🤗🤗🤗💪arkadasım
Printable View
4.50 de satarım demistim 4.65 ustu tum malımı verdim alanlara hayırlı olsun
alıp satan bir daha alıyor alışkanlık yapıyor galiba..mnbb arkadaşım hoş geldin tekrar..
bence satan pişman oluyor herhalde ki tekrar alıyor
sabahki gap kapandı
saatlikte patlama yapması lazım aşağı-yukarı
ama ortaklar patlamaya karşı azar azar olsun bizim olsun istiyor
1 lotla tahta yapıcımız yesil kapatı 4.77
Ne zaman şuraya iki satır tazı yazsak hemen srvtgy düşüyo burayımı takip ediyon muberek yazmayız tmm yeterki sen kasma senedi
Mnbb kardeşim sen bugün alım yaptın ya seni cezalandırmak için yükseltmedi seni tanıyor sen yarın sat da biz bir % 3 daha yapalim
bugun unlu menkul yada strateji menkul alımları gelirse guzel olur
36 dk dır işlemler durdu sanki tık yok :)
Yapraklara dallara nice nice güzel yıllara servetinize servet katsın mevalm
enteresant bi acılıs oldu alıs kademesinde tek lot yok tabana kadar :)
Ve beklenen gün geldi euroda yükselmişken bürüt takasta sona ermişken avm haberi düştü düşecek tavan hayırlı olsun
Alışlarımızı yazdık satışlarımızıda yazdık spk efendi kardeşim ya al ya ver ne deesin bitsin bu tahtadaki savaş orta yolu bulalım tamam 1 tavan yeter senin olsun
Hadi servet hadi ya al ya ver satışlerim 5.20 ye kadar bak alırsan elimde hiç mal kalmıyo güneşe gidecegim bekletme
bugun buruteki son gunu
Verdi ya bu malları aman yarabbim bürütten cıkınca direk %20 düşer bu bugun veren yarın yıkar buraları nakiti hazır edelim dostlat
Ha satıldı ha satılacak ya da hiç satılmayacak ancak bir hareket çekecek kesin
Haydi uğurlar olsun
Bir ben kaldım heralde avni abi millet gitmiş malı bana itelediler bugun kadene kademe alsamda destek yetmedi heybeye biraz daha attık halka acıklık oranındaki hissenin %3 benim artık Allah cc dert keder vermesin ortagınım artık kurul kaydı için %5 olsun başvurayım bari pazartesi 3.7 e kadar bekliyorum sevdim sizi nerden yazarsak veriyon
Forumdaşlarımada sesleniyorum banamı itelediniz malları kimseden ses yok cok ayıp ama
Bilmeyenleri dikkatli olmaları konusunda uyarmistik. Zor kagittir tecrübeyle sabit
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tacirler dikkat
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş geçen sene bu kağıtta sende varmiydin. Batık ve hayek zamani
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsanlar akillanmaz lidfa 4.10 4.20 arası almadılar yukardan hücum ettiler .Bunda da aynı olması muhtemel .Bide şirketi arayın arkadaslar durumunu sorun iştirak satisinin ben bugün aradım açıklama yapin dedim durumu ile ilgili sizde arayın bence
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lidfa tavan verdik bugun neyi var alım yerini bildikten sonra arkadas