https://kutahyaporselen.com.tr/basinda-biz/#gallery-3
Printable View
Bizim fakir çok kızmış....bizden ötürü...😀😀
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amacı ne bunun mal satmak desen değil. . Belli olur akşama
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes dün yapılan kazığın ortalamasını düşürmeye çalışıyor İş yatırım ne çaktı millete :)
😂😂😂 forumda espiriler havada uçuyor.....
Forumda toplasan 10 kişi yazıyor okuyan da toplasan 20 kişidir tahminim pek kimse kalmadı hissede babalar çarpışması olacak gibi tek derdim şu iş yatırımın yaptıkları bu hisseler kime ait hisseler veya kapa düşecek haberden daha önce mi bilgileri oldu. Yaklaşık 15-20 gündür küçük küçük satıyorlar. Az kaldı yakında çıkar kokusu
Bizim fakir yine aynı tezgahı kurmuş. Bir kere olsun değerli bir şeyler sat ne olur sanki tezgahında. Hep çürük elma satmaya çalışıyorsun hep....
Fakir baba olsun bundan sonra senin adın.😂
Neyse bugün totem olsun %10 olsun....ytd...!!!😁
Hakkımızı verecek..Ne yaparsa yapsın...
İş yatırım yine basacak anlaşılan alış kademeleri doluyor 😀
bugün açıklama olur mu? vergi dairesiyle ilgili
Hisse devri yapılyor arada rüzgardan samanlar uçuyor arpalar da düşüyor..
Arkadşım rüzgarda saman san uçarsın gidersin arpaysan kalırsın. Bunda bisey yok . Ki
Nasıl bir şey yok? Ya resmen hisse devri yapılıyor diyorsun. Yalan yanlış her yerde yazıyorsun. Bu hissenin kaçıncı devri o zaman? İlk defa yazmıyorsun bunu. 7.20 den bu yana hep saçmalık metinleri düzdün yetinmeyip kendinin bile bilmediği bir konuyu gerçekmiş gibi sağda solda yazıyorsun ve sonra gelip ne varki bunda diyorsun oylemi????
Lotunu mu almadı lar. Yoksa satmak istiyorsan ver emir alayım. Kademe de ver
6.42 den 6.45 e kadar üzülme
Netice itibarı ile hisse aşağıya basılıyor. Nedeni ne olursa olsun. Bilanço kötü gelecek deyin, kokusunu aldılar deyin fiyat aşağıya gidiyor..İşlem hacmi artarak..Piyasa da buna yardım ediyor bu arada..
Ne alakası var? Vebal alıyorsunuz hemde gözgöre göre. Ve pişmanlık yerine hala gereksiz cümleler ile savunuyorsun kendini. Bende biliyorum hisse kelepir ama toplamayı bilir ve uzun vade düşünürsen bu böyle. Sizin maliyetiniz yukarda belli ama siz böyle salak saçma yorum yaptıkça bu hisse kazandirmaz size. Milletten bir kişi çıkar bir ah eder dünyan başına yıkılır bilesin. Varsa temel teknik bilgin eyvallah yoksa kalkıp yok hisse devri yapıyorlar yok kıldı yündü diye sağda solda yazma. Hiç hisse devrinin nasıl yapıldığından bir haber yazıyorsun.....
Sözün bittiği yer sessizliktir. Satıyorsan sat arkadaş alıyorsan allll
Adam 1 ay üye olmuş kaç yüz tane yorum yapmış. Ve uzun yatırımcı bi sus ..
Ne alakası var benim üyeliğim ile yazışmaların. Her yeni üye olan cahilmi yada susmak zorunda mı???
Bu arada sermaye tavanı 40.milyon olarak kaldı. Oh bere. Artık bunu bari meze yapmiyacak bazıları kendi kurtlar sofrasına. Ohhh be ohhh
Şimdi size gelecek olan bilanço yu pişirip pişirip sürerler önünüze.... Hele şu bilanço da bir gelsin. Bu hisse 6 TL de mi yoksa bazılarının dediği gibi 9.10 TL de mi olacak....
Hisseden ekmek yemeyi bekleyen herkes sabırlı olacak. Bu duruma kızmaca darılmaca yok. Adamlar sıkıntılı. İstedikleri lotları toplayamadılar..Açık ve net..
Birilerinin bu fiyatlardan mal çıkmasına ve yine birilerinin kendince olan saçma sapan beklentileri öne sürerek hisseyi pazarlamalarina elimde olduğu müddetçe müsaade etmicem. Bu fiyatlar ucuz ama patronun niyeti yok hala ve birileri tahtada fakirce işlem yapmakta. Hal böyle iken burada yazılan olumlu yahut pofpoflanmaya çalışan haber yahut dedikoduları yapan kişilere itibar etmeyin. Eden ise kendi bilir. Zamanı gelince bende bir gün kar ederim. Acelem yok. Bol kazançlar...
Bu işin kopacağı yer 3 aylık bilanço..Orada belli edecek nereye gideceğini. Uçacak kaçacak demiyoruz, sadece beklemek isteyen bekler. Gerisi hikaue..
Hisse son iki gündür 60 günlük ortalama işlem hacminin 2 katı kadar işlem görmekte, evet burada belli ki bir alavere dalavere dönüyor. Sn Uzunburun belki bu hisse de yenisiniz ancak son 1 yılda bu gözler 30000 lot günlük işem hacmi gördü hem de 1 kere değil, investing ve burada yazan arkadaş eğer uzun vadede bu kağıdı tutuyorsa 450000 lot işlem hacmini görünce bunları yazabilir. Burada herkes kendi düşüncesini yazmakta özgür her koyunda kendi bacağından asılır birçok yatırımcının kol bacak kesemediği durumda olduğunu düşünüyorum. Şöyle düşünün siz bu şirkete ortaksınız sizce bir hissedar şirketini kötüler mi? Tabi ki hayır
Sizin hisse adedinizi ve ortalamanızı bilmiyorum bazı arkadaşlar var yazıyor yazıyor yazıyor sanırsın ki hisse senetlerinin yarısı bunda vay arkadaş diyorsun merak edip soruyorsun elinde kaç lot var diye 500 diyor güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorsun
ha o yatırımcının bütçesi o kadardır ve kazanacağı 300-500 onun için çok önemli bir miktardır ve kazanmak için hisseyi de pazarlar hisse harika der bugün biraz daha aldım der ilk bilançodan bişey çıkmaz ikinci de voleyi vuracağız der, der de der
Buna saygı duymak zorundasınız çünkü o yatırımcı burada hissesini pazarlamakla mükellef görüyor kendisini,
Son olarak sürekli pesimist bir tavır içindesiniz ben de sizi anlamış değilim birkaç hisse de denk gelmiştim adamlar atıyorum 5,10 dan satmış hisseyi başlıyorlar kötülemeye ta ki alım seviyesi olarak düşündüğüm 4,20-4,25 e düştüğünde alınca da o böyle koyacağız böyle çakacağız demeye başlıyorlar sizin bu tavırlarınız da biraz bana bunu andırıyor.
Sanki bir yer belirlemişsiniz ve oradan almak için zaman kolluyorsunuz
Burada sermaye tavanı artacak şöyle olacak diyen arkadaşlara çokça ve temeli çok doğru sözler yazılar yazdınız. Evet geçmiş sermaye tavanı arttırılan şirketlerin incelemesini yaptığımızda o hisseler bu karardan sonra %2-3 gibi bir artış yaşamış bu kadar.
Sermaye arttırımı olsaydı tek avantajı temettü dağıtırken şirket sermayesi üzerinden belirlediği bir oran olduğundan dolayı bir avantaj sağlardı.
Son sözüm eğer cidden yüksek meblağlarla bu hisseye girdiyseniz geçmiş dönem bilançolarını iyi takip edin ve şirketin aslında ne kadar değerli bir şirket olduğunu farkediniz.
Herkese iyi akşamlar
Ha bu arada yine söylüyorum alış ortalamam 4,26 tl 9380 lot
Sayın batırımcı; bu arkadaş ve buna benzer kişiler hisseye usulsüzce yeni yatırımcı sokmaya çalışıyor ve bunu yaparken şirketin temel değerlerini yok sayıp pervasızca daha kendisinin bile belki görmediği hisse devrinden bahsediyor. Eğer gerçekten yatırımcı ise ve şirketini bu sahada pazarlamak istiyorsa bunu yine şirketin temel değerleri üzerinden yahut teknik dediğimiz bilimsel açıdan yazması ve yorumlamasını beklerim. Aksi taktirde tavşan kaç tazı tut olayı benim nezdimde hükümsüz ve adil olmayan bir seçimdir. Bende isterim ki hissenin değeri artsın ama bunu başkalarına yalan yanlış beyan vererek yahut şişirilmiş bir takım gözümde çöp değeri olmayan yazılarla yapılmasını istemem. Benim para koyduğum şirketin bu ve bunun gibi gereksiz ne olduğu bilinmeyen safsatalara ihtiyacı yoktur. Birileri meydanı boş bulduğunu saniyorsa yanılır. Ben kimsenin temel yada teknik bilgisine saygısızlık etmedim aksine sirketimin bu tip başı boş cümleler kuran kisilere ihtiyacı yoktur ve bunu savunuyorum demeye getirdim. Burası çocuk parkı değil. Bilgisi yoksa yazmasın arkadaş onada sözümüz yoktur. Devamı gelirse yine hak bildiğim gerçekleri söylemeye bende devam edeceğim. Bol kazançlar...
Bi sus Allah için için Ocak 29 unda 29 tane yorum yapmışsın. Sat da kurtulalım
Sen gereksiz yorum yapma yeter. Yapıyorsa da temel teknik yada o gün içinde olan işlemler ile ilgili yorum yap. Ama yalan beyanda bulunma. Aksi taktirde seni şikayet edeceğim. Manipülasyon yaptığın gerekçesi ile. Bilgin olsun. Ve ayrıca sende sabahtan akşama kadar yaz lakin yalan yanlış doldurma ve kimseye sus deme bence tamammı....
Uzun cu madem herkesin almasını istersem buna manipulasyon denmez . Spekülasyon denir. Bu bir bi de kim almıyorsa alın dememişim. Toplasan burda hergün yazanların toplam 100 bin lotu bile yok. Yaww
Aman bugün de 29 tane yorum yazma kapatacam yoksa üyeliğimi
Ulen kim aldı ki benim beyanımla hisse düştü. Yüzde 1 düşmeye bile tahammül edemeyen hisse almasın. O kadarrr
Terbiyesizlesme. Karakterini göstermek zorunda değilsin. Daha yazilani anlamıyorsun. Seninle neyi tartışacağım. Ben gerekli sikayetimi yaparım.
Kotan bitti 29 u geçecen sen yine yazarak .
Sen ancak yazarsın burada yatırımcı olamazsın..
Bu forum herkese açık ve düşüncelerini, bilgilerini,temel, teknik analizini verilerini paylaşabilir. Herkesin bu konular ile ilgili çok derin bilgiye sahip olmasına gerek yok. Önemli olan kişileri aldatmaya, onlara mal pazarlamaya yönelik uydurma haber ve yazılar ile yönlendirmeye çalışmasın. Bunu yapanlar da olacaktır. Fakat bunların doğru olup olmadığını araştırıp doğruya ulaşmakta insanın kendisine aittir.Karşılıklı saygı içerisinde eleştiriler olabilir. Fakat seviyeyi bozmadan.
KUTPO ile ilgili olarak KAP'ta şirketin bütün bilançoları detayı ile yer almaktadır. Hisseyi almak isteyen girer buradaki bilançoları inceler. Herkes bir aracı kurum ile çalışıyor, aracı kurumdaki araştırma departmanında çalışanların görevi size şirketler ile bilgi vermektir. En azından onlardan bilgi alırsınız. Burada yazı yazan kişilerin ne kadar doğru veya yanlış tespit yazdığı ile ilgilenmeden
bunu yapabilirsiniz. Şayet aklınıza yatıyorsa hisseyi alırsınız. Burada kimin kaç lotu olduğu da kimseyi ilgilendirmez. İster 1 lot olsun ister 1000 ister 100 bin. Bu karşılaştırma yanlış. Biri çıkar bende bu kadar lot var der koyar şaşırırsın. Kimde kaç lot olduğunu
sorgulayıp az yada çok vurgusu yapmakta yanlış. KUTPO sonuç itibarı ile yatırımcısını şu ana kadar bir güzel ters köşe yatırmıştır
Borsa da para kazanmak zordur. Bekleyeceksin ama doğru hissede. Bazen yanlış durakta beklediğin de olur o zaman durağı değiştireceksin..YTD