[emoji23] [emoji23]
Aynen boyle.
Printable View
Turkiye binlerce askeri ile girmis oraya.Geliyorum diyor.O asker yola cikinca dururmu?
10 tane pick up ile sen Afrine geliyorum diyorsun.Bre abdestsiz :kahkah: Karsinda koca ordu var. 2 top attik altina ettin , kactin.
Olan bize oldu yine.Bir dahakine hosssssttt demek yeter galiba.:evil:
Yarin toplamaya devam :ok:
YTD
Bir tek kipalarım yeşil.
Serefsız reuters ın Turkıye borsasında oynadıgı oyuna sahıt olduk.Bazı tv kanallarıda arastırmadan Turkıye surıye ordusunu vuruyor dıye servıs ettıler.Hadı bız kusuk yatırımcıyız ya cogu ınsanın bugun cok buyuk zararı var.Kım tazmın edecek bunu.Merıly de aylardır her tahtada satıs yazıp duruyor.Resmen ekonomık olarak bır saldırı altındayız.Her habere ınanmamak lazım bu benım saydıgım 3,oldu.Bu haberlerı son dakıka olarak veren tv lere reutersa ve merıly ye cezalarını vermek gerek.Yazık ya.Resmen salak yerıne konuyoruz.y.t.d.
Ben de zarar a satacaktim iyiki satmadim
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yazıda dikkat çektiğim vadeli piyasalarda işlem görmeyen XU050 hisselerinin bugünki kapanışları ve sert düşüşteki duruşları incelenirse endekse dair indikatorlük görevlerini vadelide işlem gören hisselere göre çok daha sağlıklı yaptıkları anlaşılacaktır.
( BIMAŞ TAVHL ENKAI vs )
Yandı Gülüm Keten Helva
https://i.hizliresim.com/W7DkAm.png
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen o aksakalsin tav dan sayende yüzde 50 kar etmiştim teşekkürler.su an topigin var mı hocam
MSCI Turkey (TUR) - 4,45%
Sacro hocam abd borsaları düşüşte bu bize daha çok etki yapar mı bir yorum alabilir miyim ?
Yaw sorunun icinde cevap zaten var.
Etkiler tabi niye etkilemesin :))
Simdi tanidigim bir kac arkadasim bu sayfayi okuyor.
Sonra bana telefon aciyorlar. Yaw olm diyolar. Seni harbiden tebrik ediyorum falan diyolar. Diyom noldu ?
Sen bu sorulara nasil dayaniyosun. :)
Sizin sorunuz. O diger sorular yaninda devede kulak.
Kizim sana soyluyorum, gelinim sen anla hesabi. Yanlis anlamayin sakin.
Sacro bey şöyle orta vade 3-5 begendigin hisseleri söylede alip kenara atip ekranı kapatip 6 ay sonra açıp bakalim ???
2011 de 2013 ve 2015 de dip gormus ve halen primlenmemis kaliteli hisselere bakmali. Ekgyo yarin alirim ! .Yunsa ptesi bosaltmistim.Diger hisselerde tuzaga yakalandik :kahkah:
YTD
Soda,hektaş hangis dersiniz....
Birde temettu iyi odeyenlere bakmali.Bilancolardan sonra yatirimcinin odak noktasi o olur.Tarihte hep boyle olmustur.
Otkar Arcelik ornegin.
Hem bu Otkar in 130 TL ye kadar gidecegi var.Uzun surmez.1 haftalik action :kahkah:
YTD
Hektaş
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Soda petkm hekts karel ozkgy ekgyo ykgyo uluun crfsa tatgd katmr garfa gerel fener burce ozgyo mrdin arena tuprs kartn otkar dencm netas
Orta vade ilk aklima gelenler.
Ozkgy nin haftalik macdina bakiyorum.
Cok iyi soda nin acisindan daha iyi.
Dunde saglam durmus.
Bunda kipanin 2.80 hali var.
Tam orta vade alinacak kagit. Ozkaynak piyasa degeri orantisinada baktigimda. 500 milyon gibi cok cok ucuz bir rakamdan islem goruyor zaten.
1 milyar piyasa degeri olmali en azindan. Ozkaynagin altindaki kagitlar suanki piyasaya gore bedavadan islem goruyor.
2.30 maliyetlenmek icin uygun. Zirve gecerse kabaca 4 diyebilir orta vadede. Yani bunu gormek icin muneccim olmaya yada cok iyi teknik analiz bilmeye gerek yok bence.
Bu cok basit bir ornekti.
Burada analizi yapmak en basit sey. Zor olan sabirla hedefi beklemek.
Not: 2015 de endeks ayi piyasasinda iken bu kagit 1.50 den 2.80 e gitmis endeks duserken.
bugün fulla nakitle sacro hocamın listeden azar azar toplamaya çalışmaca, bu ani düşüşler alım fırstı verir gibi, çoğunluk nakitte kalmak şartıyla. :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Son 1 aydır endeks tekniği, akşam kapanışta al, ertesi gün yukarıdan sat.
117.500-118.000 geçilene kadar rahat yok anlaşılan, ortam izin verdiği sürece bahara kadar ralli bekliyorum ama hayırlısı artık...
YTD.
Sacro üstad fenerde durum nasil
Bu roket maldan cikmak isteyenler icin firsat bence.
Biraz nakit olmak lazim piyasa bir asagi daha vurdugunda almak icin nakit yaratmak lazim bence.
Hangisi roket
kagitlarimiz guzel endeks fk si 7.5 larda ucuz
ama jeopolitik riskler nedeniyle durum ortada sahsi fikrim belirlenen bi hisse kademeli alima gecmek en mantiklisi gibi duruyor...
portfoyu bolmek yerine en fazla 2 hisse kademeli alima gecilmesi daha mantikli bence
eski gözağrılarımdan KRGYO bilanço süper gelmiş, üstatlar nasıl yorumlar, başka hisse olsa bu rasyolarla uçması lazımdı :)
45.500 netkar
110.000 piyasa degeri
gyo lar genel olarak piyasa degeri defter degerinin altinda islem gormektedir ...
temettu cimrisi ve edilen karler surekli yeni projelere aktarildigi icin pd/dd oranina bakarken ozellikle gyo lar icin gecmis yillar ortalamasina gore kiyaslamak lazim tabiki rasyolarida goz onune almak sarti ile ...
ytd ...