Coin meme 455 909 818
VIA_A3_Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Coin meme 455 909 818
VIA_A3_Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kanal İstanbul'a bağı olduğu ifade edilmekte eger proje tekrar gündeme gelirse hareketlenecegini düşünüyorum....y.t.d...
Cambridge köprüsü dedikodusu da var :)SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu aralar geri dönüşler güzel oluyor... Ne zaman olur? Ya da olur mu? Allah bilir...ytd
Geri dönüş derken geri dönüyo zaten
.
Yakinda 4 uzeri atarsa şaşırmayın...Beklenti önceden satin alinir...defter degeri 8 civari...ve yil sonuna karlilik artacak...Gerisi size kalmis...y.t.d...
https://youtu.be/YDLSkV0fC9U arkanıza yaslanıp izleyin para kazanılır..
bu hisse sahipleri yaşıyor mu? hiç mi benden başka elinde kagıdı olan yok ya...finansalları iyi bir şirket AVM kiraları yüksek...bir ışık yaksa geleceği parlak.
Şuracıkta biraz dikileyim :) Belki uğurlu gelirim :oleyo:
https://i.hizliresim.com/pFhDf3.png
Bugün gidesi var bakalım...
Döviz.borcu varmı bu şirketin.
şimdi faaliyet raporunu okudum...31.12.2019 da 192 milyon euro ve 126 milyon usd borcu varken 30.09.2020 de bu borç 141 milyon euro ve 59 milyon usd de düşmesine ragmen döviz fiyatlarından kaynaklanan güçlü yükselişten baya faliyet dışı finansal gider yazmış...12 aylıkta bu zarar biraz azalabilir dolar ve euro faizlerin artmasından dolayı %10 civarı düşüş gerçeklerşti...ayrıca yeni gimat ın 14,83 sahip olması dikkatimi çekti...hisse bence gayet güzel duruyor takibe aldım...
gene kurcalayamaya basmamışlar..du balim nolcek..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahtada mal yok tavana kadar 5 milyon var dun 5 milyonu yazıp yazıp geri aldilar. zirveden asagi 30 milyon mal bastilar..miletin maliyeti 4.50 üstünde buralardan yükseltmeden mal yapmaya calisiyorlar.endeks 132 bin deyip 136 binin ustune atacak dünkü 30 hisselerinde farkli kağıtlarda yabanci alimi devam ediyor..endeks gidecekse bu da gidecek..bunun huyu pis mal yaparken 15 yukari 10 aşa kendi alışlarına basa basa oluyo..günlükcüer hep aynisini yapiyo en son vatandaş cizip tavanliyo 2 gun sonra altan alanlar tavandan almaya geliyor sonra zarar buralar iyi fiyat tabi endeks giderse. 3 .90 ustu kapaniş hizlanir..bol kazançlar..al sat tavsiyesi degil,ütülürseniz ben karışmam ..
3.87 piskolojik direnc yaptılar pazartesi 3.88 alis acilirsa şaşırmam
bu hafta gyo haftasi gyo endeksi tavanini kıracak. tek yesil.kalan endeks gyo endeksi..onlar ucuz kaldi. bunda sermaye 1000 gecmis yil kari 7500..oz kaynak 11000..matamatik hesabina gore ...kac fiyat cikiyo pek onemi yok ama...yabancilar simdi bunlara bakip kaat alacak...bunlari corona morona etkilemiyo
patron da soyle 30 milyon filan mal koysa tahtaya iri filler ky maliyla ulaşmaz bari..adam da saf degil tabi 10 tl lik mali burdan versin oda hakli hisse basina..7.5 tl kar kasada yatiyo..yeni yasaya gore bunlardan devler vergi alacakmis..ya dagitacak..ya bedelsiz vercek..
disarsi vadeliler iyi kapati yarin bizde arti açarız umarim..tiwitter gyo endeksinden bahsediyo gyo lar bu hafta ziplicak gibi..
haziranda durum boyleydi gecince almistim herkez orda satmisti..
endeks 132 duzeltmesini yapti ilk hedef 136 ustu 142 kadar duzeltme beklemiyorum...tabi benimki fal..ya tutarsa..
eskiler bilir bizim endeksin 42 binden 57 bine bir girişi vardi yabanci hergun anlamsiz sekilde endeks kagitlarini deli gibi aliyorlardi..57 binden 22 bine dönüşü de ayni ciktigi gibi olmustu 24 binden yabanci tekrar girme basladi ardi 110bin..
bu endekste bunlar boyle mal alıyorlarsa niyetleri cok iyi degil. ocak ayinda amerikadaki el degistirmeye kadar endeksi dikip komle elvada demek..tabiki hedefleri bukadar mali yerliye satmak degil..kendileri gibi baska yananci fillere..
benim ongorum ocak ayina kadar ralli yaptiracaklar ki...o milyon lotlari yeni fillere verebilsinler...burdaki yabancilar biyikli..korkacak bisey yok vereceklerini verdiler zaten..yenisini alirlarsa 7 li rakamlara yok almazlarsa yerliler le yerli mali yurdun mali 3 4 git gel olur..alirim 3 satarim 3 olur
.
bos tahtada boyle iyimi..64 bemde burdayim hadi bakalim..
dun verdiklerin bir kısmını bedava yerine koydular..hadi hayirlisi..uzun vadeli yatirimci olduk..2 ay sonra bakariz artik fiyata..
bu hafta 136 denicek endeks ustu kapanış ocaga kadar ralli teorisini onaylicak.136 ustu kalamassa 126 bin destek arıcak
aksama kadar boyle kendine bas al burdan bulamassin 4.20 getir belki bulursun
3.87
kirmasi 2023 hedefleri arasında yerini aldi..hayirlu olsun. vana müsade
ben de yok girmistim ama ciktim..citi kapanış ta gelmese 60 kadar basilcakti. 1 kademeye oynamaya baslamislardi...65 yazilip 66 ya vur ha vur citi geleni al di geleni aldi.. sonra 72 cizince 66 verenler kosyu 77 kadar geri aldi .nasil gūnlükcusu var anlamak zor milyon lotu 66 dan veriyor döndü diye 72 den aliyor 66 gelince bida veriyo..hergün zarar gene de bıkmıyorlar
zaten kagidin bu halde olmasinin sebebi bunlar..
bu kagit 3 6 9 da zarar aciklar 12 aylikta yuksek kar aciklar..yabanci bunu biliyor..geçmiş yil karlari 7.300 ml. bu kaat 8 olmasi lazim hele bu endekste..kavga neyse ..bitinceye kadar bu kagidin isi zor.patronlar devreye girip bunlarin elinden bu mali almadikca cok can yakmaya devam edecekler..
Gruplarda çok dillenmeye başladı. Bugün son dakkalardaki alımlarda grup alımlarıydı. Alislar hızlanınca boa verdiklerini geri aldı. Ben de satmıştım alim görünce geri aldim. Çıkışa geçebilir. 86 ve 95 seviyeleri dikkatli izlenmeli. 4.3 ler hedef olabilir. Şahsi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi olamaz.
Beklenti olarak başkent doğalgaz in halka arzı var. Kap haberi düştüğünde hiç beklenmedik yerlere gelebilir. Ayriyeten sizin de dediginiz gibi Kasa para dolu ve bunlara vergi gelecek büyük ihtimal bedelsiz yaparlar. Yıl sonu karlılığın da Yüksek geleceği aşikar. Arti torunlar agresif büyüyen bir şirket haber bazlı hareketler olası. Pd ise diplerde. Elindeki varlıklara göre fazlasıyla ucuz. Herkese bol kazanç.
Bugün kağıt yükselen üçgeni yukarı kırdı. 4 lerin üstüne atması beklentim. Hayret ki burada kimse yok. Kendi kendime yazıp çiziyorum.
Ben de buradayım. Maliyet 4.18 ama...
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok yakında gelebileceğini düşünüyorum O rakamlara tekrar. Bu finansallarda ve beklentilerle bu fiyatlar ve hatta 4 üstü rakamlar bile bence ucuz.
https://s20.directupload.net/images/201204/g4s6q9of.jpg
üç aylık takas
3.50 den alip 3.84 gönderdiler. 3.62 3.66 toplayıp 3.92 gönderiler hYirli olsun
bir hafta ugramazlar ky kaca kadar satiyo beklicekler..hacim düşünce almaya gelecekler adamlarin ekmek teknesi..grafigi ziplicak gibi yapip ordan basıyorlar..gunlukculerde her defasinda atliyo simdi 3.65 kadar ugramazlar..burdan alan da satarsa adamlarin isi is.alan tutsa yapamiyacak...ama piyasa boyle..
gunluk islemlere bakiyorum..adam 84 aldıgi hiseyi 66 satiyo fiyat 84 gelince bida aliyo. al satlara baktim bu gun alanlar zararina vermiş. bunu hareketleri anca patron yapabilir..banko...
bunda ütülenler gurubu var citi doce bos gunlerde basiyo az mali altan 3 gun aliyo 3 gunde mallanmadan al sat ile ayni araci kurumlara satip gidiyo...gecen verdikleri 66 dsn satti..bubdefa tacirlere vermis çoğunu..a1 de alismis oda geliyo arada ama o hep karli..digerleri boyuna zarar..aldiklari gun asagi satmasalar alici gelecek biri 1 kademe bastimi hepsi zarara birbirine basiyo kimde kalirsa ..doce citi hep karli...kesi ordan patron islem yapiyo..