Herkes malına sahip çıksa ,fazla düşüremez,ama spekte haklı, borsayı kısa yoldan para kazanma aracı olarak gören,balıklama hisselere atlayanların mallarını ucuza kapatmak isteyecektir..
Printable View
Herkes malına sahip çıksa ,fazla düşüremez,ama spekte haklı, borsayı kısa yoldan para kazanma aracı olarak gören,balıklama hisselere atlayanların mallarını ucuza kapatmak isteyecektir..
Vay vay vay toplam 15000000 lot hisse var.Böyle bir günde 7500000lot işlem. Tahtacinin eli bayağı güçlüymüş.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15 milyon hissenin yarısı işlem olmuş. Yukarıda 15 milyonun bir sıfırı eksik olmuş.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
taban mı kapatacak istikrarlı sekilde oraya gidiyor yazık mahvettiler
suc spk nın
Bence spk dan daha çok ky suçlu,daha önce yazdığım gibi herkes nasıl olsa her gün yükseliyor diye atlıyor hisseye,plan yok vade yok.
Bilançoya odaklanmak ,sabır yok.
Elindeki atıl para ile en azından orta vade ile bu senette isen zaten zarar etmezsin.Ama diğer türlü elindeki malı kaptırıyorsun spekte afiyetle yiyor karlarını.
Tamam Spk nın elli tane hatasını sayarım,ama hatanın büyüğü bizde maalesef..
Kfein ilk defa sattigima beni pisman etmedin. Dun 12,99 satmistim, smart brut takas yerse kfein de duser diyerek.tam dusumdugum gibi oldu. Smartta zaten ky yok, tahtaci bilerek brut takas yedirdi. Amaci ne zaman gosterir.simdi kfein toplama zamani.
Muhtemelen kapanışta tabana bağlayacaklar.3-5 kuruş kalan nakitle ekleme yaptım.Ben orta vadeciyim.Etkilenmeyiniz
Bugün 12 civarı kapatırsa beni mutlu etmiş olacak, babası kendi işine bakmalı. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla dip olmamak için çırpınıyor ama yetmeyecek gibi. Bu arada smart ın da dip satış kademesinde 2,600 bin var. Tam bir rezalet.
orta vadede bu kagıt güven vermiyor bir gün tavan ertesi gün taban kagıttan yatırımlık kagıt asla olamaz
neden uzun vade kagıdı olsun? temettüsü yok patron kagıdı gibi
1 gunde nasil degisiyor hersey, canini seven kaçiyor :)) welcome to bist..
size ne olacağını soyleyeyim kağıt acayşp küçük yatırımcı doldu biraz daha düşer sonra yataya bağlar sonra ufak ufak çıkar kimseye çaktırmadan küçük yatırıöcı oralardan satar çıkar kağıt yavaş yavaş dünki zirvesine çıkacak çanak yapacak yani orta vadeli yatırımcıda oralardan satacak ama yetmicek tahta sahibi toplamaya devam edecek sonra çanak katlama yapacak 28 tl ler hedef olacak tam olarak anlamanız için plastik kart grafiğine bakınız ne dediğimi anlarsınız mart sonu gibi 28 tl ve üzerinden fiyatlıcak bilançoya kadar
Dün tavandan aldığım lotları bugün %10 artıya okuturum derken tam tersi oldu. Çıkarken smartın dörtte biri çıkmadı, düşerken neredeyse ona yetişti. Üstelik satıp yerine bunu aldığım hisse de iyi gitti.
6.35 tl maliyetle hisseye girmiştim. Eskiler bilir. Bu fiyatlara gelecegini tahmin ediyordum ama bu kadar hızlı degil. Hızlı yükselişlerin sonu her zaman böyle olur.
Keşke bu fiyatlara 1 ayda değilde 6 ayda gelseydi kimsenin canı yanmazdı. Bende kademe kademe satıp elimdeki malı bitirmezdim. Son kalanlari bugün açılışta 13.48 den vermek zorunda kaldim çünkü boyle bir düşüşü bekliyordum .
Sizlere naçizane tavsiyem hisseleri diğer hisselerin yükselişiyle değil de kendi dinamiklerine göre ve bilancolarina göre degerlendiriniz.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısın üstad. Ben bu hissede uzun vadeciyim. Sadece dün aldıklarımı zararla sattım. Diğerleri duruyor, uzun vade bekleyeceğim zaten. Keşke senin dediğin gibi oldaydı, smart’taki operasyon bu hissenin ayarlarını bozdu. Hatta bütün bilişim hisselerini bozdu resmen. Normalde rsi bu kadar yüksekken hisse almazdım ama, smart’tan etkilendim. [emoji51]
Arkadaslar, isfin hissesinin saatlik grafigine bakin, kfeinin izleyecegi yol bence tam olarak bu. Bugun taban kapatmadi ya artik tehlike gecti bana kalirsa. Umarim yanilmam
Müzik durunca tekno dans bitti dediler, pistin ortasında kalanlara sopayı verdiler.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9eed9deb51.pnghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6f67b48709.png
Son 3 aylık Takas durumu ;
ALAN
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...86827798fa.png
Satan ;
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2ac438137d.png
Genel takas durumu ;
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b2ebe05f75.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1444eebd4f.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...77476c5578.png
Logo ile ayni sektordeki bir sirketin fiyatlamasi icin logo iyi bir gosterge iken, en azindan kafeinde strese gerek varmi bilemiyorum.Smartin şuanki bilanco bilgileri ile fazla fiyatlandigi ortada ama belkide ondada hersey normaldir, simdiye kadar eksik fiyatlanmistir...
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kafeın yazılım/kalyoncu: 2020 ıcın 6-7 mılyon tl yatırım gorebılırız -bloomberg ht
08.11.2019
kafeın yazılım/kalyoncu:temettu konusunda kendı ıcımızde degerlendırme yapıyoruz -bloomberg ht
08.11.2019
kafeın yazılım/kalyoncu:2020`ye gırdıgımızde en agırlıklı pazarımız ıngıltere olacak -bloomberg ht
08.11.2019
kafeın yazılım/kalyoncu:abd ve avrupalı bırkac yabancı sırketle gorusuyoruz -bloomberg ht
08.11.2019
11. 60 maliyetle satmıştım bugün sattığım fiyatın da baya altına geldi ama güven vermedi teknik ve temel olarak biraz pismeli diye düşünüyorum kötü demiyorum ama temel olarak haberlerle desteklenmeli güzelim hisseyi kumar masasına çevirdiler
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Şunu da belirtmek isterim ki son donemin en hareketli yazılım sektörü hisseleri kfein, smart ve fonet içinde bu gun ki kapanış fiyatlarına göre bu fiyatı hak eden ilk şirket kfein dir. Ikincisi fonet ve 3.sü smart.
Özellikle smartta büyük operasyon yapıldı ve doğal olarak diğer hisseleri de etkiledi.
Dedigim gibi kfein bu fiyatları hak ediyor ama malesef piyasa her zaman hak edene hak ettiğini vermiyor.
Bugün taban yapmaması olumlu ama smarttan sonra bu aksam fonet te brüt takas a girdi. P.tesi bu iki hissede de negatif fiyatlama devam edebilir ve bu durum kfeini de etkileyebilir.
Umarım öyle olmaz.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kfeinin beklentilerini unutuyor herkes, pazartesi yine düşse de kisa surede kalkmasini bilecektir.
Beklentileri,hissenin hiç bekleme yapmadan devamlı yukarı gidip hissedarlarını zengin etmesi[emoji3]
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yılsonu yüksek kâr, yabancı ortak, önü açık- büyüyen sektör, yurtdışı stratejik ortaklıklar başlıca beklentiler... Bir de benim hisselerimi satmamı bekliyorlar[emoji846] ytd
Kvkk, katilimteknoloji, teşvikler, avrupadan teşvikler, yabanci ortaklik, yilsonu kar patlamasi , gelecegin en karli işi veri analizi , ihracat icin gelistirilen yeni urunler.... yazilim işi herzaman canli diri olacaktir. Ozellikle thy ile yapilan kvkk anlasmasi bu ceyrekte ciroya etkisini tam gostermekle birlikte cok iyi bir referans olacaktir.