1,39 da formalite bir rakam, bu açıklandığında burada taban bekleyenler vardı hatırlarsanız.. prosedür işlemler bunlar bir önemi yok asıl önemli nokta devir olacak özbal hissesi artabiirmi spk ne diyecek bekliyoruz
Printable View
1,39 da formalite bir rakam, bu açıklandığında burada taban bekleyenler vardı hatırlarsanız.. prosedür işlemler bunlar bir önemi yok asıl önemli nokta devir olacak özbal hissesi artabiirmi spk ne diyecek bekliyoruz
Borumuza takozu koyan kim? Hergün aynı tokoz hikâyesi cuma haber gelirde takozdan kurtuluruz...ytd...
2.68 e çektiler tahtada ipsiz sapsız olursa böyle olur!!!!!!!!!!
Arkadaşlar, sabırla beklemek gerekiyor aslında, şahsen ben dgklb.2.50 , karel 2.85, eukyo 0.88 kozaa 2.15 , sermayenin ve sabrımın az olması nedeni ile hepsini kaçırdım. İlk defa bu kadar bir hissede bekliyorum fakat bayağı bir bezdirdiler ve gereksiz bir spk cezası, bunlara rağmen bekleyeceğim inşallah diğer kaçırdığım kağıtlar gibi en az %100 ve daha fazlasını kazanabiliriz.
Benim alış olmasa fiyat kaç kapatacak belli değil ,
inş bugün pastasını ve son işlemleri kimin yaptığıı öğrenebiliriz.
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...07111851234016
hahhaa deniz geri vermiş aldıklarını :D
erciyasla birlesices bunu kabul ediyor musun etmiyorsan eger 1,39 dan hisseni sat bana bu yeni cagri
https://********/b06072017
Ek 5704
GÜZEL BİR GÜN OLMASI DİLEĞİYLE...
Günaydın Ortaklar ,
inş deniz gibi aldığını taşıyamayan adamlar bugün tahtamıza gelmez.....
İş , Ak , Deniz , Garanti Birazda Ziraat Spekin işlem yaptığı bazende ufak tefek işlem yaptığı bir çok aracı kurum var o nedenle şu aşamada ky nin alımları çok ufak kalıyor SPEK dikkat çekmeden cezanın kalkmasına az bir zaman kalana kadar iki ileri bir geri gidecektir cezanın kalkmasına kadar SPK dan onay geleceğinide sanmıyorum iyi pazarlık yapılmış hisse üzerinde ince ince işliyorlar resmen onun için kendinizi boşuna yormayın sadece izleyin su akar yolunu bulur birleşmeden önce eninde sonunda bu hisse 5,00 ile 7,00 arasında bir rakamlara gelecek her zaman söyledim 7,00 yi görmeden çıkmam ÖZBAL dan olmadı o rakamlara gelmeden birleşti benim için hedef ilk aşama Erciyes=ERBOS daha sonra Erciyes=EGEEN belki hayal gibi ama 3 sene önce hedefim 3,00 tü herkes çok hayalcisin diyordu netice ortada bende zaman çok torunlara ayırmıştım bu yatırımı
Bu hacimlerle büyük yatırımcılar için %10 düşmüş %10 artmış bir anlamı yok. İstedikleri zaman 3 gün tavan, istedikleri zaman 3 gün dip gösterebilirler. Bu nedenle dalgalanmalara kapanışlara çok takılmayalım. Beklemeye devam. YTD.
Beklenmedik anda olan güzel şeylerin paha biçilmez olduğuna inanırım SPEK bize bunu yaşatmayı seviyor o nedenle SPEK e kızamıyorum biz 2,20 beklerken 2,40 dan 2,70 e taşıdı bekleyen varmıydı o zaman yoktu merak etmeyin zaten herşey yazılmış çizilmiştir biz sadece seyirciyiz bence keyfini çıkartalım borsada o kadar kıytırıl hisse var ve çoğu şuan %100 kazandırmış birde ERCİYESE bakalım kat ve kat değerli millet tenekeye iki sandelyeye yatırım yapıyor birleşmeden sonra dikkatleri üzerine toplayacaktır merak etmeyin hisse ne zaman 3 olacak ne zaman 4 olacak ne zaman artı ne zaman eksi kapatacak bellidir isteseler hisseyi 1,00 e hatta ,20 çekebilirler isteselerde 10,00 hatta 20,00 yapabilirler ama bunların maliyeti karı zararı hesaplanmış siz takmayın bunları kafanıza bir bardak çay al eline bazen komedi bazen ekşın bazen de korku filmi seyrediyorum modunda takıl hedefini koyduysan o zamana kadar ama kısa vadeci beklemeyi sevmem dersen bak galip in hisselerine bakalmı SPK EUKYO ya bizimkine verdiği cezayı verebilecekmi gerçi bu güne kadar galip in hiç bir hissesine dokunmadılar ama haydi hayırlısı
Avgyo ya dokundu lar. Hemde tavanda pis yakalandı
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seçiyorum ama bi değişiklik olmuyor derinlik sayfasına da giriyorum ama ekran boş geliyor .
Seans bi açılsın bir daha deneyeceğim.
https://image.prntscr.com/image/s2yB...1eiijX8SRA.png
güne 2.85 takozu ile başladık
2.69 a bir takoz da biz koyalim
2,68 dekilerin bir kısmı benim :D dünden gelmeyenler vardı :D
Anlaşılan 2,85 bugün en üst seviyesi :D
Sinir Harbine devam ....
Ne güzel herkes eli açık oynuyor..KY kalmamış 3-5 kişiden başka...
Yok kardeş tahta yapıcı ben değilim
Merhaba Sayın Yetkili ,
Şirketinizi uzun zamandır takip eden ve birleşme haberi ile ciddi bir atılım içinde olacağını düşündüğüm Özbal'ın bir yatırımcısıyım.
Birleşme ile ilgili gelen tüm haberleri okudum ancak bazı haberlerde devrik cümle veya açıklama nedeniyle istediğim cevabı bulamadım.
Birinci sorum 20.06.2017 tarihli kap açıklamanız ile ilgili. 1,38 fiyattan çağrı spk onayından sonra kamuya açıklanacaktır diyor.Yani şirket birleşmesi onaylandıktan sonra bir çağrı süreci olacak mı ?
İkincisi ilgili fiyatın belirlenmesinden sonra ciddi bir süre oldu ve şirketinizin fiyatı yükseldi.Güncel bir fiyat tespiti olacakmıdır yada Spk böyle bir talepte bulunabilir mi ?
15.06.2017 tarihinde KAP'ta kamuoyuna açıklanan Erciyas Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Kararı'nda belirtildiği üzere, Erciyas Çelik Boru San. A.Ş. ve Özbal Çelik Boru San. Tic. ve Taah. A.Ş.'nin birleşme işlemi ,(II-23.1) sayılı Tebliğ'in 11'nci maddesi kapsamında olup, zorunlu pay alım teklifi yapılmasını gerektirmektedir.
(II-23.1) nolu Tebliğ'in 10 ve 11.maddeleri uyarınca, zorunlu pay alım teklifi fiyatı, söz konusu önemli nitelikteki işlemin kamuya açıklandığı 09.12.2016 tarihinden önceki otuz gün içinde Borsa'da oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalaması olan 1 TL nominal değerli pay başına 1,3887.-TL olarak belirlenmiştir. Pay alım teklifine ilişkin detayları içeren Pay Alım Teklifi Bilgi Formu ve işbu sürece ilişkin gelişmeler, Sermaye Piyasası Kurulu onayının ardından kamuya ayrıca duyurulacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Bir sorumda 16.06.2017 tarihli kap açıklamanız ile ilgili.Spk sizden bazı ek düzenlemeler talep etti.Sizde iki şirketinde kurul kararları alıp spkya bildirdiniz sanırım.Ancak kap açıklamanızda spk kurulu onayına sunulacaktır ve onaylanan metinler kamuya açıklanacaktır dediğiniz cümleye istinaden metinler spk onayına iletildi mi ? Spk onay bu metinler için karar alındı mı ?
Spk kanuna göre ek istenen düzeltmeler iletildikten sonra 20 iş günü içerisinde karara bağlanılır eğer evraklar teslim edilmezse 90 iş igünü geçerse başvuru iptal olur diyor.Şuan başvurunun hangi aşamada olduğunu öğrenebilir miyim ? Spk başvurusunun yasal süreci veya spk'nın karara bağlaması için ne kadarlık bir süresi kalmıştır.
Özbal Çelik Boru San. Tic. ve Taahhüt A.Ş. , Erciyas Çelik Boru San. A.Ş. ve Erciyas Holding A.Ş. tarafından birleşme işlemine yönelik alınan ek Yönetim Kurulu Kararları kamuoyunun bilgisine sunulur.
06.04.2016 Tarihinde kamuya açıklanmış olan birleşme sözleşmesi ve birleşme raporunda Sermaye Piyasası Kurulu tarafından revizeler yapılması hususu talep edilmiş, ilgili revizeler yapılmış olup bahse konu metinler Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayına sunulacaktır. Onaylanan metinler hakkında kamuya ayrıca açıklama yapılacaktır.
Şimdiden teşekkürler .
iyi çalışmalar.
mesut killiklioglu <mesut.killikli@gmail.com>
10:49 (0 dakika önce)
Bir soru sormayı atlamışım ,
Birleşme oranı 0,29 ancak bu oranın son yapılan değerleme raporlarıyla güncellenmesi gerekmiyor mu ? Böyle bir talep spk tarafından gelebilir mi ?
Şirketin müş ilişkileri umarım bu sorulara yanıt verebilir .
en önemli soruyu unutmuşsun.. spk buna itiraz edip birleşme oranını da revize etmeli..mantıken ozbalın değeri yükseliyor son değerlemelerle
Rakamlara takılmamak lazım,birleşme süreci için formalite ve prosedür işlemekte zaman daralmak da..
cevap gelince paylaşıcam vakit bulabilirsem spk yıda bi yoklucam
Güzel haberler gelir inşallah sağolasın ilgine
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bütün varlığım bu kagıtta nasıl ilgi göstermicen kamyon kamyon Özbala girdik :D
Tırla gelsin insallah
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birilerinde kamyonlarla,birilerinde el arabası ile varsa ?
SPEK efendiler ile eski yeni patronlarda Tırlarla ve Katarlarla var..
Endeks olmuş 103.000 küsür..
70 Bin 80 Bin endeksi boş ver 90.000 den sonra elinde yüklüce bulunduran zatlar da 13.000 endeks farkının acısını bir şekilde çıkartacak,düz mantık olarak..
Nasıl çıkartacaklar merak ediyorum...
Dostum biz bi ara kimde ne kadar var diye bir kaç kişi söyledi ama elindeki lotların sayısı olarak değilde açıklık oranına göre baya bi hisse bu forumdakilerde çıktı.
Örnek olarak bende açıklığın % 1 ine yakını var.Diğer arkadaşlarda da özellikle drc78 ve zeytinde de ciddi miktarda mal olduğunu düşünüyorum.
Halka açıklığına 7.500.000 lot olan bir pastada bana kalırsa speğin elinde çok kağıt yoktur diye tahmin ediyorum.isterseniz herkes açık açık kaç lotu olduğunu yazsın bakalım bu forumda kaç lot çıkacak ?