https://s12.directupload.net/images/200714/6rhoxzas.jpg
Printable View
Dün ki SPK bülteni nde de henüz onay çıkmadı
Spk Perşembe den perşembeye onay veriyor sadece alkime carmsaba karar verir oda 23 Nisan tatilinden kaynakliRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 HSBC yilalrdi o hisseler tutuluyor. Yüzde 80 Kanadalı ortaginizin bedelidir satwcaklarini düşünmüyorum ama herşey olabilirRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2017 yılındaki tabloda da aynı tutar vardı, haklısınız.
Anlaşılan, fiyat düzeltmeye özgülenmiş gibi.Bu durumda, şirket genel kurulu veya yönetimi
önceki yıllarda bu yönde bir kararı olabilir.
Zaten bedelli tutarını karşılayabilecek hisse satışı yerine bedelli kuponu satışını tercih edebilir.
Bunun için de tahminen 100.000 adet yeterli gibi.
Teşekkürler.İyi kazançlar.
Yatırım yaptığınız şirketin haberlerini iyi okuyunuz...Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz yazmışım pardon bedelli olacaktı o kısım. Onunla ilgili gelişmeleri sormuştum. Düzeltiğiniz için teşekkür ederim.
Resmi Gazatede Haziran ayı için (bugün) yayınlanan Dahilde İşleme İçin verilen Şirket ve İhracat-İthalat rakamları yayınlandı. Kent maşallah.
Kent Gıda Öngörülen İhracat 39.920.000 USD ....İthalat 13.973.291 USD
İhracat devam inşallah.. İhracatı da sanırım tamamını kendi grup şirketi aracılığıyla yaptığı için tahsilat sorunu da yok. Çünkü Yabancı büyük ortaklar atıştırmalık pazarında Dünya Devi..
Diğer firmalar
ÖNGÖRÜLEN (USD)
İHRACAT İTHALAT
ASELSAN * * * * * * * * * * 1.924.000 597.688
BORUSAN .* * * * 19.164.422 12.081.419
BORUSAN* * * * * 6.097.525 4.124.500
ERBOSAN * * * * 3.565.500 2.474.260
EREĞLİ * * * * * * * * * * * 18.347.677 13.405.000
FORD OTOM * * * * * * * ** * 64.380.000 21.542.463
KEREVİTAŞ * * * * * * * * * * 1.607.249 332.524
KORDSA * * * * * * * * * * 598.230 381.544
OTOKAR * * * * * * 30.000.000 11.451.000
PINAR SÜT * * * * * * * * * 19.571.908 5.305.712
SARKUYSAN * 72.506.000 58.000.000
VESTEL BEYAZ EŞYA * * * * 3.079.373 1.502.245
VESTEL ELEKTRONİK * * 77.000.000 61.592.812
VESTEL ELEKTRONİK * 60.000.000 47.982.222
VESTEL ELEKTRONİK * * * * 6.150.000 4.914.920
VESTEL ELEKTRONİK * 75.250.000 60.191.926
VESTEL ELEKTRONİK * * 30.000.000 23.991.365
Hayırlısıyla .. YTD
selam eyvallah kardeşim tşk .
nasip olmayınca olmuyor ...
elimde sonrada vardı dip seviyeye kadar gelincede vermedim .
nakde ihtiyac olunca mecburen sattım --yoksa hayalimdeki rakamlar bunlar .
zaten nasip yoksa olmuyor bende işkur iş atr bile vardı ...maliyitine ancak vermiştim.
neyse alanlar kazançlı olanlar hayırlı olsun .
satcağınz yeri iyi bilin......sonra satma fırsatı vermeyebilir. ona göre sonuna kadar beklerim olgusuna düşmeyin .
ytd
15 temmuz arasına güzel girdik. :)
Özet Bilgi
Kar Dağıtım Politikası
İlgili Şirketler
İlgili Fonlar
Kar Dağıtım Politikası
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
"Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 14.07.2020 tarihli kararıyla, Şirket'in Kâr Dağıtım Politikası'nın, SPK'nın Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) Kâr Payı Tebliği'ne (II-19.1) hükümleri ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri dikkate alınarak revize edilmesine ve ekte yer alan yeni Kâr Dağıtım Politikası'nın yapılacak olan ilk olağan genel kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/859871
Buradayım bölündüğü gün serbest marjı görene kadarda burada kalacam allah bereket versın paranın yanına bi 0 daha koydum :D
müsait oldugun bir vakit gel ilk önce afyondakı sehıtlşıklerı ozellıklede giresunlular şehitliğini gezelim(yazın yılan ciyandan siper hatları tehlikeli olur) sonrada sana afyon kebabı yapem hatta akdağa cıkar saç kavurma yapareım :D buyur gel
Sn. Sasa erken pes ettim 900 lü rakamlardan elvada dedik ama baya gitti. Herkese bol kazançlar
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kent gıdanın sahibi Mondelez international group bu şirket Nasdag borsasında işlem görüyor ve piyasa değeri 75.5 milyar dolar bu piyasa değeriyle nasdag borsasında en değerli ilk 30 şirketten biri.Kent gıdaya ihracatı arttırmak için yatırım yapıp işleri büyütmek istemeleri ülkemiz için büyük kazanç
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba. Dolar bazlı zirveyi aşabilir mi? 2010 yılında 260 dolar gibi bir rakam var. Şimdiki beklentiler daha mi güclü? Değerli yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba,
Sayın Nakkaş, sizi de hatırlıyorum Sn. Filozof ile beraber o dönemlerden. Birden bire C gurubunda "hapiste" bulmuştuk kendimizi, çok çektirdi ve üzdü, sebep olanlar hak ettiğini bulur umarım. O zamanlar bilgilendirici ve araştırmaya yönelik paylaşımlarınızı hatırlıyoruz.
Bundan sonra da inşallah hayırlısı olur herkes için.
Y.T.D.
Böyle bir tahta daha var mı
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Bazı borsanın B sinden anlamayanlar Kent pahalı diyor siz önce QnbFinans bankın piyasa değeri 140 milyar garanti bankasının 4 katı yani. önce bir düşünün neden diye cevabı bulursanız borsanın B sini öğrendiniz demektir.
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar tarihte kent gıda dolar bazlı en yüksek 190 doları mı yoksa 260 doları mı gördü
Allah bereket versin .246 bin tl kentten para kazandım.Speğinin ellerinden öpüyorum.
Topiciin kalabaliilasmasi sıkıntılı bir durum. :) Allah herkesin riskini bol etsin
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
240$Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendim ve oğlan için aldım başka yere gitmedim fıtık var mı dedi var dedi 3 adet yataktan en pahalısını aldım oğlan için de kemik gelişimi için başka bir yatak verdi satıcı kendi oğluna da aynı yatağı almış bakalım gelecek İşbir sağlamdır 150 den alıp da beklemedim sermaye az ben trade ederim param çok olsaydı İşbir alıp en az 5 yıl bekleyecektim zaten borsadan kazandığım ile ev aldım benim evin yanındaki ev 550(inşaat halinde) ben 400 e aldım arada 1.5 yaş var iyi ettim yoksa İşbir qnbfb klnma hubvc favorimdi Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.