Günlük durumu paylaşacak var mı
Printable View
Günlük durumu paylaşacak var mı
Pastacı nerde
Hisse grafik olarak güzel görünüyor.2 gündür de 7.94 fibo direnci altında kapatıyor.yayi germiş daha önce de 5 günlük dinlenmeler sonunda genelde h.ici salı çarşamba perşembe hareketler yapmış.
perşembe günü vbst kapsamından çıkıyor açıga satışa ve kredili işlemlere açılıyor.
Spekde düdüğü yağlama ya vermiş, perşembe gelsin öttürür Gali.
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi ucalim artik
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıne kısa surelı bir gel gel yaptı
günlük takası paylaşabilirmisiniz...
sağ kolum alçıda, medipol de ameliyat oldum, solak yazmasıda zormuş.
arzum sağolsun pastayı asmış. yarın yönünü belli eder.
eskiden daha çok kişi yazardı forum sessiz
anlık takas var mı.
bugün kredili ve açık yasağının kalkması için son gün.yarın dan itibaren atraksiyonlu günlere geri dönebilir.
Bimer e yazmıştım gelen cevap aşağda
halen çözememişler mevzuyu
SPK Sorulara Yanıt - Bilgilendirme <bebbilgilendirme@spk.gov.tr>
Yanıtla|
Bugün, 17:21
Siz
Sayın *************
İlgi: 13.11.2017 Tarihli Başvurunuz
İlgide kayıtlı başvurunuzda özetle, Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Şirket) yatırımcısı olduğunuzu, Şirket'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan 9 aylık bilançosunun yanlış açıklandığı, 1 Temmuz-30 Eylül 2017 dönemi hasılatı tutarının (23.161.940 TL) 9 aylık (01.01.2017 - 30.09.2017 dönemi) bilançoya hatalı girildiği, 1 Temmuz-30 Eylül 2017 dönemi için ibraz edilen 5.541.885 TL dönem karı, 6 aylık finansal tablolarda açıklanan 165.168.536 TL dönem karı üzerine eklendiğinde, toplam 9 aylık toplam karın 170.710.421 TL olarak açıklanması gerekirken 147.953.270 TL olarak açıklandığı ifade edilerek konunun incelenmesi talep edilmiştir.
Konuya ilişkin Kurulumuz nezdindeki incelemeler devam etmekte olup, yapılacak değerlendirme sonrasında tarafınıza ayrıca bildirim yapılacaktır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Ölme eşşeğim ölme bir dakkalık işi bile becerememişler vay spk nın haline vayyy
Kagıtta kimse kalmadı
Heyecsn da kalmadi
Ben buralardayım
Çayı demle chef, yeniden başlıyoruz.
Ben buralardayım
Çayımızı yapar içeriz
Umarım msgyo da çayımızın yanına güzel şeker olur:)
aklınızda ki fiyat nedir acaba
sayın ibacc
patronlar satmak istiyor diyorsunuz.hangi patronlar.bu ortaklıkta çok patron var. güçlüde var zayıfta var. şimdi bazılar satmak istiyor mesela miray A.Ş de almak istiyor. arcas da alıcı...sana soruyorum neden bunlar yüksekten alsınki diğer ortak paylarını....dolayısıyla ben bu şirketin pay senetlerinin yükselmesinde miray+arkas ın hisselerinin toplam pay yükselme oranına bakarım.
Pasta verebılecek varmı
Fiili dolaşımdaki oran 8.73 den 8.85 e çıkmış
Patron da buradan mal satmak istemez tabiki ,flap tahtasina bakıp benim ne farkim var diyor dur.
Sn Santana 14.11.2017 de gelen kap haberlerine bakarsanız hangi patronlar olduğunu görürsünüz. Ben yine de size zahmet olmasın diye yazayım en büyük iki şahıs ortakları olan Önder türkkanı 2.980.000 lot , Haydar İnaç 1.980.000 lot satış yapacaklarını açıklamışlar ikisi 5 milyon lot civarı , Miray inşaat alıcı demişsiniz adamlar 4-5 aydır sürekli hisse satıyorlar tek lot alışları yok kap haberlerini incelerseniz görürsünüz, Arkas alıcı demişsiniz öyle bir tüzel ortak yok zaten şahıs ortak Lusyen Arkası mı kastettiniz acaba onun da bildirilmiş tek lot alışı yok , bunları nerden çıkardınız bilemedim. Ortaklar kendi aralarında hisse alışverişi yapacaklarsa borsa dışında yaparlar zaten kendilerini zarara uğratmadan.
Hisseye yeni mi girdiniz bilmiyorum ama hissede olan bitenden hiç haberiniz yokmuş gibi geldi.
sayın ibacc inşallah bu mübarek CUMA günün de sizin dedikleriniz de haklı çıkarsınız da ben ve zararda olan herkes kar elde ederek çıkarız bu hisseden
Mirayın sahibi de haydar
3 koldan satıyolar aslında
günlük ve aylık takası paylaşabilirmisiniz...
Burası bitmiş artık
Yükseliş yakındır
Yukselışmı ?????
Amca hergun yüzde 3 yüzde 2 aşagı salıyo
Hacımde düştü dönüş yakındır dıyon
Senmısın dıyen
Hemen yüzde 3 eskı
Sevdıgımın speee si
AVM açılış tarihi ne Zaman bilen varmı.
bu aralar açılış yapması lazım
ytd
KAP a güzel bir haber düşşün artık hacim düştü hergün eksi
Çarşı mağazaları tek tek açılıyor ama bunu bile kapta yayınlamıyorlar.
ytd
hadi bakalım buğün yap bir güzellik artık
Bunun kalkacağı yok
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.