29 nisan bedelliye katilmayanlar icin ruçhanlari son satim tarihi.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
29 nisan bedelliye katilmayanlar icin ruçhanlari son satim tarihi.
KLNMA R ana hissenin yavrulari rüchan olarak islem goren hisselerin kodu.
Birde eski lot kadar ruchan verilmis,ama bedelliye girince %70 i hesaba geciyor.Örnek 1000 eski lot 1000 ruchan,1000 ruchan pts ye kadar satilabiliyor,yada bedelliye katilinca 1700 lot olarak devam.YTD.
Sizin yapacağınız işin ..... İsbtr 2 haftadır tavan
Bugün kalkınma e alanlar bedelliye katılmıyor değilmi?
Cevap yokmu
Tam traderlik hisse konumunda hareket etti bugün,öncekileri 14-15 arası toplamıştık,19.80 okuttuk,20 üzeri düşündük kar satışı baskısı geldi...R 16.960 kapatmıştı akşam,bugün anası 17.70 gördüğüiçin oda 11.220 gördü,tabiki zaman daraldı bunda pazartesi şut buna...neyse sonradan bedelliye katılmak isteyen R toplayablir,fiatı 1 tl,sistemimde 70 krş gözüküyor bölünüş orantısı olarak...geçemmilpayı 1 tl ile bedellisine girmiştim 1.40 üstü okutmuştum,vay efendim buradan bunu satamazsın,orantısı öyle değilmiş,peki nasılmış diye belirttim bana doküman çıkarttılar,yahu katıldığın 1 tl bedel ana hisse fiatından satarsın sonradan R toplamışsan,mesela bunu ben 18'den aşağı satmayacağım eğer hisse onun altına düşmezse,zaten bundan vuracağımızı 3 günde vurduk,gerisi koy arka cebe...zamanında 3.50 vermemişti 40 olurken trene baka kalmıştık,inatlık işte,ama bu sefer kaçırmadık:wave:
R satışı bugün son gün kapanışa kadar...R satın alıp bedelliye katılmak isteyenler R'yi 10.60 tl cıvarından alıp bedelliye katılabilirler,hesabınıza 2 işlem gününde geçer,2 işlem günü sonrası 6 mayıs 16'ya kadar bedelliye katılabilirsiniz,avantajınız 5 tl cıvarı bir şey olur hisse başına...Elinde bedelli öncesi hissesi olupta R gözüken,ya bedelliye katılsın,yada satsın,bunu uygulamazsanız yoksa çok zarar edersiniz !!!...ytd.
hayali düşmanlar ile dovusturuluyorsunuz asla ytd ;))
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yıllık % 417 pirimli, spekülatif hisse, küçük yatırımcıya göre değil
Merhabalar , Ruçan ile ilgi pek bilgim yok, şimdi ben 18 maliyet ile elimde hisse var, internet bankacılığından KLNMA R rüçan alım 10.48 TL diyor ama alamıyorum . 1 sorum neden alamıyorum 2 . sorum almak için bir zamanı mı var 3. sorum 6 mayıs da hesabım da para mı olması gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Cevap için teşekkürler, peki ben şuan bu hisseyi bugün satmaz isem zarar edermiyim ? maliyet 18 . ayın 6. sında hisse düşermi rüçan birleşme gibi konularından dolayı ,
Borsadan anlamayana yüz defa anlatsan anlamaz,defalarca uyardık burası ve diğer finans sayfalarında...R satın almalarımı bedelliye çevirmiştim önceden,17.20 hesabıma geçmiş,valla iyi kazanç %30 olarak yansımış,benim uçacak,kaçacaklan işim olmaz ben işime bakarım kurt gibi,ne demişler kurda boynun neden kalın,ben işimi kendim yaparımda ondan...ben kazanırken çoklarınında kazanmasını istediğimde defalarca uyarırım,dinleyen dinler,dinlemeyende yaya kalır:wave:
Çok düştü. Umarım tekrar hareketlenir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu banka nasıl bir banka...hep söylerim butür kağıtların borsada olmaması lazım...yatırımcı soğutup kaçırmaktan başka bir işlevi yok
maliyetiniz ne kadar, bu kağıt baya yükselmişti umarım zararınız azdır , bu kağıt bilginizi sorsam ,
Devlet bankası. Devlet ekonomi alanında çok is dusecek demişti.Yarın bir haber çıkar Kalkınma bankası şu işleri yapacak der uçar gider.yoksa böyle orta sahada paslasmalar.
10.900 maliyetlen korkumuza 11.500 okuttuk,şu anda 12.300...nasıl korkmayalım,çünkü piyasalar bozuldu,hiçbir şeyin güvencesi yok altından başka.
heyt maşallah inşallah tavan olur bu bilançoya
Bende yok olsa verirdim 12.60 dan vaybe güzel prim yapmış elinde olana bol kazançlar
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoya oynadık zaten,az karlan okuttuk güvenim olmadığı için,neyse karın kötüsü olmaz,öncedende R satın almalarlan 14 maliyetlen 17 okutmuştuk,arada alıp,satmalar olsa bile çok az bulundurdum elimde,nedeni zamanında 3.50 cıvarıydı,işte o yüzden hep korkak davrandım,zirve yapmış hisselerin tekrar dükkana döndüklerini çok gördük:(
Bilanco iyi gelince mi yapti bu kadar hareketi
Bu bankanin yeniden yapilanmasi hangi asamada yeniden bir hareket yapar mi ?
Resmi gazetede yayınlandı buğün.hazine yurt ici ve yurt dısı her olusuma yatırım yapabilir.....avrupa kalkınma bankası türkiyede dahil dünyadaki tüm şirketlere yada projelere yatırım yapıyor......eee kalkınma ve yatırım bankamız kimin hazineninnnn.sıkı durun ve malınızı caldırmayın sakın ortaklarım.yakında bankamıza kaynak ve icraatlar başlar...tekrar diyorum ortaklar malınızı caldırmayın kısa vadeli fiyatmhareketleri siz etkilemesin.
Tekrarında 11'e yaklaştı borsanın sert satışlarıylan,bakalım 11 altına sarkacakmı,11.700 ufaktan tekrar almıştım,600 postaladım durum kel olduğu için,önceden yazdığım gibi güven vermiyor,belki 11 altından tekrar el atabilirim.
Tekrarında 11 sınırında damladık,hedef 12,üstü olursa tadından yenilmez...ytd.
Bu banka ne zaman kalkınacakta yatırımcı ekmek yiyecek...
Öceden kalkınmıştı,şimdi onu yedirtiyor yatırımcısına...önceden 3-4 arası sürünüyordu,birden hoop 40 üstü peşi malum bedelli falanlarlan şımarmalar ve malı götürmeler,işte şu an bu şımarıklılığın cezasını çekiyor yatırımcı,tabiki iyi takip edenede iyi ekmek yedirtiyor,önceden 3.50 almaya kalktık bize vermedi,peşi malum 40 üstü,bizde mecbur bu treni kaçırdığımız için ufaklıklarlan idare ediyoruz,geldiği yer insanı ürperttiği için sadece al,satçı konumundayız,eğer elinde varsa elin tetikte olması lazım...ytd.
Bu hisse aksiyon sever hisse bu hisseyi alırken kalp ve gözü şimdiden bağışlayın.Zengin edebilir.Fakir etmez ama
Dün yazdık bugün ne yaptı
10.70 al 12 ye yakin sat oh miss Allah razi olsun 2 .al satida yaptik .