satış baskısı müthiş birileri doluyor dolup dolup boşalacak
Printable View
satış baskısı müthiş birileri doluyor dolup dolup boşalacak
Buyur Kardeş..
https://image.ibb.co/doUon7/hurgz_27_3_18_kapanis.jpg
Keske fibo desteginden alsaydin 145 aldik sukur fibodan😂😂😂
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fibodan almisiz ya yanlislikla 145
Destekten al direncten sat😂😂😂😂
Pasta için teşekkür ederiz kardeşim. Bugün açığa satış yok gibi, çok az - güzel. Yarın, dünün açıkları kapanmadıysa onlar kapatılacak. Alımda Gedikle A1 Capital sıkıntı, yabancı ve TEB alımları olumlu. Şekeri bilmiyorum.Yarın toparlar.
Gedik metronun oncusudur.seker ve yat.finans metroya calisir.fakat yabanci aliyor hic satmiyor buda gayet iyi simdilik yarin icin
E vet arttiriyolar yabancilar
gedik olmasa idi iyidi tam bir dansöz
Bu filmi daha once de gorduk Credit aliyordu Citi 25 mil. lota kadar cikti herkezi eycan kapti yabanci aliyor diye
sonrasi malum 1,40 maliyet 1,2 altina bosalti . Emekli fonlari 1,0 de altindan topladi gibi 1,45 lerden cikti...
sonra 1,3 larda aldigini 1,10 lara satti....
Yani burada Mal toplaniyor havasi gorerseniz takasta yakin zamanda SPEK.mal bosaltmis oluyor....
bu tahta kesinlikle bi koza tahtası değil gerel tahtası değil sasa tahtası değil banvit tahtası değil yataş tahtası değil . kesinlikle değil . böyle bi tahta yok borsa tarihinde o her ve o ard arda yapılan hareketten sonra son 2 günkü hareket hiç alakası yok uzaktan yakından alakası yok o saydığım tahtalarla . ilerleyen günlerde bu işlerin acemisi olan oyuncular mala girenler ne demek istediğimi anlayacaklar . o yüzden diyorum DİKKAT DİKKAT DİKKAT :drunk:
Öyleyse sizin soyleminize göre spek efendi hurriyette gelecek görmüyor diyebilir miyiz? Benim de portfoyume göre yüklü oranda hurgz hissem var ama bir kaç gündür hürriyetin geleceği hakkında olumsuz düşünceler sardı içimi. Sabah gibi , milliyet gibi olursa diye... Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu piyasalarda beklentiler satın alınır gerçekler satılır . o yüzden eğer biyere gidecekse kağıt bunu satıştan önce yapacak .satıştan sonra malı boşaltacak meraklılarına . örnek milliyet pazarlama =mipaz .
hepimiz burdayız işte ölmezsek konuşuruz bu kağıt bu şekilde 2 liraya 3 liraya gidemez . tahta spekülatörünün burda yaptığı şey çok başka bişey .
2.36 çanağının tamamlanması için çok daha farklı hareketler gerekiyordu . onu yapmadı başka bişey yapıyor şu an . harbiden dikat etmek lazım .
haa harbiden belki çanağı tamamlıcaktı hazır fiyatı da tavana kitlemişken . fakat tahta işleme açıldıktan sonra çok meraklı zıpladıysa spek te doğal olarak frene basmış olabilir . ne olmuşsa olmuş teoriler beni ilgilendirmiyor fakat bu şekil bunun tamamlayacağı bi çanak yok onu söyleyebilirim arkadaşlar
3 günde nerden baksan bi taban fiyatı yaptı .doğal olarak bunun yarın bi tepki yükselişi olur ( olmayabilir de fakat genel olarak oluyor )sonra gene zınk aşa gidebilir 1.38 desteği kırılırsa yükselişin başladığı yerde boşluklarda işlem olur .oda yataya sarıp yok rk haberleri yok kredi haberleri vs ile yön arama çabasına girer .
yukarı yönlü agresiff ataklar için 1.62 nin hacimli geçilmesi gerekiyor . tamamen kendi düşüncem beni bağlar o da şu = bu ihtimal çok çok zayıf bu gün ve haftalarda
O zaman burada isin ne cesur 555 git baska yerde yaz ben canagin 2.36 da tamamlayacagina inaniyorum.milleti korkutuyorsun amacin daha alttan mi almak ya hisse yukari cikarsa zarari karsilar misin.bugune kadar fetonun ve hukumetin baskisi altinda olan kagit su satis islemiyle rahatlamis oldu.zaten aydin doganin aciklamalarini okusaydiniz anlardiniz.adam bana 2 milyar dolar ceza yazdilar diyor.bence hissenin onu acik zaten satisdan sonra haber akisida hizlanir.ytd.bu kadarda kagidi kotulemek kimseye yarar saglamaz.tabi spek adamiysaniz
allaha şükür kimsenin adamı değilim . aşağıda alıcıyım tabiyki ( fiyat yazmıyorum ki manipüle etmeyelim olayı ) herkes in düşüncesini paylaştığı bi platform değil mi burası ? doğru fiyattan mala girmeyi bekliyorum . haa sen 2.36 yı kısa zamanda tamamlar dersen gir kardeşim o zaman burdalardan mala madem tamamlıcak ya . sana buralardaki her fiyat uyar . alsana hadi ?? burda yazarsın ama almazsın . DİMİ .!!!
ilk etapta 2.36 var sonra gelsin 5 lira diyenler buyursun alsın kadeşim serbest piyasa isteiğin zaman alır satarsın herkeşin kendi parası . bu kadar basit . sen yukarı oynuyosun alıyosun hisse . ben aşağı oynuyorum bekliyorum . bu piyasa zaten böyle oluşuyor . alanlar ve satalar . sen yukarı gidecek diyince yok baskı kalkmış yok vergi cezaları yok zarar ediyo gibi saçma sapan bahanelerle sorun yok ( bi kağıdın manipülatörü bi kağıdı nereye isterse götürür habr maber yok öyle bişey . ben sana kürekle kağıt gösteririm ana sermayesinin yarısı kadar zarar açıklamış şirket fakat fiyat 20 li ra 30 lira ) ben aşaı gidebilir aşağıda alıcıyım deyince sıkıntı mı oluyor anlamadım giti
bu tahtada hekeşe yüksekten malı çaktılar kardeşim işin olayı bu . şimdi onları geri alana kadar daha da aşa basıcaklar .aşa bastıkça meraklılar zıplıcak .sıpladıkça spek daha da aşa bascak . bu kadar basit bu olay . ha nereye kadar basar basmaz kimse bilemez onu . böyle tahta mahta yükselmez . bu başka bişey kardeşim .papaz ettin beni akşam akşam aa
sonuç olarak orta ve uzun vadede güzel yerlere geleceğine dair hem fikir olduğunuzu düşünüyorum.şirket uzun süreden sonra kar açıklayacağı esnada rusya da fabrika kapattığından son olarak zarar açıkladı bundan sonra bilançoları artı geleceğini düşünüyorum her artıya olumlu tepki de beklememek lazım kanaatimce teknik analize bakıp kısa vadede kavga etmek kimseye yarar sağlamaz herkesin risk anlayışı farklıdır. 1.12 den 0.98 e kadar alım yapmış birisi olarak yazıyorum bunları..hedef fiyatım 1.35 di lakin şuan 2 lere gelirmi ümidiyle 3-6 ay beklerim.borsada acemiyim bu arada..
çok sıkıntılı burası istenen de bu mal satarkan alınır bu kagıt satıldıysa arkadaşlar alan adam da belli sıkıntı no problem
Ya zaten bu kağıt 1 ay mı 2 ay öncemi 1.60 tan geri gelmedimi satılmadan önce
şu an yüksek olabilir benim maliyetimde yüksek ama bilgi varsa yazın düşsün ben alayın çıksın ben satayım olmasın ayıp etmeyin
Ha diyeceksiniz 0.55 kuruştan geldi oda doğru
Elinize sağlık. Hisse resmen tarihi diplerde.Burda cikip battiniz bittiniz diyen ibişlere aldanip mal kaptirmama zamanidir
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip borsanın amk du ve koyuyor
KY 2 gün ağlıyor bırak kara geçmeyi zararı kurtarınca o ana kadar ettiği küfürleri unutup ağaammm paşammmlar başlıyor
müstahak mı evet diyesim geliyor ama ????
Senin acın cok büyük herhalde,niye bu kadar olumsuz yazıyorsun.Kendine sakla yoluna git.ytd
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
doğan ın elindeyken 1.60 görmüş bir hürr,yet.siyasi baskının olmayacağı rahat bir hise oldu...uzun vadede hiç sıkıntı yaşanmayacağı kesindir...teknik taktik tamamı boş şu an için.biraz sakinleşmesi lazım hissenin sadece bu gerekiyor.sonra zaten gerekeni yapar hürriyet hissesi...
Aklın yolu bir.dussede eklenecek bir hisse oldu. Korkmadan.
CESUR555 yorumlarına bakıyorum hep olumsuz negatif kötüleyici yorumlar yapıyorsun art niyetli olduğunu çok belli ediyorsun ben 3 yıldır bu hissedeyim eskiden tanju vardı birde turGAY ONLARA ÇOK BENZİYORSUN...
Hiç tepki yok maalesef
yukarılara o kadar çok satış yzıyor ki...bu şekilde gitmesi çok zor kısa vadede
dgzte açıklık oranı %7, dobur açıklık oranı %11 ,dolayısıyla bunları rahat manuple edebildikleri için buradan yarattıkları hisse düşüyor algısıyla dohol ve hurgz üzerinde algı oluşturup mal kapıyorlar..bence bu satışa inanıyorsanız hisseyide aldıysanız ekrandan ve mevzulardan uzaklaşın..ben bankaya yıllık vadeyle %325 den para yatırdığımı düşünüyorum
yazılanlar beni bağlar..y.t.d.