Ne adi kağıt ışsın sammmatt
Printable View
Ne adi kağıt ışsın sammmatt
25000 kar helal :bravo: :oleyo: :drunk:
karı çok düşük tutarak patron parayı cebe indiriyor....
selamınaleyküm spek milletinin insanları :oleyo:
Spek..patron inşallaah yanlışlıkla Suudi konsolosluğuna girersin.
:oleyo: :halay: :drunk: :kahkah: twitterda hergün birileri grafik çiziyor bununla ilgili ama bilmiyorlar...
Nerdeydi bunun desteği yaaaavvvvvvvv :oleyo:
ş..... Patronlar tesbit edilip twitter da yazılmalı.. Bu ş...o... Patronların hissesine ky yatırım yapmamalı kendi b.... Boğulmalı....ş.o.ç lar
32 milyon ihale al...açıkladığın kâra bak...devlet hakedişleri ödemiyor demekki...bu kadar alenen kaçırmalarına imkan yok herhalde
25.504 tl vergi dairesine sunulan...1 martta konsolide gelir geçen sene öyleymiş...
rica ederim :)
Bugün 1 Mart, resmi bilanço gelir...
Bu samatı bekleyenin ya aklı yoktur ya da zamanı çoktur.Misal ben:oleyo:
Son bilanço gönderim tarihi 1 Mart olmasına karşın şirket borsaya bilançoyu bile bildiremedi, anlayacağınız hesap kitap bilmez adamların peşinden sürüklenip gidiyoruz, böyle rezil bir şirket görmedim!!!!
Haftalık takasta 250 bin lot civarı finans almış .70 bin lot citi 90 bin lot deniz almış .iş yatırım 228 bin lot satmış geri kalanlar dağınık gibi ..satış kısmı..
aylık takasta ise 450 bin lot civar finans alım yapmış ziraat 218 bin lot citi 107 bin lot civarı almış ...aylık takasta satış kısmı yine dağınık gibi 244 bin lot yapı kredi satmış vakıf 160 bin lot iş 140 bin lot diğerleri dağınık yine
Takasları pek umursamasam da bu tarz patron kağıtlarında alım kısmı sanki daha tek elden gibi satış kısmı dağınık ...citinin 100 bin lotuda pek inandırıcı olmasada ilginç bir durum
vergi dairesi ile konsolide bilanco arasında fark oluyormuydu eskiden bilen varsa bir zahmet yazabilirmi
Ciro artmasına rağmen bu sene kar yok bunun sebebi kur sanırım ..prizma ile karşılaştırıldığında çok ucuz gözüküyor fiyatlaması işte tipik bist patron kağıtlarından..seçim hareketliliğide pek yok sanırım ..izleyelim bakalım ..
Grafik olarak ise resim atamıyorum ama 0.85 kuruş civarından gelen trend desteği 1 liradan geciyor burası destek gibi ama tuutarmı bilemiyorum burdan dönüş yaparsa 1.3 civarı görünür ..
Güzelce aşagı getirerek hise toplamışlar 115 kadar hareket yapar finasta oralardan satar.
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SAMAT Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -418675
Ciro 67 milyondan 110 milyon civarına çıkmış ancak kar yok ciro artışını hiç olumlu fiyatlamıyor çünkü kar yok ortada...18 milyon piyasa değeri yinede düşük bu ciroyu yapan bir şirket için
bu paralar nereye gidiyor acaba çok merak ediyorum... yapılan işlerin tutarları tahsil edilemedi anlaşılan nerde alınan milli eğitim kitap baskı ve diyanet takvim ihalelerinin paraları???? devlete iş yapıyorsun paranı tahsil edemiyorsun anlaşılan..
Son ceyrek iyi ciro yapmış bu değilmi acaba aldığı işlerin karşılığı ?
ayrıntılı bilançoyu göremedik henüz,genel yönetim gideri,reklam gideri deyip kârı eritiyorlar normalde,bakalım bu sefer ayrıntıları ne olacak...
yine milletin eline verdiler, bu samat adamı gebertir ya, bu nasıl bilanço, dünyanın ihalesi alıdnı, sonuç ortada, komple zarar...
sizi Allah'a havale ediyorum...
Ele verme böyle olmaz ..bilanço gelene kadar 1.5 lira yapsaydıda ordan bilsnço gelseydi tamam derdim..kağıt zaten 1.01 lira ...1.12-13 liralardan buraya basmış bir el zaten kağıdı ..
Umarım sonları benzer deyip ...thy nin rekor zarar açıkladıktan sonra yükselişe başladığı günler aklıma geldi...
Yarın iyi olur inşallah
:bravo::halay::yahoo::oleyo:
4 yüz milyar zarar 3 trilyondan yuhh soyguncular
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
Şu 2-3 gün önemli rengi belli olur.
18 milyon TL sermayeli şirket 100 milyon TL ciro yapmaktadır, sermayesinin 5 katı ciro yapıyor ve fiyatı 1 TL , şirketin ederi 18 milyon TL yani, çok düşük rakamlar, piyasa bunu gördüğü an fırlar...