Printable View
Alıntı: Originally Posted by mert45 bütün bankalar +%4 sen %2 ..yakışır mı benim aşşşkıma :rules: 10610.50 Hadeee... 10615.50
akçay bende var ttkom. geçenlerde ışık ökte miydi neydi. fakirler portföyü pek de çeşitlendirmesin dediydi. onu dinlemedim bi sürü kaat aldım biri gidiya biri geliya yerimde sayıyom.:yahoo:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Hadeee... 10615.50 Şortumu giydim odamda bekliyorum herifi :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Şortumu giydim odamda bekliyorum herifi :kahkah: Şortun kaç :rules:
Alıntı: Originally Posted by squidward tombul parmaksa da iki kere bastı. 16.19 ve 16.20 de Tahta önümde açık olmasına rağmen görmedim, şu an %5 primli eğer Tombul Parmak Vakası ise kapanışa doğru satış yer!
Alıntı: Originally Posted by mert45 Şortun kaç :rules: Real time online olarak yazmadım emme :drunk: 10650
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 her yönden soygun yapıyorlar.....büyük para onlarda..... Tabi ki parası olan tahtayı çizer! isterse tavana götürür, isterse de yerin dibine sokar!
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Real time online olarak yazmadım emme :drunk: 10650 Peki... Şimdi 10591