Spekleri yerim ben timsah gibi malimiza sahip cikiyoruZ;)
Ytd
Printable View
Spekleri yerim ben timsah gibi malimiza sahip cikiyoruZ;)
Ytd
Froto ve ttrak şov yaparken çok geride kalmıştı.
Bir nebze durumu düzeltti çok şükür:)
Froto/Toaso < 3 olana kadar yükselse benim açımdan çok hoş olacak.
YTD
*bnp paribas, tofaş için tavsiyesini 61,9 tl hedef fiyatla "al" olarak başlattı
Hah, hisse daha 2 ay önce 28'lerde iken neredeydiniz de şimdi aklınız başınıza geldi?
Malı iteleyecek birileri mi arıyorsunuz yoksa?
Yazıklar olsun sizin gibi yatırım kuruluşlarına, hiç iyi niyetli görünmüyorsunuz bana...
Hisseye yeni girecek ky'ler dikkatli olsun, daha 2 ay önce 28'lerde iken yüzüne bakan yoktu bunun.
YTD
Yanlış anlamayın, şirket güzel. 20 altında maliyetle uzun vadeli taşıyorum ben ve daha yükselmesini de en çok ben isterim.
Ama ne bileyim 2 ay önceyle bugün arasında ne fark var da, o zaman fiyatı da çok makulken kimse yüzüne bakmıyorken şimdi hedef fiyatlar yükseltiliyor. Anlamak mümkün değil, en azından ben böyle saçmalıkları anlamıyorum.
YTD
Oğullarımın üniversitesine en az 5 yıl var. O zamana kadar hunharca almaya devam. Fiyatın ne olduğu umurumda değil. :halay:
50 endekse giriyor.aciga satışın önü açılıyor.takip listeme ekleme zamanı gelmiş.tupras kadar piyasa değeri var?? Bı boy versin de görelim suyun derinligini
Egea üretimi çok yakında bitiyor.Fiat-Psa grubu birleşmesiyle kurulan Stellantis çok yakında Egea üretimini bitiriyor.
Egea üretimi bitince burada ne üretilecek belli değil.Şu an TOFAS ın herhangi bir yeni model için çalışması yok.
Şu an Egea parça sipariş adetleri son derece düşük.
Egea üretilmezse, yerine yeni modelde olmazsa hisse senedinin değeri ne olur, bir düşünün derim.
Egea 2024 sonu bitiyor diye biliyor diye biliyorum eğer elektrikli araba olursa iyi olur fabrika boş kalmaz merak etmeyin bu kadar ucuz işçilik varken YTD
Ayrıca böyle bir korku olsa yabancı toplamazdı sanki bir haber gelecek onu alıyor gibiler YTD
Toaso dan hiç hisse almamıştım normalde eregl ciyim umarım utandırmaz.. herkese bol kazançlar
Felaket tellalcıları 45.70 den kaptırmışınız
55 e doğru gidiyor yapmayın sukut edin
Mart 2021 = FROTO 240 tl ..... TOAS 34 tl ......... 1 FROTO = 7.00 TOAS
EKİM 2021 = FROTO 154 tl .... TOAS 52 tl ........... 1 FROTO = 2,95 TOAS
https://i.hizliresim.com/hxg5w9s.png
Yorumsuz...
Zamanı gelince zile basın!
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bir miktar.tofas vardi 20 lerden aldigim genel tofaslarin icinde bugun sattim seneye kullanacagim para icin.
Geride kalan hisselerle temettulerimizi alacagiz.
Neden boyle yaptim bilemiyorum;)
Ytd syg
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence 100 tl.yi görür bu hisse.:p
Abini ornek al tofaş;)
Ytd
*goldman sachs, tofaş için tavsiyesini "al"dan "nötr"e indirdi, hedef fiyatını 60,20 tl olarak belirledi
Dünyanın en büyük otomobil üreticileri, Çin'deki güç krizi, hafif metali yapmak için kullanılan önemli bir bileşenin tedarikini tehdit ettiğinden, potansiyel olarak felç edici bir alüminyum kıtlığı ile karşı karşıya kalabilir.
Barclays analisti Amos Fletcher bir raporda, "Alüminyum levha ve kütük üretiminde magnezyumun yerini alacak hiçbir şey yok" dedi. "Magnezyum için aşağı yönlü talebin yüzde otuz beşi otomatik sacdır - bu nedenle magnezyum arzı durursa, tüm otomobil endüstrisi potansiyel olarak durmak zorunda kalacaktır."
https://www.ft.com/content/1611e936-...e-664f50133a4b
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elektriklo meselesinde bir yatirim bekliyorum ford abisi gibi ama ses yok hala...
bilanço geldi.
hayırlı olsun.
maşallah
geçen sene 3. çeyrek 510 mn TL kar.... bu sene 3. çeyrek 580 mn TL... gelecek çeyrekler gerek çip meseleleri gerek hammadde ve enerji zamları gerekse lojistikteki problemler derken çok da parlak durmuyor...
lakin fiyat bu bir senede 2 katından fazla artmış durumda...
borsada 3-4 FK kağıtlar varken bence bu karla ucuz değil... ama hisseyi yine de götürürler götürmezler onu bilemem...
Şu an eşleşme ne gören varmı?
çok nadiren gelir aracı kurumlardan SAT tavsiyesi... adamlara göre de o kadar pahalı demek ki...
ICBC Yatırım, Tofaş için 49,00 TL hedef fiyatla 'sat' tavsiyesinde bulundu #TOASO
Onlar da senin gibi esas beklentiden bihaberler...
Yapı Kredi Yatırım'ın raporunu okursan esas beklenti neymiş öğrenirsin: https://news-files.foreks.com/attach...638_arapor.pdf
Adı üzerinde "beklenti", olur veya olmaz bilemeyiz. Ama ya olursa :)
YTD
Biliyorum o beklentiyi, nasreddin hocanın koyun hikayesi gibi...
Neyse, fiyat gelir yavaş yavaş gelmesi gereken yerlere...
TOFAŞ için geliyorlar!
https://twitter.com/eozpeynirci/stat...33559310118912
Gelirken yanlarında birkaç kutu çip getirsinler...
Ford fabrikayı kapamış... tofaşın da eli kulağındadır...
Çok sıkıntılı bir yıl olacak otomotivler için...
14 Nisan 2021 ve 11 Mayıs 2021 tarihli özel durum açıklamalarımızda ve son olarak 27.10.2021 tarihinde kamuya açıklanan faaliyet raporumuzda da belirtildiği üzere, yarı iletken tedarikinde yaşanan küresel sıkıntılara bağlı olarak dünya çapında otomotiv endüstrisinde zorluklar ve üretim kesintileri yaşanmaktadır. Ana ortaklarımızdan Ford Motor Company'nin aldığı önlemler ve şirketimizin tedarikçileri ile yaptığı planlamalarla küresel çaptaki bu krizin etkilerinin en aza indirilmesi konusunda çalışmalarımızı sürdürmekle birlikte, gelinen aşamada Gölcük Fabrikamızda 6 – 17 Kasım tarihleri arasında üretime ara verilmesine karar verilmiştir. Yeniköy ve Eskişehir fabrikalarımızda ise üretime devam edilecektir.
Üretime ara verilmesi nedeniyle son olarak 27.10.2021 tarihinde kamuya açıklanan faaliyet raporumuzda yer verilen 2021 yılına ilişkin toplam üretim ve toplam satış beklentilerimizde (ağırlıklı olarak ihracat adetlerinden olmak üzere) yaklaşık 18 bin adet azalış olacağı öngörülmektedir.
evet, önümüzdeki dönemde toasonun piyasanın altında getirisi olacağını düşünüyorum... o yüzden ekim ayından beri toaso short endeks long pozisyonum var...
tabi birçok başka hisselerde de benzer şekilde aldığım pair trade pozisyonlarım var , bu sadece biri...
tofaş yatırımcısı manipüle edilebilecek yatırımcı değildir güzel kardeşim.
Sana sort pozisyonunda başarılar diliyorum ama unutma ki bu fabrika yüzde 60 kapasite çalışıyor , iç pazar çok güçlü ve kur yukarı gittikçe iç pazardaki gücü artacak.
Bu çeyrek doğru düzgün ihracat yapmadan 580 milyon kar yazdı , bugün ki kurlarla normal ihracat koşullarında (zira ekim ihracatı normale döndü) çeyreklik kar 1 milyar tl dir.
Bu hesapla yıllık 4 milyar hisse başı 8 tl yapar(kur sabit kalabilirse)
Bi de elektrik dedikodu var ki , froto da bu dedikodudan sonra şortlayanların kanı kurumadı daha haberin olsun:)
Alış ağırlıklı sanki alttan toplanıyor bir haber mi gelecek.
Fiat birlesmesinden gorev dusmedi
Elektrikli ara konusunda ses yok
Cesitlilik arttirici bir sey yok.
Tofas seni bekliyorum hala abin gibi guzel haberler vermrn gerekir.
Ytd syg