Temettü konusunda teoride dediğinize katılıyorum. Temettü benim için güven meselesi. Burası türkiye teoriyle pratiğin farklı olduğu coğrafya
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Printable View
Aklı pazara koymuşlar herkes kendi aklını almış.
Payımı tutarım temettümü alırım.
Ytd
yazılanları dikkatle okuyorum, cok güzel paylaşımlar olmuş bugunde,
yatırımcılık işinin kişiye özel; yaşınıza, medeni durumunuza, portfoy buyuklugunuze, temel/teknik bilgi seviyenize, sektör/şirket özelinde bilgi seviyenize, makro ekonomi bilgi seviyenize, karakter yapınıza, daha da liste uzatılabilir,
bugunku koşullar icin sanayi şirketleri icersiinde bilanço iyi diye dusunuyorum ,
froto'da uzun vade yatırıma devam, %50+ olan froto ortaklıgım var şu an ama, bunun bir risk oldugunu dusunuyorum frotoya aşırı güvenmeme ragmen,
ve bu riski şu anda ucuz oldugunu dusundugum bist'teki şirketlere yatırım yaparak azaltmak gerekli diye de dusunuyorum,
138tl hisse başı net nakit güzel, yıl sonuna kadar bu dahada artar, yıl sonu temettümüzüde bekleriz, froto ortaklığı devam,
hürmetle,
hürmetle,
Gürsel hocamı takip edin genşler.
İlk çeyrekte geçen yılın yarısı kadar kar geldi, diğer çeyrekler de böyle olursa temettü de geçen yılın yarısı gelir. Hisse fiyatı zaten artmıyor, twmettü yarıya düşüyorsa biz neden bu hissede durmaya tutmaya devam ediyoruz?