Önce endeksin 84000 seviyelerini göreceğiz, sonra devam..
Printable View
Önce endeksin 84000 seviyelerini göreceğiz, sonra devam..
Sn broker endeks.le ne alakası var bugün giden gidiyo anacm.alka örnek. Ama ben bunu bekliyom tuzladim
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
88500 den döndük gibi görülebilir ama teknik 84000, hatta 81000 der.
bilanço bomba gibi.. 90 milyon kâr açıkladı. geçen dönemi ikiye katladı.. :ok:
tavan serileri gelsin artık..:yahoo:
he geldi bak her bilancoda tavan serisi geliyo ama biturlu gelmedi
bilancoyu atabilen varmı buraya .dipnot.lara bakalım
Annesi ya da anneleri dünyanın en eski mesleğine sahip spek ya da spekler, bu kağıdı şimdi götürmeyeceksiniz de ne zaman götüreceksiniz?
CEMAS tan sonra EGPRO da tavan serisine başlayacak inşallah :)
egpro sen nasıl bir hissesin öyle. ne düşersin ne çıkarsın :) hareket ette kazanıp satalım
GEDİK İŞ PİRAMİT ANA KURUMLAR OLMAK UZERE MERLY LINC ZİRAAT VAKIF SEKER HALK TEB DENİZ PHILIP
onun bunun cocukları karsılıklı işlemlerle gırnavlayın durun
her şeyi her gelişmeyi pic edin cünkü oyle oldugunuzdan karakterınızı yansıtmanız sasırtmıyor
CİCEKCİ OSMAN puştu iyi oku
tahtadaki ***liklerinizi sagda solda benım üstume ıhale edıyormusunuz hayırdır ?
sessizligimi korudukca belden asagı calışıp hedef sasırtma nıye yapıyorsun? ne battı sana ? nicin yatırımcılarını yanıltıyorsun? derdin ne ? sıkıntın varsa dırek yuzume soylesene korkak !!! karı gibi arkadan ıftıra atıp konusma benım yuzume karsı soyleyebılecekmısın varmı sende o yurek
AHLAKSIZLAR sunu iyi belleyin !
NURİ ALCO nun operasyon muzıgı calınca ben gelmisim demektir
COSKUN u o zaman gorursunuz sonunuzda EMRAH ın annesı gıbı olur
zaman bol temettulerıde essek gıbı hesabıma yatıracaksınız ınek gıbı sagılmaya devam edin
-------------------------------------------------------------
buradakı yatırımcı arkadaslar sunu ıyı bılsınki tahtadakı dertlerı benım tahtada net sekılde cıcekcı osman onderlıgınde PATRON baskısı var bu kadar mal alıyorlar ama gıtmıyor nıye ?cunku dıger hesaplardakı malları sırket hesabıma gecırıyorlar siz hıc patron mal alıpta aldıgı malıyetın altına geldıgını ve bu kadar alımına ragmen aylardır dustugunu gordunuzmu sahıs hesabındaki hiseleri sirket hesabına gecırıp sahıs hesaplarını kabartmaya calısyorlar PARA CALIYOR DURZÜLER SIRKETTEN durum bu operasyon başladıgındada sırketekı lotarda para yazacak hamuduyla goturmeye calısyor serefsizler
Bu hissede hırsız var bulaşmayın
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma hesaba geçer.
Ozaman kadar spk düşürür bizde biraz daha alirizspk dusunsun
Gecen sene pay basina temettu verilmisti. Bu sene hisse senedinin degerine gore mi verilecek bu pay? Ornegin 9 tl olan hisse icin 9*0,13 mu olacak?
Sent from my iPhone using hisse.net
[QUOTE=kisimoto;2845438]Gecen sene pay basina temettu verilmisti. Bu sene hisse senedinin degerine gore mi verilecek bu pay? Ornegin 9 tl olan hisse icin 9*0,13 mu olacak?
Bildiğim kadarıyla bir hisse başına 0,13 kuruş verecek. Elinizdeki hisse adedi x 13 krş.
hadi spk cek asagı yarın temettu hesaba gecer yap bi guzellik alalım
Noldu ******** 9 8stune atiyon alaçam dedimya
cicekcinin oglu iyi oku :rules:
kaldı 31 işlem gunu 62 seans
poponu kaldırmazsan solugu yıne B grubunda alıyoruz
sonra hesap kıtap yapmaya A grubunu kurtarıyoz mu dıye bana sorma ?
sımdiden soyluyorum bı daha solemıcem :28:
harekete başlaki A grubunda kalsın
gedik iş basta olmak uzere ziraat seker vakıf ve ak daki dümbüklerin cok gırvavlıyor azıcık mıyavlamalarını kes. keski flamanlardan fırca yeme bu yaştan sonra zor olur
ben daha sahne almıcam korkmana gerek yok :yes::he:
sahı bugun bu merrly abla nerde hastamı oldu algarıtmık işlem yapmadı gorursen gecmiş olsun dıyıver yarın gelsın bızı merakta bırakmasın
TEB ile aşklari bitmiş herhalde... lotlar deniz yatirima aktarilmiş... hayirlisi diyelim.
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o lan toplıyamadında dip cekıyon kagıda
7 bin küsür lotla %10 düşür, adamlar resmen taşşak geçiyor bizimle.
Ah bilsem o 7 bin lotu kaçırırmıydım 8 lerden.
Bence birisi yanlis girdi emirleri alis satis butonu???
Patronun lotlar TEB ten denizyatirima gecmiş
niye virmanladiki ..deniz gecmiş.de dün teb alim yapmış
1 ay once tebden denıze vırmanlandı daha yenımı gordunuz :)
denızdekı 22 mılyon 700 bın lot patronun ustu var altı yok
sabah zırarattakı vatandas şabanlık yaptı sonrasında tasıyamadıgındanmı desem yoksa patron kucagınamı desem orasını bılemıcem aldıgı lotu verdı yanlış emir falan yok bence şabanlık etti
lotu kacırmak ıstemeyenler asagıya alış yazacak ah la vahla o işler olmuyor her gun alış yazmaktan bıktım :)
------------------------------------------
ne o len cicek tohumu:cck:
senet B grubuna gecıcek dıye nasıl can havlıyle atlıyon:ok:
debelenın gırnavlayın adiler :whistling:
lotlar gelmıyor bı turlu dımı:kmk:
gedık iş zıraat ak seker vakıf ve bır kac kurum daha :seyt:
o danalara soyle cok calısmaları lazım karsılarında cocuk yok her gun verırım alırım sıze:p
o lotlar tepenıze gelecekte nerden gelecegını bende bılmıyorum sizi beklıyorum piste dans edıcez:yes:
ogretecem sıze kavalyenızı:rules:
GEDİK -İŞ danaları hareket olursa sızden gelıcek aylardır gırnavlıyorsunuz cocukmu kandırıyorsunuz len:)
A1 capıtal ver yawrum ver 2 senas ters donup cızeceksın armut
lem oppik
nıye emırlerı sıldın ulen .2 dk adam ol len. hep işin gücün kahbelik . ama seceren tıynetın zıynetın bole essek kadar oldun bu yastan sonra degısemezsın
merak etme sagdan soldan ortadanda oynasanda ben senı mallandırırm senın tayfanın yada başkasının malı alır sana yuklerim he 3 -5 kurus cay parası kadar zarar yaparım oda sorun degıl :)
şimdi sen mal alıcan ve bu kadar satıcı olucak oylemı yurun len ısinize armutlar pıyasada boyle mal mı varda A1 hıc ortalıkda gozukmezdı senın dıger bacagınmı len 2 gun sonra goruruz senın bacagın veya degıl sonucta patron malı yukselıyor sana fırsatmı verırim satman icin dümbük
bak 200 gunluk HO carptırdım bu denemeydi sen mal alıcan bu ortalama kırılmıcakmı zübük. istersende kırma harekete baslamazsan solugu B grubunda alıyoz her gun 1 kurus yukseltsen ortalamayı yıl sonuna kadar anca kurtarıyor
ben hep tependeyım canım ha hadı bunlar senın eleman degıl dıyelım ee bu kadar malı ne yapcen len tursumu kurcan elbet sen yada işi havale ettikleriniz bu malı elinden cıkartmak icin gelecekler işte orda bende olucam canım
hadı saglıcakla kal canım öpüldün :cool:
hacimi nasıl yukseltiyo
sık sık zevk veriyo. bi bırak köküne kadar gircek zübük
paralı köpekler tahtada gırnavlayıp duruyorlar
bu paralı köpekleri kim tutgugu kimden destek aldıgı malum
BALIK BAŞTAN KOKAR .. AT SAHIBINE GORE KİŞNER
tutugunuz paralı kopeklerınızle gırnavlayın durun adıler genetıgınız bozuk.
bozuk olan genetıgınızı ben degıstıremem benden medet beklemeyin :)
nıye 8,90 altına gelmıyorsunuz gelemıyorsunuz puştlar
9,40 -9,50 arası malıyet yaptıgınız 375 bın lotu dötünüzemi sokacaksınız ( daha elindekileri soylemedim)
sokmak istersenizde bence mahsuru yok sonuna kadar sokabılırsınız
senedı B grubuna dusurmezsenızde hatırım kalır. demiştikya genetiginiz bozuk sasırtmaz
diger sirketler degerini yukseltmeye cabaladıkca siz asagı cekin. seref ve haysıyet yoksunu oldugunuzu demiştim dimi :he: