https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/908513
Printable View
Buralar cepte zaten ...kaçıncı kata çıkacağız onun derdindeyiz[emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle size katiliyorum Belli bi yastan sonra insan gurultuyu kaldiramiyor sessizlik ariyor boyle guzel :)))SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 lot ile %4 eksi oluyor.
16 şubat gelse de bu işkence bitse.
Bugun guzel bir gun olcak gibiSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
an itibariyle bi değişiklik olmasa 285.70 tavanda gozukuyor
[emoji106][emoji106]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
58.594 tavanda alıcı bekliyor
e zamanında yazdık hısseyı abuk subuk bahanelerle kotuleyecekler haberınız olsun dıye.....
sadece olanı yazmak yeterlı oluyor.su anda satsam bıle delı kar var.ama satmıyorum.
prımlı bedellı......
pek kötüleyene denk gelmedim sayın GÖKAY5,henüz diye de ekleyeyim.
95-100 'lerden beri ara ara yazarım burada.pek de yazan olmazdı haliyle.
son haber akışı biraz daha yatırımcı ilgisi çekmiş olabilir.
süreç uzun olabilir,saçma sapan hareketler de izleyebiliriz,mesela dün 100 lotla -%4 yaptığı gibi.
kendi adıma sürecin sonunu bekleme taraftarıyım.
tek fiyata girdiği günlerdeki hareket mavi dikdörtgen içinde olan kısım.
tek fiyat destek değeri 250
tek fiyat direnç değeri 285
285 üstünde 285-250=35 tl kadar yukarı atabilir kısa vadede.
285+35=320 (katlama hedefi)
https://i.hizliresim.com/dOOMLo.png
Valla sanırım bütün kalin kağıtlara bakan bir tane görevli çete mensubu adam var. Parası 15/20 milyon TL herhalde... Kalın kağıtlarda gezdiriyor.. tavanda bekleyen adetlerin parasal değeri hep aynı..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
turizm reklamlarını daha sık görmeye başladım bu arada aşı hareketi de fiyatlanmaya başlanmış olabilir...
bugün gedik 10.000 ile ilk sıradaki alıcıydı.sanko 3.000 adet aldı.alnus ise 2.000 adet aldı.
satıcı kısmında ise en çok iş yatırım var,4.500 lot çıkmış.
tek fiyat uygulamasından beri gedik yine önde, +22.000 lot .sonra ak yatırım geliyor ,+10.000 lot.
satıcı kısmında da şekerin -15.000 lot çıkışı var.global de -11.000.
takas işleri karışık aslında,pek de bu hesaplara girmemek gerekir.ama bazen faydalı olabiliyor.ben tek fiyat döneminde dengeli bir takas gördüm,bunu göstermek istedim.
Teşekkürler.
Tek fiyat sürecini tahmin ettiğimden sağlam geçiriyor. Ortada bir tahtacının olduğunu düşündürmeyecek kadar yavaş dalgalanmalar oldu bu da hissenin zaten ederinin altında işlem gördüğünü, şu anki fiyatın yeterince pahalı olmadığını düşündürüyor.
İsteseler bu kadar sabırsız ky varken 2-3 taban gösterir hepsini silkelerlerdi.
Hurda satımında verilen detayda aslında mahkeme ile ilgili korkulacak bişey olmadığı, emin adımlarla hedefe gidildiği mesajını veriyor gibi geldi bana.
Önümüzdeki cumaya kadar çok fazla şey netleşecek bence...
bugun tahtayı garanti an itibariyle en iyi alıcı durumda 12.600 lotla 305 te 12.706 alıcı bekliyo
cok guzel bir kapanıs yaptık hayırlısı olsun314.10 da 13.721 alıcılı kapatık
alanlar
garanti 14.267
vakif 3.027
ak 1.732
tacirler 1.282
satanlar
gedik 4.068
iş 3712
sanko 3.001
alnus 2.504
Tahtaya derinlik gelse iyi olur bu ne böyle 3 bin beş bin lot... Rezillik
Salı günü bitiyor tek seans.hacim de tatmin edici olacak.hareketli hafta bizi bekliyor.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü kapanis cok şık oldu onumuzdeki hafta insallah daha iyi olur çali arkasindan sesiszce hedef fiyat gelene kadar devam SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yılsonu kar rakamı da açıklandıktan sonra büyük ihtimalle haftaya genel kurul tarih ve gündemi de belirlenir gibi.YTD
Açıklandı zaten bu akşam..16 milyon TL
Kar açıkladı,geçen seneye paralel.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Petrokent ve kront da maalt gibi tek fiyatta.onlara ceza geldiği tarihten bu zamana yüzde 50 prim yapmışlar.kullanabilen spek için bulunmaz fırsat tek fiyat cezası.pazartesi ve salı da yukarı gitmeye devam ederse güzel olur .yoksa zaten tek fiyat öncesi de 305 zirvesi vardı.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genellikle bilanço öncesi tavan olan kağıtlar ertesi gün satış yiyor, bu 2 günlük hareketin de bilançoya bağlanma ihtimali var öyle olursa pazartesi tatsız bir gün olabilir, ama böyle bir durum olursa benim işime gelecek açıkçası..
Elimde aylardır bir halta yaramayan milyonlarca anlaşma ve kar yaptığı halde tepki vermeyen lanet bir miktar aselsan var onları çıkıp ekleme yapmaya karar verdim kısmetse. 😂
Selamlar... Birşey soracağım, bunlar bir lot icin yüksek Rüçhan isterse ve 350 milyon sermaye artırımının yüzde 60 i 210 milyon gibi bir rakam çıkıyor. Bizden Rüçhan için para istenirse; bu durumda 210 milyonun 5,5 milyon adet lota bölünmesine göre yaklaşık 38 TL gibi yüksek bir rakam çıkiyor gibi? Bir lotu olan 38 TL hazırlasın olmuyor mu?
İstinaf mahkemesine başvurmuş karşı taraf
Kap habeeinden sonra yanlis anlasilma olmasin diye sildim.
14.01.2021 tarihli özel durum açıklamamızda, Talya Otel’in
yeniden inşası ile ilgili olarak kesinleşen 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar
Planı’nın iptali talebi ile açılan davada, yerel Mahkeme tarafından davanın
reddi yönünde karar tesis edildiği ve karara karşı davacı tarafından Bölge
İdare Mahkemesi nezdinde istinaf yolunun açık olduğu bilgisi verilmiştir. Söz
konusu davada davacı tarafından istinaf yoluna başvurulduğu bilgisi
edinilmiştir.
Mevcut koşullar altında,
22.01.2021 tarihli özel durum açıklamamızda belirtilen yatırım planında herhangi
bir değişiklik söz konusu olmayıp; konuya ilişkin önemli gelişmeler faaliyet
raporları ve özel durum açıklamaları vasıtasıyla yatırımcılarımızla paylaşılacaktır.
Bu kap haberinden sonra beklentiniznedir?
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Perşembenin geleceği çarşambadan belliymiş aslında adamlar yatırım süreci devam edecek diyorlar daha ne desinler 😂 bu dava zaten eski otelin üst kat meselesi değil miydi alçak yaparlar olur biter... Ama hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez. Bunu da unutmamak lazım.
Kesinlikle 👏👏