Ben de +500gap diyorum 😄
Printable View
Ben de +500gap diyorum 😄
Artı kapar akşama.
abd, türkiyeden vize başvurularını durdurmuş bakalım etkisi ne olacak..?
Konsoloslukta görevli cıa fetö ajanını tutuklayıp adam ötünce resmi olarak darbenin abd yapımı olduğu kanıtlandı. Üstüne TSK'mız İdlib'e girip oyunlarını başlarına geçirince sözde müttefik abd'nin bu tür hareketleri ile abd'yi Trump'ın değil abd bürokrasisinin yönettiğini topyekün ortaya koyulmuş oldu.
Severler sizin sözde dostluğunuzu! haydi yallah.
Asya ilk İşlemler dolar 3.6360
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dolartl 3,615 kapamıştı...şu an 3,633 ten açılmış gözüküyor...sabaha kadar bu seviyelerde takılırsa 1000 puan eksi gap yapar...abd ile altan alta psikolojik savaş halindeydik...bu karar ile açık savaş(psikolojik) başlamış olabilir.
Türkiye Suriye'de en başından beri Özgür Suriye Ordusu bloğunu destekledi ve desteklemeye devam edecek.
Türkiye Vehhabi IŞİD ve Nusra'yı hiç bir zaman desteklemedi ve desteklemez.
Sabaha dolar 365 ustu olur bence
Yıllardır sözde Amerika karşıtlığı yapan yoldaşlar bu akşamdan itibaren Amerikancı olurlar artık. Ne de olsa düşmanları ortak..
O kadar ucak anlasmasina tonla para dokup yaranmaya calistilar buna ragmen abd nin bu yaptıği.
Acik ne olabilir ki
Cok buyuk bir acik olmali reza ve halkbank yuzunden.
Thy eksi 7 acar
Amerikancılardan ses yok hayret😄.
doalr perişan eder yarın
Halkbank elinde olan yoktur umarim.
Kotu bur gelişme gerçekten
Darbeye karışan bütün Amerikalılar tutuklanmalı!
Ersoy DEDE
06 Ekim 2017
FETÖ’nün Türkiye’deki ABD konsolosluğundaki irtibatı Metin Topuz’un tutuklanmasından sonra Amerikan Büyükelçiliği açıklama yapmış.. Mealen diyor ki; “.. adamımızı tutuklayamazsınız…†Bakalım tutuklayabiliyor muyuz, tutuklayamıyor muyuz?..
Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin saygın-şerefli bir mensubu hakkında 17/25 tezleriyle tutuklama kararı verdiğine göre Amerika, Türkiye’nin en büyük kamu bankasının genel müdür yardımcısını 17/25 tezleriyle rehin tutuyorsa Amerika bu demektir ki, 17/25 buz gibi bir Amerikan operasyonudur.
Adil Öksüz’ün neden darbe girişimi sürecinde konsoloslukla temas kurduğunu izah edemiyorsa Amerika, 15 Temmuz gecesi, İncirlik’ten kalkan tanker uçakların, F-16’lara 20’den fazla kez yakıt ikmali yapmasını açıklayamıyorsa Amerika, 15 Temmuz buz gibi bir Amerikan operasyonudur.
MİT Tırları ihanetinin sivil bir numarasının tırlar durdurulduğu gün konsoloslukla yaptığı görüşmeye dair tek kelime edemiyorsa Amerika, örgütün ele başını himaye etmeye devam ediyorsa Amerika, buradan kaçan bütün FETÖ’cülere kol kanat gerdiyse Amerika, çok özür dilerim ama bu örgüt Amerika merkezli bir örgüttür..Ve darbeye karışan kim varsa zaman kaybetmeden tutuklanmalıdır.. Kim varsa ve sürecin hangi aşamasında yer aldıysa..
Kimdir Metin Topuz?
Reza Zarrab’ın tutuklu yargılandığı ve peşinden Halkbank yöneticileri ile Eski Bakan Zafer Çağlayan’ın da dahil edildiği davanın iddianamesinde enteresan belgeler yer alıyordu.. Bir yönüyle 17/25 Aralık kumpası sırasında gördüklerimize benziyordu. Fakat ilginç olanı şuydu ki, Amerika’daki mahkeme Türkiye’deki çadır yargılamasından belge almamıştı.. İlk bakışta öyle zannedildi.. Ama gerçek tam öyle değildi.. Zira kendi davasında kullandığı ses, görüntü vesaire, Türkiye’deki delillerden fazlaydı.. Dolayısıyla ya CIA, Türkiye’de yasadışı takip yaptı.. Ya da burada kullanılmayan izleme-dinleme dataları Amerika’ya uçuruldu..
İşte Metin Topuz burada devreye girdi. 17/25 Aralık kumpas davasında başrolü oynayan FETÖ’cü polis müdürlerinin, yasadışı yolla elde ettiği teknik takip verileri ile üretilmiş deliller, montaj kasetler, Metin Topuz üzerinden çıkarıldı.
Şimdi soru şu : Sen cumhurbaşkanımın korumaları hakkında tutuklama talebiyle yargılama yapacaksın.. Hadsizce.. Sen bu ülkenin en büyük kamu bankasının bir yöneticisini rehin tutacak diğeri hakkında tutuklama kararı vereceksin.. Bir hükümet üyesi hakkında tutuklama kararı çıkaracaksın.. Biz buradaki köstebeğini yargılamayacağız.
Yok artık.
Sen git milyar dolar ode yaranmak icin yine de kurtarmadı
Bu acik ne olabilir ki.
Halkbank dan baska bi isid var
Fikri olan varmi baska
ABD Türkiyede kimlere güveniyor ?
CHP
Sol
PKK
kötü oldu bu abd işi...allah belalarını versin diyoruz ama vermiyor bir türlü...dünyanın başına bela 2 ülke abd-israil...yine akıllarınca bize ayar verecekler...hayırlısı bakalım...
bir süredir kısa vadeli 1-5 dk sistemler yatayda çarpılıyor...cuma AL verdi kapanışa doğru ve aklıma geldi dedim bu pazartesi terse düşecek bence...sanırım öyle olacak açılış hoş olmayabilir...kapanışı allah bilir...
Dostum trump telefonla beni aradı olay eyalet olayıymış.
Thy ye kamyon yüküyle para odedik.
Aramiz hic olmadigi kdr iyi dedi.
Ve nihayetinde trump beni kandirdi is coming
bu kararı avrupa ülkeleri takip eder mi...?
Ersoy Dede'yi gazeteciden sayan kafa new generation olmalı.
Bu gladiocular ülkede hep abd karşıtı göründüler. Kimi zaman cemaat, kimi zaman milliyetçi, kimi zaman kemalist oldular. Gladiocu terör örgütlerini saymaya bile gerek yok... Ama hiçbir zaman amerikancı görünmediler, sadece sovyetlere düşmanlikları öndeydi. Abdci değillerdi ama sovyetler-rusya yı hep öncü olarak tanımladılar...
Gençken bile üstelik sosyalist olduğu halde SSCB taraftarı olmadım. Çin yandaşı da olmadım. Hayatım ABD karşıtlığı ile geçti. Bu saatten sonra da ABD yandaşı olmam. Zaten neden de yok. ABD ye şimdiki iktidara olduğundan daha fazla muhalifim.
süresiz ! durduruldu ne demek tir yaw.
daha geçenlerde milyar dolarları sayıp boeing aldık.
yinemi kandırıldık
kaçıncı ülke muamelesi yapıyorlar eyyy abd.
almanya zaten tetikte bekliyordu....haftaya da ab katılım müzakerlerini askıya alabilir.
bu arada dışişleri bakanımız almanya bize bir adım gelsin, biz iki adım gideriz...almanya 2 adım gelsin, biz kucağına atlarız demişti(ikinci cümleyi melaen yazdım:-))...şaka bir yana bir ara ne posta koyuyorduk ab ye, almanya ya nazi diyorduk...şimdi durmadan gerdan kırıyoruz..biraz delikanlı olalım yahu!!! çok şey mi istiyorum.