demekki mallari kiymetli bi satamamislar su sirketi :)
Printable View
demekki mallari kiymetli bi satamamislar su sirketi :)
Yada bu haberlerle halka arz etmiş olmasınlar...
bir an önce satsınlarda bizde kurtulalım onlarda:D
olurmu canım koca hürriyet gazetesi yazmış yalan haber mi yani?:cool:
http://www.milliyet.com.tr/hakko----...48/default.htm
bunlar habire ısıtıp ısıtıp aynı şeyi yapıyorlarmış. bu haberde 2006 da yapılmış.
Hürriyet değilde sözcü yada dünya gazetesi yazsa tavan yapardık.
ASUS_Z00UD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aha bugün aha yarın diye diye 3 lü rakamlara mı gidiyoruz acaba?
Bir haber çeşitli zaman aralıkları ile ısıtılıp tekrar tekrar yapılmazki. Bu aldatmacaya girer...
Arkadaslar, sdunya gazetesinde haber ciktiginda 3.70 civariydi, bugun 4.58 ve 4ncu gun eksi kapatiyor..bu nasil satilacak sirket :)
DOHOL iki katina cikti 1 haftada .. YTD
Haber lazım haber. Arablarla görüşülüyor ingilizlerle kırıştırılıyor Katarlılarla fingirdeşiliyor gibi. 2 ayda bir kap'a yazı atmayla olmaz. Birisi çıksın bilgi versin. Ben bugün mail attım. Bu süreç nasıl bir süreç, içeriği nedir amacı gayesi nedir diye. Cevap gelirse paylaşırım. Tek olumlu durum destek iyi çalışıyor. Direnci geçemeyen hisse düşer,Desteğin altına düşmeyen hisse çıkar.
Brezilya dizisi gibi mübarek, bitmek bilmiyor. İşi uzattıkça uzatıyorlar.
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 17666
Dün alan bugün veriyor
Adam görüşüyoruz diyor daha ne desin , satmıyoruz demiyorki bize düşen sabırla beklemek YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kara da geçti,hacim iyi,grafik iyi,temettü veriyor ,Ortadoğuda mağaza hazırlıği var akademisi var varda var...Sessiz sessiz izleyelim.
Haftalık takasta yabancı payı artmış arkadaşlar. Bilenler inceleyip ne derler.
Cepten biraz zor oldu. Idare edin
[IMG] https://resmim.net/f/RQUEtr.png[/IMG]
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[URL]https://i.hizliresim.com/XP159R.png/URL]
Tam zitti yabanci payi en cok dusenler listesinde 30 mart itibariyle.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitira bak hazir liste var.yapistiramadigim icin kopyalayamiyorum.7.80 den 7,12 dusmus ..gecmis haftaliga bakarsan haklisin cikmis.ama sonra satisa gecmisler.demekki 5.30 lardan kar realizasyonu yaptilar.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın yüzdeoncu,
Hisse yükseliş ya da düşüş trendi bağlamında takaslar alış-satışlar değerlendirilirken son dönem hareketleri esas alınır. Sizin söylediğiniz manda değerlendirilecek olsa bistteki tüm hisseler ölmüş eşek muamelesi görürdü. Son dönemde artmıl mı azalmış mı bizi bağlayan budur.
Agalar yabancı satmıs almıs ne fark eder. Daha öncede sattılar aldılar yine aynı yerdeyiz tartısmayın bence bosuna. Benm fikrim hisse canak formasyonuna girdi 1 hafta- 10 gün buralarda oyalanacağıza benzyr 5-10 krs asağı veya yukarı yatayda kalır gibi sonrası allah kerim.. Yatırım tavsiyesi değildir acemiyiz..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O almis bu satmis beni ilgilendirmiyor tek ilgilendigim vakko satilacak beklentisi satilirsa gider satilmazsa sikinti yasatir yazı tura gibi oldu ama böyle ilk önce şu temettuleri alalimda hayırlısı ben bir süre daha tutarım herkes kendi bilir halka açıklik düşük sert hareketler normal kanımca...
temettu odemesi ne zaman ve ne kadar belli mi?
Googla vakko kap yaz bak dostum kimsenin ne dediğine güvenme. Yatrm yapıyorsan borsada azcık arastırmak gerekiyor.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/669036
Linki burada 18 nisan 2018 de odenecek
Bugün itibariyle körfez sermayesinden girişler başlar. Allah utandırmasın.
4.59la 1 kuruş artıda açtı. 3 kuruş artıda kapatsa o da olumlu.
oc kagidi gommek istiyor belliki bugunde baski var...2 ay evvelki haberin ciktigi fiyatlara kadar eritecek bu gidisle pislikler.. bist ten soguttu aq kagidi... ytd
Arkadaslar Garanti matrix etrader uygulamasini kaldirmis galiba , yeni uygulama cok kotu bilgisi olan varmi ?
Nasıl bi spekimiz var 1 haftadır düşür, çıkışa hiç tepki verme, senin gibi kağıdın
bu haftada yataya baglıyacak sanırım
ytd
Görünen o galiba...
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2017den buyana yükselen trend de zaten hisse. Kanal içersinde aşağı yukarı hareket yapıyor. Son günlerde ise resmen fincanın kulbu ilmek ilmek işleniyor . En önemli 1. Kısım haber 2. Bilanço YTD
yükseliş yakındır bence... ytd
bu spek harbi mal yaa töbe töbe 61 den 65 se bi hareketi var gülmek içten değil
ytd
Temettüye az kaldi temettü oncesinde bi yukari yaparlar diye düşünüyorum ya bu hafta ya haftaya...
Arkadaslar bundan sonraki hareketler endeks ile olacak onun sinyalini verdi spek bence.. Endeks cakilirsa bunuda cakkacaklar..
Hic tepki vermedi serefsiz dikkat etiniz mi ?
Haber gelirse ne endeks tanır ne başka birşey.