Düşerse alırım ..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Düşerse alırım ..
kötü havada beklediği mal gelmeyince, spekimiz kızdı, kendi alışlarına bastı sanıyorum....
sizmisiniz vermeyen aşağıya basayımda haftaya kuzu kuzu verirsiniz diye düşündü sanırım...
haftaya hava gene kötü olursa muradına erecek mi göreceğiz...
spek ya da 2. jenerasyon (yeni yetmeler)...size bir atasözü: kulağınızda küpe olsun...
ürümesini bilmeyen it, sürüye kurt getirir...demiş atalarımız...teşbihte hata olmaz...
yaptığından çok keyif almış
inanmayan baksın aha
http://666kb.com/i/dq989ymc0kpcli5sk.jpg
73'den kapatmış.., ama benim 73'leri vermemiş..
65-68 çok iyi fiyat ,,,,,,,,,,,,,25-30 gibi rakamlardan alırsınız acele etmeyin...........YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Sayın Antiseptik teşekkürler. Bugünde takası sayenizde görelim. Yabancı almaya devam ediyor mu bakalım.
Ya kar gelince direk beşol ya da şimdiden yavaş yavaş onagit arkandayız korkma...
2010 Yılından beri temettü vermeyi gelenek haline getirmiş ve karının ortalama %40,75 gibi önemli bir kısmını ortaklarına dağıtmış Gentaş. Ayrıca temel rasyolardaki ucuz görünüm dikkat çekmekte ,bu oranlar ise PD-DD 0,96 ve FK ise 6,8 . Gelecek bilançoyla bu düşük oranlar daha da düşerse şaşırmamak gerekir. Umarım gittikçe daralan zaman aralığında bilanço beklentisiyle hisse 1,83 zirvesini ve direncini kırar ve tüm küçük yatırımcı buradan beklentilerini karsılayabilir.Sağlıklı ve kazançlı günler.
Ek 13940
Yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
Gents temel anlamda ne kadar ucuz kalmıs bir de Sn. Paşa nın bu basit anlatımıyla Gentaş'a bakmakta fayda var
Ek 13942
Yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
Ayrıca her yıl düzenli kar dağıtan bir şirketin en az 1.5 katında işlem görmesi gerekir.. Borsada 2, 3, 4 katından işlem görenler bile var
Düzenli temettü veriyor fakat verim düsük.yüzde 3.mevduat faizi yüzde 12.temettü icin kimse almaz bu rezil patronun hissesini
Düşük temettü nedeni, yaptığı satınalma ve yatırımlar, karın bir kısmını sermayeye aktarıyor birazını dağıtıyor..markalaşarak büyüyor, yatırımlar durunca al çayını izle.. Ben takipteyim
Bende 2 senedir bekliyorum.su ana kadar tam bir hayal kırıklıgı.insallah bundan sonra dediginiz olurda para kazanırız.1.82 gecilmeden hareket gelmez hissede inşallah gecer
Yıllardır olan bir gerçek var oldu bu hissede.. 1.10-1.8 aralığında trend oldu.. 1.8 lerde hisse satışı bildirildi hep.. Temettü ve bedelsiz sonrası hep dibe gitti yavaş yavaş.. Sonra yine aynı trend ve burdayız.. Değişen tek şey bu şirket büyüdü kar zaman zaman ii geldi.. Carisi hiç düşmedi.. Parası bol bir şirket oldu.. Bunları bilince buradan alasım gelmiyor.. Lakin borsada nice hisseler 5 lerin üstüne attı bi bu ve bunun gibi bir kaç hisse kaldı.. Bilemiyorum. Bekliyorum. Alım fırsatı verirse diye
Yabancı takasında hafif hafif ama düzenli olarak yukarı bir artış var,
ben günlük göremiyorum 10 gün gecikmeli görüyorum ama gerçek yabancı ise iyi bilançoya yatırım hazırlıkları var kokusu alıyorum.
Umarım arkası gelir.
Ya mobilya fuarı var , hissede hala acaba 1.75 i geçsem mi geçmesem mi? bu ne yaaa. Korkak tavuklar
Avrupada 2 yılda bir yapılan bir fuar var , unuttum şimdi adını, orası çok önemli, esas siparişler ve bağlantılar orada[emoji6]
yaşamıyor biraz önce kalp masajı yaptım ama hasta cevap vermedi
kaldırın masadan bu tavuğun ödü patlamış .
haaa şöyle beee , o ne ya yükselmeye çalışıyordun gentaş gibi davran hep aşağı
Sn Antiseptik ben teşekkürümü ediyorum. Hayırlı akşamlar.
Bu meri kimin malını satıyor? Allahtan azmış.
Anlaşılan o ki kimse artık bu fiyatlardan vermek istemiyor
Burda olanlarında oyuncu değil uzuncu oldukları belli
Şimdi tırcılar yükleyecek kargo bulamıyorlar mecburen yol boyunca toplaya toplaya gidecekler koca tırlar yolda yüklenmez ki
Tahtasını atabilecek arkadaş var mı?
Aramızda Üfürüğü kuvvetli biri var mı?
Neler oluyor acaba?
Dinlenme sonrası atak zamanı geldi mi yoksa ?
1,84 ü alıyorlar...
Umarım arkası gelir
neler oluyor dostlar ben de şaşırmış vaziyetteyim...bilanço gelmeden yeni bir zirveyi gördü (1,85) çok ilginç davranıyor...umarım alanlar güçlüdürler...
Yataşa 10 hedef verip 1 den alıp 3 e veren birisi olarak yazıyorum.
Gents için hedef 4,5 gibi çıkartıyorum ivme güzel maşallah.
Ama yataş çok operasyoneldi sürekli mağaza açıyordu bu meyveleri toplar diyorduk bizi aştı iş :))
Gents daha oturaklı ve kendi çapında.. belli oranda artan karlılık ile daha hesap edilebilir o yüzden 4 ün üstü yakın vadede iyidir..
Hee bilen arkadaşlar vardır belki büyüme hikayesi varsa başka operasyonlarla o zaman farklı olur tabi.
Ama güzel şirket 1 30 lardan beri bulaşırım arada.. hızlı anını yakalamak için
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seans içi pasta verebilecek arkadaş var mı acaba?
Alıcılar muhtemelen farklı kurumlar ve kararlı gibiler, inşallah patron satış koymamıştır.
Endex yukarı gittikçe bazı yatırımcılar, temeli sağlam ama göreceli olarak ucuz kalmış hisse arıyorlar.
Muhtemelen bu gerekçeyle talep geliyor, ya da bilançonun ayak sesleri mi?
sertol kardeş sizi yataştan çok iyi hatırlıyorum...bir de yataşın bir sloganı vardı...
bilançoyu alıyorlar,,yatastan çıkanlar,buna giriyorlar.
Kazancınız daim olsun..Hayırlı olsun..
yataş 7 pddd,,,,gents daha yeni 1 oldu.
Bu arada ABD de "yüksek dolar işimize gelmez"dedi,,,,,maliyetler düşecek demekki.
1.82 destek 1.85 direnç. Yön belli değil.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik çalışır mı acaba bu hissede!!!