Bulmuşlar beleş firmayı sattırıp alttan alacak he yok öyle yağma olur olur da bu güzelim ülkeyi bu kadar saf görmeyin sayın spek. Burası TÜRKİYE CUMHURIYETİ ve bende TÜRK oğlu TÜRKÜM. Bizle dalga geçilmez öğren bunu.
Printable View
Bulmuşlar beleş firmayı sattırıp alttan alacak he yok öyle yağma olur olur da bu güzelim ülkeyi bu kadar saf görmeyin sayın spek. Burası TÜRKİYE CUMHURIYETİ ve bende TÜRK oğlu TÜRKÜM. Bizle dalga geçilmez öğren bunu.
Bu forumu okuyorlar biliyorum o zatı muhteremler. Okuyun o zaman; ben ve benim gibiler adınıza güvenip size yatırım yaptık. Ky olmak suç değil bu ülkede sadece sabırlı olmak gerekiyor. Ve ben çok sabırlıyım. Bekleyeceğim ve siz kağıdı saldıkça ben alacağım. Bu oyununuzu gören elbet bir SPK yetkilisi çıkar. Yazdığınız zararın üstüne bir de ceza yazarsınız.
Çok iyi kaldırdınız HİSSEYİ
Bilançonuzu okurken sayfanın sonuna dönem sonu k/z bakmadık aslanım. İçini çıkardık ve hiçbir sorun göremedik. Ama siz bunu kullanarak kağıda 1.93 ü gösterdiniz. Zannettiniz ki garfa zarar açıkladı ky satacak bizde toplayacağız. Hadi işineeee
zamanında flaş olan hisselere ky daha sonra geliyor..
büyüklerde o ara verdikçe veriyor anladığım kadarıyla bakınız fmızp
Neyse komisyon zararıyla ben kaçtım darısı başınıza
Çok uğraştım 2.12 den 2.00 maliyete zor düşürdüm
Yol sizindir dostlar benim kurumu gördükleri an yükseliş başlayacaktır. Kar edin inşallah
Tahtaya gelen de vurkaç yapıp gidiyor, ah garanti bankası ahh, bu tahtayı neden bu kadar boş bırakınız, herkes at koşturuyor
Lidfa 5 yılda 1,27 lira temettü vermiş üstüne bir de bedelsiz verdi, şimdi bu dandik garfa 1 lira temettü verse ne olur yani, hem biz rahatlarız hemde tahtaya alıcı gelir hisse yükselir, ölü toprağı kalkmış olur, fena mı olur yani, tabi hayal sadece tüm faktoring firmaları ayağa kalktı hatta koşuyor bi bu artmadı sn. Laguna grafik atmıştı 5 yılda yatırımcıya getirisi %0 olmuş bu kadar adi bir şirket olamaz gerçekten, sözde garanti markası var ama içi tamamen bomboş
Hisseye giren tokatı yiyor ve çıkıyor.hangi kademeden alırsan al zarar yazdırıyor bu işin sonu karakolda biter:)
Bu düşüşün sonu yok freni patlamış kamyon gibi gidiyor.. Allah belasını versin..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Crdfa 18 milyar ker acıklamış yılbaşın da 0.29 kerpayı dadıyo garfa hepzarar
Mal falan toplıcakları yok,sizlerede çok defa yazdım hatta burdan dahi yazdım,yukarı çekerken satılan malın falzası şuan ellerinde ,
Yine açıklayım yukarı sürülürken satılan malın fazlasını aldılar,
Yada şöyle açıklayım,sattıkları malı zaten topladılar,hatta fazlasını topladılar,
Belli aralıklarla tarihler verdim hatta hem sizee özelden hemde burda paylaştım,
Sn laguna herdefasındı grafik grafik diyorsunuzda,yanlış anlamayın lütfen,eleştiri getircem size,hisse düşerken bayadır grafik paylaşıyorsunuz,2.4 lar olmadı,2.2 ler olmadı,2.1 lar olmadı,1.95 ler olmadı,her degasında grafik olması gerekir derken grafiğin hiçbir dediği olmuyor,şimdi nereye düşecek bilinmez diyorsunuz sonrada grafikler öncü gösterge diyorsunuz,
Yani misal hisse prime başladı ben demişdim grafik dedi diceksiniz,yada hisse düşmeye devam etti ben demiştim grafik dedi diceksiniz,
E şimdide işin içine takipdeki alacak mevzu girince grafikler boşa düşmüşmü oluyor dicez,
Ne dencen,neye göre ne dencek,o olunca bu boşa çıkıcaz,bu olunca öbürü boşa çıkacakmı dicez,
Birgün geliyor,o bu şu yer değişiyor grafikde,sonraki yine o bu şu yer değişiyor,
Grafiğin zerre birşey dediği yok hele böyle tahtalarda,hiçbir şey demez grafik,hele kontrol tek eldeyse asla birşey demez grafik,sadece oyun aracı olur başkada birşey olmaz.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2018, 2019/1ve 2.çeyrek bilançoları çok kötü gelecek.Piyasa çok kötü.1-2senede bu paraların dönebileceğini düşünmüyorum.2019/2.çeyreğine kadar tekrar sorunlu alacak olacaktır.Eğer piyasadaki sıkışıklık devam ederse daha da kötü olabilir.
Kendiniz araştırıp tekrar değerlendirme yapın.Bana göre çok riskli oldu artık tahta.Bu yazdığımla hareket etmeyebilirsiniz.Herkes kendisi için en iyi olanı muhakkak seçecektir.Bol kazançlar.
1.70 e daha yolu var.EĞER 1.70 altında kalırsa çok sert satış yiyecek.Izlenmesi gereken yer 1.70.Tekrar BOL KAZANÇLAR.
Bu 1.82-1.83 e satış yapan ****** çocuğu maliyetin kaçta buraya veriyorsun
İstersen 1.49 taban yap. Satarsam senin gibi ****** çocuğu olayım
Diğer faktoring şirketleri kâr üstüne kâr yazıyorken hisse fiyatları koşuyorken, buna ne oluyorda zarar yazıyor tamamen oyun gibi geliyor bana, spek son gelen zorunlu alacak haberini kullanarak iyice aşağı veriyor, bence çok yukarıdan alanlar değilde hisseye son giriş yapanların elindekini almaya çalışıyor, çok yukarıdan maliyeti olanlarda öyle bir zarar var ki çıkmak istese de çıkamaz zaten
Sn laguna bu tahtada teknik hiç bir zaman iş yapmadı,teknik denen kişi ne dediyse hepsi boş çıktı
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sahipsiz bir tahta bu, vermişler bi vampire kimse uyarmıyor bile, bizi takan yok zaten, garanti bankası sadece seyrediyor, bu kadar tahta boş bırakılır mı yaa, kimse karışmazsa bu aç köpekler de istediği gibi at koşturur işte, ondan sonra herkes niye dolarize, piyasa da böyle vampirler varken kim borsaya gelir yaa kendini kurtaran kaçıyor bi daha da uğramıyor.
İmdatttt vampir vaaaaarrrrr
Inanin bana gun gelecek bist te guvenilecek sirket kalmiyacak.
Burdan anlayinki Garfa benim icin bitmistir.....
Şaka şaka bu yavusak olu taklidi yapmayı cok iyi bilir
Her düşüşün bir çıkışı olacaktır illaki.. Bu saatten sonra bize Cenabı Allah sabır versin...
Garanti Bankası'na bakın %7,5 artıyor birde buna bakın, garanti ismini haketmiyor bu hisse, bu kadar baskı yapılır mı, biraz da olsa insaf kalmadı mı sizde, siz insan değil misiniz, bu kadar kötü niyetli olmayın hep bana olmaz, bu dünyada herşey paylaştıkça çoğalır, size yatırım yapanlara da sahip çıkın 5 yıldır yatırımcınıza ne verdiniz koca bir hiç, bizleri de duyun ve görün artık!!!
Düştükçe paramız da oldukça kendi adima alıyorum spekcimin keyfi bilir
Laguna vardı teknik analiz yapan oda bıraktı gitti... [emoji5] [emoji5] [emoji5]
ben sattım gittim yani oyunlarına yenik düştük... bilançoyu görmemizi istedikleri gibi gösterdiler.
olumlu yönden bakacak olursanız;
mis gibi karlı şirketi kötü gösterip yukarıdan verdiklerini geri almak için bunu yaptılar.
düşünün yani 3 liralardan bile almak için can atan ky şimdi 1,80 lerden bulaşmak istemiyor.
neden çünkü zarar açıkladılar akılları karıştırdılar...
http://666kb.com/i/dyn4lgapg90me229d.png
Sayın laguna tşkler bu fiyatlar uzun vade için güzel fiyat sizi tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız.. [emoji2] [emoji1]
Hayırdır şube kapatma huyunadamı başladın mendebur...
***TRCAS* *EREGL* *RTALB* *MGROS* *HDFGS* *ENKAI* *GARFA* *DOGUB* *SEYKM*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( SPK İşlem Yasağı Nedeniyle Pay Duyurusu
***TRCAS******EREGL******RTALB******MGROS******HDF GS******ENKAI******GARFA******DOGUB******SEYKM*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( SPK İşlem Yasağı Nedeniyle Pay Duyurusu )
Özet Bilgi SPK İşlem Yasağı Nedeniyle Pay Duyuruyu
İlgili Şirketler DOGUB, ENKAI, EREGL, GARFA, HDFGS, MGROS, RTALB, SEYKM, TRCAS
Sermaye Piyasası Kurulu kararı doğrultusunda borsalarda işlem yapma yasağı getirilen yatırımcıların "yasaklı" ve "Borsada işlem görmeyen pay"larına ait liste aşağıda yer almaktadır. İşlem Yapma Yasağına ilişkin uygulamalar Kuruluşumuz web sitesinde yer alan İş ve İşlem Kurallarında açıklanmaktadır.
KIYMET TÜRÜ ISIN KOD AÇIKLAMA ISIN KOD BORSA KODU BORSA GRUBU MİKTAR DEĞER (Pay ise TL. Nom \ BYF + Warant için Adet ) * İŞLEM AÇIKLAMA
PAY SENEDI DOGUSAN BORU SANAYII VE TICARET A.S. TRADOGUB92F9 DOGUB E 90.726,000 TL. Nom BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
PAY SENEDI ENKA INSAAT VE SANAYII A.S. TREENKA00011 ENKAI E 3,214 TL. Nom BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
PAY SENEDI EREGLI DEMIR VE ÇELIK FABRIKALARI T.A.S. TRAEREGL91G3 EREGL E 0,813 TL. Nom BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
PAY SENEDI GARANTI FAKTORING A.S. TRAAKFIN91P6 GARFA E 94.625,000 TL. Nom BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
PAY SENEDI HEDEF GIRISIM SERMAYESI YATIRIM ORTAKLIGI A.S. TREHEDF00017 HDFGS E 12,000 TL. Nom BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
PAY SENEDI MIGROS TICARET A.S. TREMGTI00012 MGROS E 0,873 TL. Nom BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
PAY SENEDI RTA LABORATUVARLARI BIYOLOJIK ÜRÜNLER ILAÇ VE MAKINA SANAYI TICARET A.S. TRERTAL00018 RTALB E 75.132,000 TL. Nom YASAKLANAN
PAY SENEDI SEYITLER KIMYA SANAYI A.S. TRESEYT00011 SEYKM E 8.536,420 TL. Nom BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
PAY SENEDI TURCAS PETROL A.S. TRATRCAS92E6 TRCAS E 0,361 TL. Nom BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
(*) Değer : Miktar alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak (,) virgül kullanılmaktadır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/721870
BIST
(27/11/2018 - 14:41:00)
Hadi patlat bir haber uçur bizi rüyalarımıza; ne olur yani hançerinin taşımı düşer sayın spek yap artık bir kıyak
Ölü toprağı serpmişler üstüne.
Bizde deli dana gibi derler Ne zaman ne yapacağı belli olmaz diye. Garfa sen bir deli oğlan.
Hayalim çift hane
Desenize hafta ya şenlik var