Hocam bir sattım diyorsun, bir alayım diyorsun . Bir frotoya geçtim bilmem ne . Yani az tutarlı ol. 20 bin kaybettim diyorsun emin ol seninkinden çok fazla zarardayim. Biz de söyleniyoruz ama senin ki çok fazla
Printable View
Hocam bir sattım diyorsun, bir alayım diyorsun . Bir frotoya geçtim bilmem ne . Yani az tutarlı ol. 20 bin kaybettim diyorsun emin ol seninkinden çok fazla zarardayim. Biz de söyleniyoruz ama senin ki çok fazla
Açıkçası haklısın gereğinden fazla eleştiriyorum sonuçta saçma sapan bir hisse ve bu tür oyunlar her yerde olabilir. Bile bile lades dedim buna kızıyorum.
Yalnız gereğinden fazla övülmesi ve gelinen nokta sebebiyle bu durumu bir türlü sindiremiyorum... Hisseye söz söyletmedikce düştü ve sonuç ortada...
Bu gece biraz sindiririm ve kabullenirim artık bu kazığı...
Sakin ol her mal eninde sonunda değerine gelir . Sağlıktan gerisi yalan . Allah hepimize sabırlar versin .
RSI dip yapmış yarın yine biraz şişirip ele verir bu hisse 8 lere gelmeden iyice dip yapmadan çıkmaz bu adi aşaglık o vakit şirket batmazsa maliyet düşürmekten başka çare yok bizdeki saflık çok güzel uyutuyor speği ihale vs ye zaten hiç tepki yok Allah belasını versin nerden alıp maliyet düşürdüysem hep aşagısı yukarısı yok sakın bulaşmayın dip yapmadıkça 7 8 ineceksin elbet ytd
Patrondan özel emirle alan The miri......
55 milyon yatırmış (Gerçekten öyleyse ki ben buna baştan beri inanmıyorum )1 kaç milyonla müdahale edemezmiydi madem 1 milyon yetiyorsa zıplatmak için. ederdi ama etmiyor
Onlar dert etmiyorsa ben hiç etmem
Nasıl daha önce 2019 fonette alıp sonra aşağı sürüp 6 ay sonra yuklendiyse
Linkde aynısını 34 e çıkarıp 14 e düşütüp 120 ye götürdüyse
Frigo da yaptığını....
Acselde yaptığını....
Klimasanda yaptığını
Ve en son lkmnh de 13 de aldık deyip 8 e indirdiğini ve şimdi 17 ise
Bantas da ne kadar inanıyorsam bu da öyle Allahın izniyle
Zaradayım ama kağıt üstünde ve zaman kaybediyorum Ama
Kıçım başım oynarsa gerçekten zarar yazarım
Patron hissesi
Bu birşey mi
Neler gördüm
Bu çeyrekte de göstermedi patron efendi yurt dışını
Artık kaçarı yok seve seve gösterecek 2. 3. Ve 4 çeyrekte
Ama inanmak gerek Ve nasip
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Bu hissede al sat yapabilene şapka çıkartıyorum helal olsun derim
O bahsedilen 7. 8 Tl lere gelirse diğer hisselerden satar ( nakit yok çünkü ) gözüm kapalı dalarım
Bu it çakal sürüsüne Allahın izniyle pes etmeyeceğim ki geçmişte Allahın izniyle batık şirkette bile pes etmedim
İş zaten inattaydı iyice inada bindi artık
Bu kıytırık hesaptakiler kazık yedi üstelik 4 milyon patrondan aaldı 2 milyonda piyasadan aldı Kazık büyük bunlara .
Bundan sonra Azimut dakiler piyasadan 2 milyon aldı o da zararda
Genel kurula katılan Swedbank robur var
Muhtemelen bu yatırım fonlarının verdikleri oraya gider diye düşünüyorum
Onlarda %5 geçtik derse bir kaç aya onlar da kazık yemiş olacak
Bunlar vergisiz hesaplar burda alan kim ya da almış gibi yapan kim bilmiyoruz
O yüzden herkez neye inanıyorsa o doğru
Yuksrıda yazdığım şirketlerde de önce kazık yemişler hep .Sonra minimum 6. 7 ayda çıkmış kazık
Ama şu an görünen şimdilik tek karda olan patron
Herkezin kendi aklı var
Bu benim düşüncem ya da inandığım
Doğru ya da yanlış
Sonuçta fikir yürütüyoruz
Can çekişiyor, galiba eksi kapatacak...
Çöp... Hangi kademeden aldıysam aşağıya indi 1 lot kar ettirmedi... Sattım kafam rahat ama takibe devam. Bunu artık ben ömür boyu takip ederim bakalım digerleri gibi uçacak mi inşallah herkes kurtarır kendini...
Çok uzun vakit almadan 8 lere geleceğine inanıyorum. Sonrasını göreceğiz...
Ytd.
Sabır sabır sabır sabır ...
Bilişim sektörü out 1.5 senedir adamlar coin gibi yukarıdan millete çaktılar bekle ki çıksın ard kafein fonet smartiks vs tüm bilişim şirketleri zirveden %50 aşagıda logo hariç kaç yıl daha süreceği de belirsiz bu düşüşün sonu meçhul Allah sabır versin ytd
Ben sabredemedim, edenlere daha çok sabır dilerim...
Acaba haber mi var . Seans kapanınca göreceğiz
Timuçin ERSOZ (Ersöz Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı) alim yapmış.%0.64 sınırına ulaşmış..
Bu adam Yönetim kurulunda değil.Bilgidigim kadarıyla sirket paylarının %5 ini geçince bilgilendirme yapılması zorunlu..
Bu ne alaka şimdi anlayamadım?
Anlayan varsa açiklayabilirse sevinirim..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c1f65f561a.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
İnternetten baktım
Benzer açıklamayı arsan ve gesan da da yapmış Aşağı yukarı aynı meblağ
Niye böyle bir açıklama yapar ben de anlam veremedim
Yine berbat gidiyor . Sabır sabır sabır .
Arsan daki alim tarihine baktım.23-24 Aralık 2021..Dediğiniz gibi aynı miktarlarda kap gondermis.İşin tuhaf tarafı kap da belirtilen tarihlerde grafikte en yüksek gördüğü seviye 3.8x
Kapta belirtilen 4.89-5.06 araligi?
Ve o günkü (23-24 Aralık) grafikte görülen 3.81 fiyatı 4.86 lara kadar yükseldikden sonra bugün yine aynı seviyelere düşmüş gözükmektedir..
Arsan da durum bu şekilde ilerlemiş.Gesan ile ilgili birsey bulamadım..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cd107ce0b2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...089227b1df.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
28 nisanda 126500 lot 19.80 ile 20.20 aralığında almış
inşallah gerçekten değer yatırımcısıdır %10 a fit olmaz
Arsan sanayi şirketlerinde en ucuzu. Pd dd 0.90 fk 2.5
Gesan sürekli ihale alan ve son bilanço çok iyi olan bir firma
Bu ikisi yanında fonet ilginç kalıyor
Alsa da satsada beni pek ilgilendirmiyor da gömülen para 2.5 milyon
Gesan 2.5 milyon
Arsan 1 milyon
İlginç geliyor
Dediğim gibi yüzde 10 a fit olmasında
Yukarıdaki yorum 25 Şubattan..
Fiyat 12.25 o zaman..
Burada sağa sola sürekli sataşan arkadaş yazıyordu ya hani hep olumlu konuşuyorsunuz hisseyle ilgili algı yapıyorsunuz falan filan.. Bak ne yazmisiz o zaman.Hissede zarar ediyorsun diye böyle sağa sola sataşıp iftira atmak mı doğru olan..
Fiyat 12.25 iken 9.x ler hatta 9.3x aşağıda önemli destek seviyesi demişiz.Hatta en kotu senaryo 0.5$ dolardan bahsetmisiz..
Birkaç hafta önce de daha önce görülen 9.43 dip olabilir yorumum var ve şuana kadar görülen en düşük seviyemiz 9.35 olmuş.Yanlis anlaşılmasın bunun altına da goturemezler gibi bir iddam hiçbir zaman olamaz.Zaten herseyi doğru bilsek niye 13-12 lerden alim yapalım zararda bekliyelim.Bizim yaptığımız burada tekniğe göre onemli rakamları vurgulamak.Fiyatlamayi piyasa yapiyor.Su akıyor yolunu buluyor zaten..
Attığım grafikler haftalık ve günlük görüntüler..
Haftalikta düşen trend güncel görünümü kanalın alt/orta/üst seviyeleri..
Günlükte de ikili dip görüntüsü var..
Kendi adıma şeffaf bir şekilde ne görüyorsam onu paylaşmaya çalışıyorum..Herkes kendi kararını versin ona göre hareket etsin..
Bu forumda da Sn Thunderboltun yorumlarını çok değerli buluyorum ve kendisinin araştırmaları ve paylaştığı bilgi ve tecrübeleri sayesinde psikolojik olarak düştüğüm zamanlar motive olduğumu ve hisseyi neden aldigimi kendime hatırlatmama yardımcı olduğunu belirtmek isterim ve kendisine ayrica teşekkür ederim.Insallah sabreden herkes karşılığını en kısa zamanda alır..
Herkese sağlıkla bereketli kazançlar..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c48b47c5e7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5591defcd7.jpg
Rica ederim sayın eagle24. Sadece gördüklerimi koyuyorum
Hisseye inandığım için burdayım
Niye inandığımı da daha önce gerekçeleriyle yazdım
Sabretmeden kazanç olmuyor. Cefa çekmeden sefa sürülmüyor
Bazen şer gibi görünen hayır hayır gibi görünen şerdir.
Yani her dip şer değildir görebilene
Ve her zirve hayır değildir görebilene
İnşallah nasibimizde fonetten kazanmak vardır
Daha önce kopyaladığım metin
2020 faaliyet raporunu okudum. Aslında benzerini 2020 yılında yaptıklarını patron orada aşağıda belirtmiş Herhalde sağlık bakanlığının belirlediği zor olmasa gerek. Belki de aynısıdır kimbilir.
https://i.hizliresim.com/ou85zhc.png
Ardyz nin son gönderdiği kaptaki arge merkezi olduk açıklaması var.
Fonet 2021 6 ya da 9 aylık faaliyet raporunda( Tam hatırlamıyorum hangisi) açıklamış arge merkezi olduklarını
Ama hiç kap göndermediler
İnşallah yukarı fiyatlamaları da görürüz de herkez zararını çıkartır
Ya arkadaş bir gün de güzel başlayalım güne . Sabır sabır sabır ...
Aşk tesadüfleri sever[emoji57] Nedense ben konuşunca düşüyor bu hisse... Mesela yani...
Şu hacime şu kapanış yakışmadı
[emoji57] Güzel operasyon
Çok çıktın ya düzeltme yap Allah'ın cezası . Sabır sabır sabır ...
Haftalıklarda neredeyse bütün indikatörlerde pozitif uyumsuzluk var
İkili dip
İkili dibin sap bacağında Tobo
Ve tobonın sağ omzunda yüksek hacim
Çakal takımı.....
Abcd yi de unutmadım bilginize
Sattım deyip gitmem
Allahın izniyle hedefime kadar buradayım
İnşallah Nasipte varsa alırız
Kesinlikle yatırım tavsiyedi değildir
Hacim yerlere düştü. Kağıt patladı . Sabır sabır sabır ...
Tüm ters indikatörler hisse düşecek diye son hafta burada bas bas bağırdı [emoji23]
Ytd.
Şimdi kağıdi sattım diyorsun ama buradan ayrılmıyorsun . Zararim çok büyük daha da büyüyor . Gülünecek ne var onu anlamadım . Sabredemeyip sattiysan bizi de bir sal hocam .
Çok geçmiş olsun umarım kurtulursun bende kendime göre büyük zarar ile satmak durumunda kaldım. İnşallah siz zararınızı çıkartırsınız.
Bu hissede çeşitli dolaplar döndüğünü, ayrıca forumda da bu operasyon ekibinin yer edindiğini düşünüyorum. Evet sattım ama ben bu forumdan ayrılmayacağımı da yazdım.
Ben o kadar zararı içime sindirip gitmem. Foruma gelenleri okuyanları uyarmaya devam edeceğim.
Yine bazı üyeler yazıyor grafik atıyor, pohpohluyor ve düşüş geliyor bence benim gülmeme değil bu ayrıntıya odaklanmak daha hayat kurtarıcı olur. Özetle zararda olmanıza, hissenin düşmesine değil bazı üyeler yazınca düşmesine gülüyorum...
Belki yanılıyorum ama bir dehil iki değil artık fazla tesadüfi geliyor bana[emoji57]
Yatırım tavsiyesi değildir[emoji57]
Hacim yerlerde yine berbat bir gün. Sabır sabır sabır
Çöp hisse, soyguncu ve operasyon çekenlerin oyun alanı. Sakın sakın bulaşmayın yeni girecek olanlar...
Ben 6 ay bekledim 20 bin zarar ile zor kurtardim kendimi...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Allah belasını versin böyle beş para etmez hissenin . Bitirdin bizi bitirdin.
Yemin ederim çıldıracağım . Şöyle bir günde eksi yaktı Allah'ın belası
Çok geçmiş olsun hocam maalesef yasal olarak insanların cebindeki paranın çalındığı ve mağdur edildiği bir oyunun içerisindesin...
Buraya gelip hisseyi içe öve millete umut pompalayıp hisseleri kilitlediler...2 sene önce çöp toplayıp kenara koyup bugün satsaydınız daha karlı olur du...
6 ay paramı gasp ettiler 20 bin zararla çıktım ama kaçan firsatalari enflasyonu hesplamiyorum bile...
Ne bir açıklama var, ne bir beklenti... Faaliyet raporu bakkal faaliyet raporundan hallice...
İnşallah yakanizi kurtarirsiniz.
10 lira altında kapattı vedalaşma vaktim geldi . Bu hisseye hiçbir irade dayanamazz ytd
Günlük fonet yorumumuzu yapalım...
Operasyon çocukları borsa rallisine katılmayarak, ele vermek için fırsat kollamaya devam ediyor.
Yatırımcı ilişkileri ölü essek taklidine devam.
Yeni mağdurları engellemek için hatırlayalım hisse de neler oldu?
- Ak yatırım model portoye ekledi 20 TL fiyat verdi
- Hisse 15 üstüne çıkınca, patron toplu hisse sattı.
- Ak yatırım model portfoyfen çıkarttı (satış operasyonu bitti çünkü [emoji6] )
- Şirket sermaye tavanı 400 milyona arttırıldı, hissiyata göre bedelli ayak sesleri duyulmaya başlandı.
- Her ihale haberini hisse çakmak için kullandılar
- Ak yatırım 20 TL fiyat önerisini yenileyerek satışlarına devam etti
- Hisse 9.3 leri gördü ve borsanin aksine 2 senede negatif ralli yapmış oldu.
Temettü yok!
Yatırım yok!
Yatırımcı ile iletişim yok!
Haber, proje veya beklenti yok!
Anca hayaller ve umutlar var! Paranız enflasyon karşısında erirken, sizin paranız ile zengin olan operasyon çocukları var.
Ya fiyatı iyiymiş düşmüş artar geri kalmış falan diye dusunuyorsan bir daha düşün arkadaş yakma geleceğini, al bir araba koy kenara daha karlı! Plastik çöp topla kenara köy daha çok getiri alırsın!
Hisse iki sene sonra artar gider ben onu bilemem bu güne bakıyorum yorumumu buna göre yapıyorum.
Bu gibi şirketlerin yeri borsa değil bunların amacı maalesef borsa ile bağdaşmıyor...
Bu hisseyi satıp kurtulmak en iyi kararlarımdan biri olmuş... Hem parama hem sağlığıma yazık oluyordu...
Hadi bir senelik performansı geçiyorum şu son 3 güne bile ayak uydurmamasi nasıl bir dolap olduğunu ortaya döküyor...
Zararda olduğu için satıp kurtulamayanlara Allah kolaylık versin gerçekten...
Ytd.
Teknoloji endeksinin haftalık en kötü performansını gösteren hissesi acaba hangisi[emoji849]