Bu hafta kapanış beklentim 40 41 civarıydı ..
Ama yinede haftayı güzel kapattı ..
Yeni hafta yeni hareket
Printable View
Bu hafta kapanış beklentim 40 41 civarıydı ..
Yeni hafta yeni hareket
Kapat lan şu şirketi çık kottan sende kurtul yatırımcıda kurtulsun ...
Ne boktan yönetimsiniz ya..
Alyag hissemde var benim 40 maliyet bakta bi utan ...bak orda bi masa iki sandalye var hissedeki harekete bi bak bakalım ...ş..fsiz...
Kap bürüt 9 milyon zarar ...
Ytd
https://resmim.net/f/crWvJ8.jpg
aylık takas
Teşekürler cefaks dost
[QUOTE=brokır5;4123702]Bu hafta kapanış beklentim 40 41 civarıydı ..
Yeni hafta yeni hareket ��
yeni hafta yeni hareket güzel oldu ...svg ytd
Şirketimizin içerisinde bulunduğu finansal sıkıntıların
giderilmesine ilişkin 458 adada bulunan parsellerin ve binaların tek tek yada
tamamının satılması konusunun bu sıkıntıların çözümüne katkı sağlayacağı göz
önüne alınarak, bu konuda gazete ilanlarının yapılarak, noter huzurunda açık
artırma yöntemi ile gelecek olan tekliflerin uygun görülmesi durumunda satılıp
satılmamasının değerlendirilmesine karar verildi
daha karar verecekler,,atı alan üsküdarı geçti.
bagimsiz denetci "SINIRLI OLUMLU GORUS" bildirmis
cunku; patronlar 114.737.356 TL’lik yeniden değerleme artışını, 31 Aralık 2019 tarihli finansal tablolarına yansıtmamıştır. Eğer yeniden değerleme artışı finansal tablolara yansıtılmış olsaydı, sirketin özkaynakları 103.263.620 TL daha yüksek olacaktı.
ben boyle yonetimin iyi niyetinden suphe ederim...
ayrica 18.826.644 TL lik ertelenmis vergi muhasebelestirmesiyle ilgili de negatif yorumu var, onu da dikkate alalim
ozet olarak, en kotu ihtimalle defter degeri nette 103.263.620 TL - 18.826.644 TL = 84.436.976 TL defter degeri (0.70) artacakti sirketin.
yani sirketin defter degeri 1.35 olmali diyor denetci
diyecek birsey bulamiyorum, sirket yonetimi biraksin bu isleri
bunlar kötü niyetlimi bilmiyorum ama ...kesinlikle iş bilmeyen liyakatsız insanlar toplulugu yönetim olarak ..2 kere toplantıya gittim pişman oldum ... aşırı basit adamlar ..sadece beniim kendimce yaptıgım basit hesapta bile şirketin defter deyeri 1,19 çıkıyo ...ytd
29 Şubat 2020 Hürriyet Seri Ilanlar
BİRKO*
A.Ş.*
DETAYI*
aşağıda verilen Birko A.Ş.'ne ait*
NİĞDE*
Bor.Yolu 8.Km; 458 Ada'da bulunan*
SANAYİ*
imarlı arsalar, üzerindeki yapılarla birlikte*
TOPLU*
veya parsel satışı.*
1.*
458 ada 2 nolu parsel'deki 14.856,39m²,*
2.*
458 ada 3 nolu parsel'deki 102,815.63m²,*
3.*
458 ada 4 nolu parsel'deki 172,704.35m² üzerindeki binalarla birlikte,*
4.*
458 ada 5 nolu parsel'deki 101,841.74m² üzerindeki binalarla birlikte,*
5.*
458 ada 6 nolu parsel'deki 39,148.45m² üzerindeki binalarla birlikte,*
6.*
458 ada 7 nolu parsel'deki 14,624.89m² üzerindeki binalarla birlikte*
İHALE,*
Niğde Şirket merkezinde 16.03.2020 Saat:14:30'da ihale komisyonu ve noter huzurunda yapılacaktır.*
İLGİLENEN*
şahıs ve firmalar ihale şartnamesini 0.388.225.00.00 telefondan talep edebilirler.
Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arazi satıp holdingmi olcaklar anlamıyorum şuanda ..
Bu arazi işi tartışılır ..çok tartışmaya açık ..
ben arazinin yada arazilerin açık artırımına girsem .... bi kaç yıllık bilançosunu incelerim ..borç çukurunda kıvranıyomu yapılandırma varmı ödeyebiliyomu şirket
ne durumda üretim varmı personel sayısı ..hisse fiyatı güçlümü ona bakarım ... bu bi kaç denklemin en az 2 tanesi negatifse çok komik para teklif eder altınada işinize gelirse yazarım .. vede eyer katılan olursa böyle yapacaktır ..belkide bunların kendisine faydası yok deyip katılmayacaktır ..ihaleye eş dost akraba katılacak belkide...nigdelileri uyanık diye biliyodum malesef deyilmiş şu haber başka hissede olsaydı en az 5 tavan yapıştırmıştı .hissenin tavan olması bir güç gösterisidir ..şimdiki durum bitiklik ..ytd
İşlem hacmide çok düştü.... pazartesi KAP atarlarsa belki tavan serisi başlayabilir....
..............................................
...........................
..................................
Geçmiş sayfaları okudum ...sorularıma cevap aldım....onun için yazdıklarımı sildim... tesisede....yatırımcısınada....yazık etmişler...
Sn.kadzer
420 hisse arasında bu hisseden başka bir hisseye yazın yok bu hisseye aitde ilk yazın gerçek hissedarsan hoş gelmişsin
Hayırlı olsun bu hisseye de sirketede yazık ettiler doğru söylüyorsunuz.
Ama kabahat bizde bu beceriksiz ve iyi niyetten yoksun olduğunu düşündüğüm yönetim inşallah çıkar yolu bulur demekten başka yapacak birşey yok azdan az çoktan çok gider diyerek teselli oluyoruz
Sagliklar
Sn cinali hoşbulduk... çünkü yeni kayıt oldum.... onun için diğer hisselerle ilgili yorumum yok... brko yu ucuz bulduğumdan aldım...fazlada yok zaten....geçmiş sayfaları okuduktan sonra biraz bilgi edindim... Şu an fabrikanın buunduğu arsa ve binalarla ilgili ihale yapılacak... peki hepsi satılırsa biz nerede üretim yapacağız... SPK buna izin verirmi... sonuçta ipli ve halı fabrikası üretim... faaliyet kodu olarak... bunlarda satılırsa ne yapacağız anlamadım... satış sonrası elde edilecek para ne olacak.... lütfen bilen açıklarsa çok eyi olur.....
noldu arazi olayı haber alan yokmu ne teklif geldi ...yorum yazın ...yoksa benmi arayım şirketi..ytd
sizler çok iyi niyelisiniz bence 110 dönümlükyer satılacak söyle 2 parsel 3 parsel 7 parsele teklif gelir benim düşüncem onuda ortalama 16 milyon tl gelir onuda direk bankaya öderler biz arsayı sattık ama bankaya ödeme yaptık diye :) yaklasık 130 dönüme teklif gelir zaten teklifide kendilerine yakın kişiler alır 130 dönümü :) kendileri 130 dönümü hiç etmeden diger işler yürmez 130 dönüm çünkü suanda imarda konut geliştirme lanı planlarda :) aile içinde çok konuşuluyor bu işler yatrım tavsiyesi degiildir hadi bizler borsadan anlamayızda cin ali kardeş nasıl düştün sen buralara
Arkadaşlar şu an satışı yapılan parseller halı ve iplik fabrikanın kurulu olduğu parseller değilmi... binalarıyla beraber... üretim nerede yapılacak.... cevap lütfen...
2 3 7 parselerin üstünde kayda deger birşey yok diger parseleri satamazlar çünkü 455 ada 6 parselde 129 dönüm koyunlu halı var burası satışta yok zaten
6 parsel 4 parsel 5 parsel toplamda 310 dönüm ve üslerinde kapalı alanlar var zaten bunlara teklif gelmeyecek kendi fikirlerimdir
yatrım tavsiyesi degildir arkdaslar 130 dönümü bir hüplesin :) yatrım tavsiyesi degildir
çok teşekkür ederim sn oblakbulut..... benim için önemliydi bu bilgi... peki halı fabrikası çalışıyormu acaba...
458 ada 2 nolu parsel'deki 14.856,39m²,*
458 ada 3 nolu parsel'deki 102,815.63m²,*
458 ada 4 nolu parsel'deki 172,704.35m² üzerindeki binalarla birlikte,*
458 ada 5 nolu parsel'deki 101,841.74m² üzerindeki binalarla birlikte,*
458 ada 6 nolu parsel'deki 39,148.45m² üzerindeki binalarla birlikte,*
458 ada 7 nolu parsel'deki 14,624.89m² üzerindeki binalarla birlikte*
hepsi satışta sn otlakbulut...halı fabrikasıda dahil... yada yukardaki paylaşılan bilgiler yanlış...
halı fabrikasının parseli 455 ada 6 parsel 129 dönüm
Hala alım yazıp siliyorlar. azcık ADAM olun ADAM
32_33 aralıgındaki gap doldu altta bi tane gep bırakmıyo ..üst umrunda deyil .. ytd
https://i.hizliresim.com/DuHFqW.png
Halı fabrikası ayrı yerdeymiş... burası satışta yok...
günaydın kadzer