Red listesine aldim yazdiklarini gormuyorum. Herseyi millete soruyor nasil gormus sattigini ? Koysun tabloyu gorelim ?
Printable View
Red listesine aldim yazdiklarini gormuyorum. Herseyi millete soruyor nasil gormus sattigini ? Koysun tabloyu gorelim ?
Susli üstad o zamanlar farklı tarzda yazıyordun hatırlatırım :)) çitinin malı boşalttığını yarın göreceğiz sanırım.
Citi nin mal boşaltıgı falan yok bu hacimlerle bukadar malı boşaltamaz benim şahsi fikrim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnşallah benim dedigim gibidir gönül öyle istiyor enazından[emoji23][emoji23]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaşılan yanlış anlaşılmışım. Mal boşaltmak derken tamamını demek istemedim. Üç aydır aldığını veriyor demek istedim. 11500k malını zaten veremez bu hacimle tabiki.
bende onu kastettim:oleyo:
Ben heyecan yapmam heyecan yaratırım[emoji1]
Varsa çoluk çocuğuna yoksa geleceğine yazık her şeyini bir hisseye bağlama.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Dönecek dönecek derken 4.50'yi görecek sanırım.
Endeks düzeltmesinden korkarken endeks düzeltmesi olmadan bu adi ********ler bizi düzeltti. Allah belalarını versin!
yumurtayı kapının ağızında bıraktılar.. 4.89 seviyesindeki olası dönüş denemesi netlik kazanmadı.. 4.89 dükkanı halen açık olmakla birlikte bıçaklar daha keskin hale geldi.. günlüklerin zayıf olduğunu söylemeye gerek yok.. haftalıklar için 5.14 seviyesi halen önemli.. iyi çalışmalar..
Böyle hayvani bir düşüşü gerektirecek hiçbir şey yok ortada!
Patronların Allahsızlığından başka!
Bu yatırım finans satışlarının citi malı olmadığını düşünmüyorsunuz umarım hala????
Tahtada bilanço öncesi birileri ciddi pozisyon almıştı, 6 aylık beklentilerini karşılamayınca dönüp zararına vermeye başladılar. Yaklaşık 700 bin adet alınan hisse dün ve bugün satıldı. Sert aşağı hareket tamamen bununla ilgili. 4.80 desteği sağlam çalıştı bana göre. Yarın tekrardan bu satış yapan grubun alımlara başladığı yer olan 5.10 lara yerleşeceğimizi düşünüyorum.
Bilançoda herhangi bir olumsuzluk yok, bilakis zarardan kâra geçildi ve önümüzeki çeyreklerde bu pekiştirilecek. Beklentiler tüm hızıyla devam ediyor. Daha öncede bahsettiğim gibi esas radikal etki Life teslimleriyle olacak. Şirket tarafından Temmuz ayında teslimlerin başlayacağı açıklanmıştı, herhangi bir değişiklik olmadıysa 3.çeyreğe 300 milyon TL'lik taze para girişi yansıyacak.
Düşsende çıksanda maldayım tüh deyipte arkandan bakana kadar paşa paşa yerimde beklerim 100 de 300 gitmedin ki endeks düzelse ben neden korkacam ytd
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cepten cebe işlemler, virmanlar...
kimse zararına haldır huldur milyon lot basmaz ordaki zararı düşünün.
herkesi ky mantığıyla düşünmeyin.
biri de bana aynı eski halim demiş,
ulen dingil ben 50 yaşımdayım, 30 yıldır buradayım dede misin sen ?
he aldım elime oynuyorum dikkat et saplamayayım.
:oleyo:
aşağı mal çivirirken yüklü mal alınır mal satılmaz, zulaya atarsın.
yukarı hacimle çevirirken mal satılır sv valentine.
teoriniz yanlıştır.
hadi yarın görüşürüz.
şşt top 007 sen yarın dikkat et elimdekine :)
Takasların son halini görebilen var mı?
http://odatv.com/bu-da-otoban-geceko...8171200_m.html
meger nuroltower gecekonduymus...
yillardir bu forumu takip ederim ama kimse bundan bahsetmemisti. meger ne cok capsiz varmis bu forumda.go go demekle olmuyormus.
herkese gecmis olsun.
tavsiye veya yönlendirme değildir. bana güvenme çünkü ben de bilmiyorum
30/03/2017 tarihinde alınan karar tam da bugün neden servis edilir? Çok ilginç çok!
Herkese gecmis olsun falan diyerek mesaj atiyorlar mesaj belli mesaj pis kokulu fillerden ezdim gidin diyolar akillarinca; olm biz burda fil seediyoz :) ( tokatliyoz ) hadi bas seni de...,,,,
once terbiyeni takin. serefsiz de sensin.
soru cok basit birader.
bu kadar onemli bir konu forumda neden konusulmadi. en azindan ben gormedim konusuldugunu.altay tanki bile konusuldu.
kufur edecegine yazdigini goster. de ki ben su tarihte bu konudan bahsetmistim. aha bu da mesajim de. madem ustune alindin.
kime hizmet ediyorsunuz
tavsiye veya yönlendirme değildir. bana güvenme çünkü ben de bilmiyorum
Arkadaşlar burada birbirimizi kırıcı yazışmalar yapmayalım lütfen. Amaç bu hisseye yatırım yapan kişilerin yararına olacak şekilde birbirimizin bilmediği ya da haberi olmadığı gerçek bilgi ya da duyuma dayanan konuları burada paylaşarak "hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olmayacak biçimde" bu hisseye yatırım yapan kişide , yapılan yatırımın akıllı mantıklı bir yatırım olup olmadığı konusunda bir fikir vermesi olmalı.
Ben de 5.04 maliyetle yaklaşık bir aydır bekliyorum. Birkaç defa hiç de kötü olmayan bir kazançla satabilecekken şimdi zarardayım.
Dolayısıyla bu forumdan ve yazılanlardan beklentim kazancı artırıcı ya da zararı azaltıcı yönde bilgi paylaşımıdır.
Teşekkürler...
bir konu forumda konusulmadi diye neredeyse hesap verecez yaa..hey Allahim yaa...
konu diyelim ki eskaza konusuldu..bilmiyorum yazilip yazilmadigini onu da belirteyim ama yazilsa ne olcak..sana falanca sayfaya bak deyip isimiz yoksa forumun eski sayfalarini mi arastiricaz..
ya şimdi ver felaket haberlerini dipteyiz ya... bu böyledir.
borsa dibi bulmuştur bombalar patlar, dolarlar uçuşur, millet yanıyozzz der hop bi bakmışın ana bişey yok.
100.000 olur borsa.
şimdi nugyo 4.80 de dipleri deliyor, esnetiyor, kıvranıyor,
ver felaketi tellallığı daalsın ortalık satan satsın.
salça oldum ben bu heriflere,
ne artık "pek" kaybederim ne de kaybettiririm elimden geldiğince, sorana dinleyene.
gelip yok eline aldın mı, yok bilmemne.
yok forum senin değil de.
ha gelin burda ezin milletin elinden alın malını.
alcakları da 300- 500 lot.
ben onbinler aldım bunnarın elinden, şşt ona mı kıvranıyonuz )))))
yazık nan.
cin olmadan adam çarpıyolar.
asıl kızdığım şirket bunlara çanak tutuyor.
ya da bunlar da şirketten.
patronun çok da fifisinde diil, kızının şirketi.
şu 5 yıldır bu şirkette dönen abuksabukluklar bir yabancı şirkette olsa, taş taş üstünde kalmazdı,
bunlar zırt pırt genel müdür kovuyorlar, yola devam.
türk malı hey türk malı hooo....
speke boşuna recep ivedik adını takmadım :oleyo:
Endeks neredeyse yüzde 0.40 topladı, nugyo hemen hemen hiç tepki vermedi. Burada bizim bilmediğimiz çok negatif bir şey mi var acaba ? Sonuçta herşeye rağmen karlı, hisseleri oldukça toplu, kayda değer derecede yabancı da hisse sahibi. Neden böyle bir süreç yaşanıyor hissede anlamıyorum. Daha önceki yazılarda şu son dönemde yapılan yabancı alımlarının bugünkü takaslarda satılıp satılmadığının tespit edileceğinden bahsediliyordu. Sonuç ne acaba?
fiyat şu anda her türlü kv/uv 100 bar exp. ortalamasının altında,
bu ne demek herkes zararda.
öyle satış olmaz.
şatış şöyle olur;
birileri gelir alır taşır ( galip mesela ) kaldırır
hırslanır bizim ky alır da alır bu arada adam ( min %5_%10 ortalama kar ) satıyordur, sen göremezsin,
malı bitirince güm.
öyle elde malla yakalandı biri kapanış 5.40 tı ertesi gün 5.24 ten açıldı verdiler de sattılar zararına,
olmaz o iş.
virman ettiler sakladılar lotları satışmış gibi gösterip.
ortalama düşürüyorlardır.
sonra makul bir karla çıkacaklar.
akşamdan emir yazmışım 5.40 kapanış, 5.30 a
hani düşerse gelsin 5.5x den sattıklarım ( ki yazdım burda da hacim yok diye )
ana 5.30 bile değil, 5.24 ten verdiler.
öyle satış mı olur ?
kaptırdıkça aşağı veriyorlar da çuval delindi yanlız :)
dur ben gidiim şirkete anlaşayım şu şirketle de tahtayı ben yapiim,
bunlar ( ya da bu ) gerçekten beceriksiz !
ama yok; sevmiyom ben bu grand finot ' ları... cote d'azur zırvalıkları.
78 e pirpir yaptigum halde satamiyom zir doner bu tahta galip gelmeden
tüyo da verdim 5.40 - 5.24 arasında hayvani bir gap var.
5.40 kapandı ertesi gün 5.24 açıldı diyorum, kime diyoruuuummm ?
neyse, bana ne.
ha bu arada, o tower'ın iskanı var kat mülkiyeti var yani o bitmiş iş.
cehapeli bi tip mahkemeye vermiş de 500 lira ceza mı çıkmış ahahahahsfdfdmswxjdwnclkencbefıahahahahahahaha
ah ulan cehape ?
bi işe yaramazsın.
yiyosa sarayı mahkemeye ver, AOÇ nin ortasına yapıldı.
gecekondu
bu ülke beni delirtcek.
neyse konumuza dönelim.
korkup sattıysan kaçtan sattın niye sattın.
dön bak dünyaya.
tahta orda.
fiyat 4.77 anneem anneem.
bu arada annem faizi bozmuyor 100.000 lot alalım dedim,
15 gün sonra alacağız diyor.
anne dedim... 15 gün çok uzun beklemez...
neyse...
kimseye karışmıyorum...
anama bile.
sonra teşekkür yok.
küfür de küfür.
son:
olur da 4.50 olursa.
ve 15 gün 4.70 altında beklerse.
mesela yani...
oğlana 1 araba parası çıkartıcam. marka bile belli kırmızı bi alfa romeo şöyle havalısından....
annem kar edersek, hepsini toruna verecem dedi :)
yani; artarsa da kardayım.
artmazsa bekletirse de.....
borsa; böyledir.
stratejiniz olmalı.
ağlayıp burada yazanlara / yazılanlara kızmanız küfretmeniz yerine.
10 senedir yazıyorum forumda, keyfim bu benim, hala öğretemediğimi düşünmekteyim.
az dua, çok küfür yedim.
neden ?
çünkü yaparsan sen yaptın.
yapamadıysan başkası yüzünden yapamadın.
insan da budur. Çünkü; küçük yatırımcı borsacı değildir, zırvalar.
Borsacılık başka bir iştir.
hadi bay bay.