Haftalık kapanışa kadar 131 göster bakalım.
Ne demek istiyor bu spek efendi.
Batuhan
Printable View
Haftalık kapanışa kadar 131 göster bakalım.
Ne demek istiyor bu spek efendi.
Batuhan
http://flashresim.com/upload/MTVkOGIyZmI5MDIzZTU.png
günlük..
129 desdek olmaya devam ediyor..
ama
göstergeler nu veriyor..hemde bayağı zamandır veriyormuş..
eğer 129 kırılırsa bir alt desdeğe hızla gidebilir..
tabi bence.
Bilançoya kadar işkence gibi devam edecek sanırım
Bu hisse neden bu kadar isteksiz,
Batuhan
Çıkamayan hisse düşer genelde. Umarım olmaz
Otokar hocam, bu hisse bilançonun açıklanmasını mı bekliyor.
Geçmişteki hareketler bilanço açıklanması ile başlayıp, diğer bilançonun açıklanmasından sonra tamamen sonlandı mı ?
Bilançodaki net kar tahmininiz nedir ?
Ben 315 civarı düşünüyorum ama sizin öngörünüz nedir ?
Batuhan
Hocam bilançoya göre hareket etmezdi eskiden çünkü haber kağıdıydı. Altayla ilgili haberlere göre hareket ederdi. Kar tahminim yok fakat genelde eniyi kar açıkladığı bilanço son çeyrek olurdu. Ben hala aynı düşüncedeyim buralarda aşağı yukarı hareketler devam eder bi süre daha veya bu bezdirme tamamlanmak üzere de olabilir. şubata kadar yeni zirve gelir. Yeni zirve 167, 174, 189, 207 artık nasipte hangisi varsa. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikirlerimdir.
Ne kadar sıkıcı bi hisse değilmi
Gitmiyor amk hissesi
Aynen katılıyorum.son çeyrek yapacak gibi asıl hareketini
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede beklemek zor gerçekten. Bist de çoğu hisse yüzde 7 artıda bizimki 129,132 arasında gelip gidiyo. Fakat sabredeceğiz
Bistin eksi olduğu günlerde artı kapattığına ve endeksin iyi yükseldiği zamanlarda böyle hareketlerine çok tanık olduk. Bilanço iyi gelir umarım
Otokar hocam siz deyince tekrar grafiklerine baktım.
Spek istese 4 hafta daha bizi buralarda yada hafif yukarıda oyalar.
Bu dediğiniz gibi, bilançoyu bekleyecek sanırım.
Batuhan
Bilanço çok kötü gelmedikçe sıkıntı yok. Artık otokarda bilanço kağıdı diyebiliriz
Yurtdışına gönderdiğimiz otobüs siparişleri azaldı. Romanya bitti.
Lakin rabdan teslimatları devam ediyor.
Ancak Yeni haberlerin gelmesi gerekiyor..
Batuhan
Evet yurtdışı otobüs teslimatları bitti rabdanların daha 3 yıl teslimatı var. Yeni siparişler gelmesi gerek. Ben rabdanlardan sonra bae nin yeni sipariş verebileceğini düşünüyorum. Tulpar olabilir mesela. Uzun süredir yeni sipariş haberi düşmüyor.
Aynı şeyleri düşünüyoruz Otokar Hocam Otokar beklediğim sıçramayı yapsın ve bu sıçramayı haberler ile desteklesin, şirketi uzun vade olarak tutmaya devam ederim. 2020-3 bilançosu da iyi olacak.
Bu arada, Teknofest yapıldı ama galiba otokar davet edilmemiş.
Batuhan
Bize yeni rakip
https://haber.magazinulasim.com/yerl...adba-7251.html
Batuhan
Taşıt kredi kampanyasına 3 konu Bankası BMC ve otokarı dahil etti
Şu haberle bile 133 .30 'a bile zorla geldi sabır sabır sabır izlemeye devam
Bugün tahta güzel duruyor. Hayırlısı. Atak bekliyorum.
SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu hissenin en kötü 150 yi taban yapması gerekir
Sanki bugün biraz yaklaştık.şu an 139.20 ve 139.50 de bizi bekleyen 6546 lot ve140 da bekleyen 11.979 lot var.ytd.izlemeye devammmm
Problem yok. Düşüşlerde günlük 10-15 bin lotla çıkışlarda 80-90 bin lotla hareket ediyor. İki yıldan fazla zarar taşıdık, 59 gördük. %30-40 karla satalım diye biriktirmedik. Kar taşımaya devam. Tulpar’ın ihracatını görmeden pozisyon kapatmam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selam arkadaslar,
3-4 yıl evvel bende de bu hisseden vardi. O zamanlar Altay tanki ihalesi vardi, Otokar yapacakti tanki. Noldu sonuclandi mi ihale? Kim kazandi?
Kapanış 139.5 tahminim. Ne ölür nede öldürür
Bu fiyatta maliyeti olan yatırımcı sayısı yok desek yeri. Tarihi zirvedeyiz anlık gördüğü 147 yi saymazsak. Bu nedenle buralarda zorlanabilir veya 132-142 arası yatayda gidip gelebilir. Buraları da aştığımızda yükseliş sertleşebilir diye düşünüyorum. 80 maliyetle bekliyorum ek alım yapmadan. Sadece diğer hisselerimden ve burdan gelen temettülerle otkar alımı yaparak enaz 10 yıl tutmayı düşünüyorum. 38 maliyet ttrak 58 maliyet ford ve 6.60 maliyetli eregl diğer hisselerimde de alımı tamamladım. Yeni hisse eklemeyi düşünüyorum portfoye önerebileceğiniz hisse varmı. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Tesekkürler muzaffer bey
Sn Suların prensi neler oluyor. İrtifamı kaybediyoruz. Pasta paylaşacak varmı??
City ne durumda
Kim satıyor , ky kalmadıki
Mesajınızı yeni fark ettim.özur dilerim.Bugun tüm gün derinlik takibi yaptım.zaten hacimsiz bir düşüş var.En kisa zamanda önce bizim hisse toparlar diye düşünüyorum.ytd.