2,6 milyon
Printable View
2,4 milyon
adam sanki yangından mal kaçırır gibi veriyor.
1,9 milyon
Biz hata ettik girdik. Yetkilileri göreve davet ediyoruz. Bir hisse 1,5 AY içinde 11,45-0,76 ARASI OYNARMI ? Aşağısı meçhul BÖYLE BORSAMI OLUR
Soktu boruyu
1,5 milyon
0,76- 0,77 oldu
Beni yasaklayacaklar biliyorum ama anasiniiii *******... halka %30u açık.., nereye batırıyor...
Piyasa Değeri(USD)
35,580,524
Piyasa Değeri(TL)
190.000.000
Özsermaye(TL)*
474.559.630
Sermaye(TL)
250.000.000
Net Kar(TL)
-1.993.341
Dönem:
** 2018-
Agam çıkanlar çıksınmı yoksa verenler versin mi dıyor... Bilen kazanır...
Taban çekkkk... Ne yazdı agam... :)
tekrar taban 4 milyon satıcı ile
Yarına tek fıyat yada brut gelırmı acep...
spk ya yazacağım işlemler incelensin diye. bizim bir kağıt tavan yapar hemen kapatırlar şirketten bilgi isterler, kağıt 10 dan 0,76 ya gelmiş kimsenin iplediği yok. spk dan sonrada cumhurbaşkanına yazacağım.
Biz 95 lerdeyken almayın diye yazarken soeğin adamları gazlama yapıyordu şeref yoksunları
Spk uyuma. Bunların faaliyetlerine izin verme. Bunların şirketlerine kayyum atanmasının yolunu aç. Gereğini yani işini yap.böyle piyasamı düzenlenir .denetlenir. Kaç kişinin daha canını yakacaklar.
Adamlar profesyonel, kimsenin kimseyi hissede sıkıştırdığı falan yok,. Galileo ile derics anlaşmıştır. Patronsuz operasyon olmaz. Koy kademeye lotunu, almaya başla kendi lotunu... İllaki ben ve bizler gibi sazanlar atlar ya da damlar... Hayırlısı... Asla ytd değildir...
Borsa yanan bir ateş gibidir, erimeden ısınabilmek lazım...
1 sene önce bu fiyatlardaymış.
https://i.hizliresim.com/ZXEDZg.png
atılan takaslara bakıyorum gel de inan 6.5.milyon lot alış 5.5 milyon lot satış bu kadar olumsuz yorum varken alanında satanın da desen aynı kapıya çıkacağı belli nasıl patron nasıl tmsf. nasıl...vb neyse.................
Galip herkesi hisse sahibi yapar forumlarda ozgyo dan başkası konusulmuyor tabi millet döndü dönecek diye 1 tl altında atladı bende dahil
Galipmi bunlar leş yigiciler babalarını tanımazlar yakalanan arkadaşlar biraz sabır etsinler bu ********lere kurusunuzu yedirmeyin
Dün 96 dan 40 bin lot alan adamın bugün zararı 8 bin tl,yarın ne olur kimbilir başkasının zararı bizi bağlamaz bizede fena verdi alan herkesi hisse ile evlendirecek metro satıyor galip ozgyo ya savaş açtı patronda çulsuz olunca dip noktası 0.30 lar görünüyor inmeyeceğinin garantisini kimse veremez.ytd
10 gündür almayın diyorum bu kadar saf bir millet olamaz.Tosuncuk boşuna çıkmıyor bu memlekette.Hata ettik dedik ama millet ölü soyucu illa kefendeki cebe de bakacaklar.alın bakalım mezar size bedava atlayın.Gören uyarımı dikkate alan varsa eğer bu arkadaşları tebrik ediyorum
HATA ETTİKTE ALDIK ANLAMIYOR MUSUN ÖZÜRLÜ MÜSÜN
Daha sabah 12 de yazdık uyardık ama gözleri kör olmuş milletin
Tabanda nevar arkaşlar...
Bu gece brut gelmesi lazım...
patron gerçekten galiple savaşıyorsa bir bedelsiz açıklar ky yapılacak en iyi iyilik şimdilik bu
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.