Asıl çıkışını 2 tl. ye kırdığında yapacak hisse. benim öngörüm. YTD.
Printable View
Asıl çıkışını 2 tl. ye kırdığında yapacak hisse. benim öngörüm. YTD.
uzuun vade 10 yıllık düşeni bugun aylık kapanış itibariyle kırdık destek 41 direnç 46 devamı gelir inşallah ytd
http://fs5.directupload.net/images/180731/2xj256pc.jpg
hisse bu değilmi? benmi yanlış biliyorum?
ostim de teknik ne diyor ayı boğan hocam son durum u yorumlarmisiniz...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://pbs.twimg.com/media/DjdpqshXgAApO0k.jpg:large
KISA VADELİ FİBONACCİ DÜZELME SEVİYELERİ, 1-) 1.41 TAMAMLANDI 2-) 1.61 3-) 1.76 4-) 1.92 5-) 2.14 KISA VADELİ ÇANAK: 2.41
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
https://pbs.twimg.com/media/DjdtOFAX4AA-008.jpg:large
AYLIK UZUN VADELİ TREND DEĞİŞİMİ 1.55
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
emeğin e saglik ayı boğan hocam..
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2-3 aya kadar endeks geri teper diye bekliyorum, Al satlar ile 1 yıldır bu kağıdı takipteyim, şu şartlarda 2 seviyeleri bana kalırsa bu kağıtta hayal, bu kağıda teknik falan işlemiyor, dikkatli olun...
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Hisse 2012 Mayıs sonu gibi kote olmuş. 6 yıl 1 ay . 2013 mayıs sonu 2.81 (bölünmüş fiyatı)fiyat zirvesi ile ilk tepki çıkışını yapmış. O günden bu güne 2.81 fiyat zirvesine hiç ulaşamamış. Aylık yada haftalık olarak düşüş trendini 1.40 (1.55 söyleyende var)fiyatlardan düşüş trendini kırdığını nasıl buldunuz ki? Açıklayabilirmisiniz?
özür dilerim ama, trend kırılmaları bu şekilde tespit edilemez. 11.48 zirve fiyatından 02.09.2019 2.28 zirve fiyatına trend çizgisine birleştirmeye engel ne o zaman. sizin mantığınıza göre? Hisse ileri tarihli her yatay seyrinde trend çizgisine en son zirveye göremi uzatacaksınız? Sizin mantığınıza göre, 27.12.2013 de trend kırılmış olur. 11.48 , 2.80 (07.06.2013) fiyat zirvelerine birleştirirsen.
kısa vade düşen trend kırılmalarından söz ederseniz, ona diyecek bir şey yok.
tavan yapar mısn ya lütfen ytd
[emoji4] [emoji2]
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2. Seansla birlikte hemen 1,53-54 zorlamaya başladı 1-2 saate tekrar 50 altına iner sanıyorum :)
Yatırım tavsiyesi değildir...
Tekrar 1 49 lara geldi inşallah burdan toparlayıp yukarı atar YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kır artık 51 be
Maalesef tam da dediğim gibi 1 saat sonra 1,46 larda oturmaya başladı... :)
S.A. Bende artık aranızdayım.hayırlısı olur inşallah.!
destek 48 direnç 50
destek direnç yakın olduğu için kısa zamanda kırabilir tahmin belki yarın endex bozmasında yeter ytd iyi akşamlar
1 yıldır yakından takip ediyorum, almak satmak konusunda teknik çalışarak strateji belirlemeyi şahsen bu kağıtta pek doğru bulmuyorum. Çok büyük sermayeli bir şirket değil, çıkması ne kadar kolaysa inmesi de bir o kadar kolay. Ancak ben zarar bile ettirse en kötü şartlarda bile kolay kolay batmayacak, hatta siyaseten bir çok taraftan desteklenecek bir şirket olduğunu düşünüyorum.
Kağıtla ilgili çok büyük 1 TL lerin altlarına inecek kadar kötü sürprizler beklemiyorum ancak kağıdın etkileneceği en önemli unsur ülkenin ekonomik durumundaki gelişmeler diye düşünüyorum. Bana kalırsa kağıt tabi ki olması gereken yerlerde değil ve maalesef söylenenlere ve rakamlara bakılırsa şirket başarılı yönetilmiyor. Ekonomide ki olumlu hava kağıdı hızla çok iyi yerlere taşıyabilir. Ancak ülke ekonomisinden gelebilecek kötü haberler de tekrar kağıdı 1,20 lere de çekebilir. Sonbahar da (Eylül sonrası) borsayı ve dolayısıyla bu kağıdı biraz riskli kaybettirmeye eğilimli görüyorum. Ancak önümüzdeki 2 ay içinde maliyeti 1,50 altındakileri sevindirecek güzel gelişmelerde olabilir.
Bunlar tahminden ibaret kanaatler tekniklede olsa istihbarat ile de olsa kim kağıdın geleceğini bildiğini iddia ederse yalan söyler. Dolayısıyla izleyip göreceğiz ama ben şahsen çok büyük bütçeler ile olmasada kağıtta kalmaya devam edicem :) 1,40 altı daha rahat girebilirim, 1,50 altı için şartları düşünerek risk alabilirim, 1,50 üstünde maliyetlemek çok makul gelmiyor.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
1.45 gördü 1.4 gördü en düşük