merak etme uçtuğu gibi çakılır yakında.. kucağa verirler bir güzel.. hacimsiz geldi buraya kadar.. yatırım tavsiyesi değildir.. bye bye...
Printable View
merak etme uçtuğu gibi çakılır yakında.. kucağa verirler bir güzel.. hacimsiz geldi buraya kadar.. yatırım tavsiyesi değildir.. bye bye...
Zaten çok defa çakıldı-2 defa 2 altından 15 gösterdi hep geri geldi,bunlarda hep vardım,ama hiç 15 aşılmadıydı,şu an eski halka arz olduğu rakamlarda,bölünüşe göre fiatı 500 falan ediyor,en büyük bölünüşü %1800 bedelsiz vermesiydi,50 olduktan sonra bölünmüştü fiatı 6 olmuştu,operasyon yiyen hisse dibe inmeye mahkumdur 1.35 görmüştü bunlarda hep vardım,yüksek hisselere takılmam adetim değildir,ky zaten devamlı bundan zarar eder dipten almadığı için,huyları budur çok gidenin peşine takılırlar:ok:
BJK' nin 1 senede 5 kat yükselmesinin tek sebebi var. O da mükemmel bir spekinin olmasıdır. Seneler önce de böyle mükemmel bir artış yaptırmıştı. Demekki BJK hissesi evladiyelik tutulması gereken bir hisseymiş.
GS'li olarak imreniyorum bu hissenin speğinin yaptırdığı harekete.
Bu arada aylar olmuş foruma yazmayalı SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BJK şampiyon olduğu sene çok fazla yükselmişti. Bu zaten benim her zaman iddia ettiğim şampiyon takımı bul parayı vur olayından ibarettir. Seneye de şampiyonluğun en iddialı adayı beşiktaş takımıdır. Çünkü ligin sonuna doğru en derli toplu görüntüyü beşiktaş verdi. Muhtemelen yeni sezona da fırtına gibi bir başlangıç yapacak ve en azından bir süreliğine liderlik koltuğunu kimseye bırakmayacaktır. İşte yükselişin temel nedeni budur. Yatırım tavsiyesi değildir..
Spek akıllı ol hisse kaptırıyorsun :rules:
Bedelliden önce ne dagıtabılırsem kardır diye bakıyordur spek efendi
BJK mümkünü yok 18 altına inmiyor,buda ondan %250 altında:whistling:
7.17 çift dibe doğru gidiyor galiba.
bu sene yine rakipsiz kaldı galatasaray.. rakiplerde iş yok.. bu fiyatları yakında bulamayız.. yatırım tavsiyesi değildir...
:ok:,tahtacı sınırları zorluyor,bakalım zor ama 6 değmesi yaparmı,BJK şampuan olacak gibi hareket ediyor,lig uzun maraton ne olacağı belli değil,BJK için ne ala,tahtacısı alıp götürdü,bakmışız tekrar bunun fiatına gelmiş:plc:
Diğerleri neden gitmiyor,devamlı bu pataklanıyor,bu arada tahtacıda mal kaptırıyor,belkide tahtacı dediğimiz takımın adamları,çünkü eli kolumu ağrıdı,bu seneryoyu TS'de zadri lavuğunda görmüştük hisse askıda süs değil diyerek 30 olan hisseyi acımadan satarak 4 cıvarı göstermişti:(
Bu amcaların Riva daki durumunu bilen varmıdır
Buradan ne kadar aldılar kaldıysa ne kadar alacakları kaldı
bunun tahtacisi 13 senedir ayni kisi ******cocugunun teki ki hala dolar bazli en dusuk 10 hisse icinde.
Bedelli de 8 TL'lik hisseyi 1 TL den alacak hisse sahibi...mevcut pozisyonu olan için avantaj bence.
Anlaşılır gibi değil FB 60 larda Bjk 20 lerde.Sampiyon 8 TL.Oysa heryerden para gelecek .Forma stad sponsorluğu.Saglik sponsorluğu.Lig şampiyonluk geliri Avrupa kupaları geliri..Stad gelirleri..Riva ve Florya projeleri..Bu kadar beklenti içinde sürünüyor kağıt...Bjk hiçbir neden yokken 7/8 lerden 22 lere gidiyorsa bunun simdi 25/30 larda olması gerekmez miydi..Sn Timur bsk.bide hisseye el at.kume düşeceğiz bu gidişle.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beşiktaş son haftalarda gösterdiği performansla gelecek sezonun en güçlü şampiyon adayı olarak gösteriliyor. tüm spor klüplerinin borç durumları ortada. spor hisseleri klüplerin mali durumundan çok fazla etkilenmezler. en önemli kriter şampiyon olmasıdır. demek ki gelecek sene cimbomun şampiyon olma olasılığı yüksek görünmüyor. bu yüzden prim yapmıyor diye düşünüyorum. yatırım tavsiyesi değildir...
Benim takildigim Bjk yada Fenerin çok daha yüksek rakamlarda olması değil.Bu kadar muhtemel nakit girişi beklentisine rağmen şampiyonluk primi bile yapmadı..Hayırlısı..Vardır bizim bilmedigimiz spek amcanın bildiği bir şeyler.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçen sene bu tarihlerde 3,70 kuruşmış.... % 100 üzün üzerinde prim yapmış kağıt..hatta bir ara 10 ( % 200 e yakın prim ) tl yi geçti diye hatırlıyorum.. hiç de fena değil bence...beşiktaşın üçe katlaması anormal aslında..kantarın topuzunu biraz kaçırdı tahtacı.. hazırlık maçlarında kötü sonuçlar gelirse veya ligin başında boyaları dökülürse arzular şelale olabilir:yahoo:.. yatırım tavsiyesi değildir...
:seyt::seyt::seyt:.Ne oldu lavuk tahtacı yemedimi mal alamadınmı,galiba benim malımı aldın 8.75'den,al uygun bir yerlerine anlarsın...neyse 7 seviyelerinden artık kurtuldumu ileride bakacağız,çünkü önünde bedellisi var,7.50 maliyetli epey bekletti beni,bugün 8.85 yapmıştı,şu sıralar 8.60 seviyelerinde,kısaca inatlan bekleyen çorbayı içti,normalde 10 üstünde olması belki daha üstünde,onada bedelli sonu bakacağız şu sıralar gidişat fena değil...ytd.
Tahtacıya kıyak yaptım,az 8.30-45 arası ufaktan tekrar aldım 75 okuttuklarımlan,fotomobil lastiği aldırır herhalde:evil:
BEA gezisinden bizede bir şeyler düşermi
Bir güccük rüzgar filan estirirmi ki
spor hisseleri ülkenin ekonomik gelişmeleri ile paralel hareket etmezler. takım iyi transfer yaptı mı ? şampiyon olacak mı ? hocası kim, başkanı kim, vs. gibi kriterler en önemli konulardır bu hisseler için.
Bedelli açıklanmadı herhalde ..
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aaa hayret 9 üstüne attı ve şutladım,şu sıralar 9.25 ve dönüp daha bakmam,çünkü bizi iyi oyaladı ve dalga geçti:notr:
9.80 üstüne attı,üstelik o kadar karlı anlaşmaları var BJK bile ondan 3 kat yukarıda,böyle hisseler hep beni buluyor,sattıktan sonra uçuyor,beklemesini bilmiyorsun diyenlere cevabım,önümü GÖREMİYORUM cevabım,şimdi 10 üstüne atsa leş kargaları ky başlarlar sayfaya doluşmaya,eline verildimide ciyaklamaya :notr:
Bedelliyi millet hüpletecek galiba. Bedellisi ilk defa üzmeyecek gibi görünüyor.tabi onay gelince pata küt yapmazlarsa
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hedef 12 liraya yükselmesi inşallah 120723
12 yolunda,elimde kalanlarıda 11 okuttuk...1 ay önce 7.5 sürünüyordu,buna göre TS'de haraketli oda tavan çekme peşinde 5.03 tavanı,sabah açıldığında 4.55 idi :he:
Takim şampiyonlar liginde on eleme oynayacak kulüp ve yönetim hala transferleri bitiremedi. Yunus akgunle, olivera ile şampiyonlar ligi ön elemsine çıkıyor..
M.citysinden , realine bayernine kadar tüm avrupa kulüpleri kaç haftadır sezona hazırlık kampındalar bu takımlar üstelik samp. Ligi ön elemesi oynamayacak ama tüm yıldızları çatır çatır antrenmanda..
Fakat bizim kulüp sagolsun sezon biteli kaç ay oldu hala icardi peşinde.. hala parades peşinde.. icardi tatilini yapıyor cani istediğinde sözleşme imzalayacak.. 3. Sınıf kulüp muamelesi yapıyor adam.. yine kaç haftadır paradesin peşindeler..
Samp liginde gruplara kalinirsa sanirim 20 m.euro civarında bir para gelecek.. sanki Avrupa da çok başarılısınız gibi sanki bu paraya hiç ihtiyacımız yokmuş gibi bir hava var.
En azindan iyi bir orta saha ve iyi bir forvet sezon başından beri takımla kampta olmalıydı..
Hisse almak istiyordum sırf bu yüzden girmedim..umarım gruplara kalırız. Resmen kumar bu..
Oyuncu transferinden çok borsadan para transferine odaklanmış durumdalar ;)
Takip bile etmiyorum. Hocaya da güvenmiyorum. Şampiyonlar ligi grupları cepteymis gibi oluşturulan algıya çıldırıyorum.
Icardiye verilen paranın da çok fazla olduğunu düşünüyorum. O paraya çok iyi bit defans ve çok iyi bir orta sahanın yıllık ücreti fazlasıyla çıkar.. icardinin de son haftalardaki durgunluğu soru isaretiydi.. Şampiyonlar liginde gruplara kalinamazsa seyret manzarayı. Transferlerde çok geç kalındı.
Yönetim güzel anlaşmalar yapıyor. Fakar sportif alanda yaptıkları tercihler bana göre doğru değil. Sürdürülebilir bir ekonomi için sportif başarı şart.. Bu reklamlar Şampiyonlar ligi için veriliyor. Önce sportif başarı sonra para..
Nelson için istedikleri para çok fazla..kesinlikle ederi o değil.. güzel bir paraya okutup suratli ayağı iyi olan bir defans oyuncusu gerekli..ayric Abdülkerim de çok ağır.. Nelson da Abdülkerim de çok hantal..
2 tane sağlam orta saha ve 2 tane sağlam defans ile takim gruplara da kalır.. gruplardan da çıkar...icardi vs triska..
Vanda naranin.paylaşımları ile icardiyi bekliyoruz.. yazik çok yazik
Ön eleme 1 tur geçildi 12.40'a indi,malum 13 üstüne atmıştı,iyi anlaşmaları var beklenti yüksek,futbolunda hala gelişme yok geçenseneki gibi,o halde olduğu halde şampiyon oldu,bjk neden 30 üstüne attı hala anlamış değilim,zamanında dipte bununlan eşitti,gerçi alacağımı aldım,ama bir gözüm burada,olurya belki bjk üstüne çıkar.ytd.:notr:
Gs in kadro değerinin 200 milyon euro üzerinde olduğu söyleniyor. 600 milyar TL den fazla para.. zorlandığı takım çok çok düşük maliyetle..
Hoca takimin sezon başı olduğu için hazır olmadığını karşıdaki rakibin ise hazır olduğunu söylüyor.. Her sene aynı konuşmalar.. Gs geçen sezon lig maçlarında da bir çok maçta tek farklı galibiyet aldı. Diken üstünde izledik maçları..
Şampiyonlar ligi için kadro kurulduğu söyleniyor. Peki bu turda neden o kadar zorlandık. Gs da olamaması gereken özellikle orta sahada bir çok futbolcu var. Defans çok hantal.. adamlar 2 pozisyonda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Abdülkerim adami yakalayamiyor. Hem Nelson hem de Abdülkerim çok ağır futbolcular..
Orta sahada Berkan çok hantal, olivera dikine giden agresif oyuncu değil.. her iki orta saha oyuncusunun da agresif , rakibe kedi yapışan futbolcu olmasi gerekli.. ayrıca orta saha oyuncusunun kesinlikle ama kesinlikle çok uzun olmaması gerekli..
Bana göre şampiyonlar ligi cepte değil. Hiç bir zamanda olmamıştı. Bir ay öncesinde kritik öneme sahip orta saha( 2 transfer), defans ( en az bir hızlı oyuncu), bir forvet bir de rasichka transferi yapılmalıydı.. Şimdi yapılacak transferler sonraki maçlarda oynayabilecek mi bilmiyorum.
Bu gelişmeler altında
Şampiyonlar ligi gruplara kalmada belirsizlik oluştu. Bolinger bantlarinda daralma olacağını düşünüyorum. Takımın maç maç göstereceği performansa göre yönün yukarı,, yatay ya da aşağı kalacağını düşünüyorum. Endeks etkisi mutlaka olacaktır.. Elinde kağıt olanlara bol kazançlar..
Yatırım tevsiyesi değildir.
cimbom tavan mı açacak yani bugün:)
Kulübün Nelsonu acil şekilde ne olursa olsun satması gerekiyor. Her maç hata üstüne hata. 2 defans oyuncusu da aşırı hantal.. Nelsona yapılan teklifler doğruysa gs in bunları kesinlikle değerlendirmesi gerekiyor..
Ayrıca gs orta sahaya hala transfer yapmayarak herseyi riske atıyor. Gs in orta sahaya ve defansa çok iyi 2 oyuncu alması gerekiyor..
Senelerce Selçuk İnan, m.topal gibi hantal adamlarla oynadık. Şimdi de olivera ve berkan.. bunlar ile orta saha olmaz.. bir tek torera var..
Okan icardi, zamandan önce 2 tane çok süratli defans ve 2 tane kaliteli hantal olmayan orta saha istemeliydi.
Şu an bjk ve fb nin orta sahası gs dan daha iyi. Özelikle icardi ve zamanın defansa katkısı çok kötü. Mertens ve kerem de yetersiz kalır.. hantal orta saha ile takim çok kontra yer..
Temeli olmayan bir bina diktiler.. Ne defans ne de orta saha gs in beklediği başarıları getirecek kapasitede değil..
cimbom kötü açtı sezonu.. pazartesi epey geri atarlar... icardi tombiş olmuş, zayıflaması lazım.. eski icardi olsa o kafa toplarını mutlaka gole çevirirdi...özetle takım oturmamış...bakalım bunca transfer uyumlu bir kadro oluşturabilecekmi.. neyse önümüzdeki maçlara bakalım.. yatırım tavsiyesi değildir...
Turk futbol tarihinin en pahalı takimi olması bir takımı takım yapmaz.
Bu takımda gerçekten neye ihtiyaç olunduğunu bilinmesi gerekiyor.. Bunun için de takimin başında futboldan yetişmiş birisnin olmasına hiç gerek yok..
Bu kadar paralar döktüğün takımın başında üniversite mezunu biraz analitik düşünebilen bir adam koyarsın.. Bir çok futbol izleyicisi takımın sorunlarının neler olduğunu takır takır söyler..
İstersen icardi olsun, ister Zaha, ister rasihaka, isterse tete.. Sen takım olarak istediğin kadar ileriyi sağlam tut.. kulağa hoş gelen oyuncuları sinirsiz tatil yapma özgürlüğünden sonra takıma kat.. Bu şekilde takım olunmaz.. Bu adamların bir kaçı zaten gs in sözleşme teklifini uzatarak istedikleri gibi oyalamistir kulübü birinci yanlış burada.. real madrid alelacele gelip ardayı alıp abd kampına yetiştiriyor. Gs in marka değerine hakaret.
Bir takımı takım yapan öncelikler şunlardır. Ve bu öncelikler sahip takım Türkiye liginde yüzde 99 şampiyon olur.
1..iyi bir kaleci. 2. Iki ane 1.85 boylarında suratli defans oyuncusu..3. İki tane çok uzun olmayan agresif, rakibe kedi gibi yapışan, çevik, topu dikine sürebilen futbolcu..4. Icardi kadar pahalı olmasına gerek olmayan bir forvet..
Fakat takım tam.olarak tersini yapıyor.. ileri uca olabildiğince para dökülüyor. Orta alanın hali içler acısı.. Ne berkan ne olivera gs in ilerisine zenginlik katabilir. Ileridekiler zaten koşmuyor. Bi ikisinin de top kagbedildikten sonra topu geri kapma kapasiteleri sifir.. Berkan çok koşan topçu.. fakat ne yapacağını bilmiyor.
Orta saha oyuncusu natonun avans uçakları gibi olacak.. radarlaro sürekli açık olacak.. sürekli tarayacak. Anında top kayıplarına müdahale edecek..
Defans ikilisi de suoer ligin en hantal ikilisi olabilir. Şampiyonlar ligine gidecek takım için yavaşlar.. Abdülkerim herseye rağmen gol yollarında etkili oluyor. Ama defansta çok hantal..
Şu an takımın en iyisi geçen sene neden kadro dışı bırakıldığını bilmeyen sacha boey.. şaka gibi. Adam geçen sezon kampa götürülmedi. Tek başına floryada çalıştı. Gitmesi için neler neler yapildi. Sonra özür dile dediler.. Güler misin ağlar mısın. Sacha boey ne yapti da özür dileyecektiki
Sol beke kaç tane oyuncu alındı. Ama hepsi kötü dendi. Bana göre van anot kötü bir oyuncu değildi.
Gs n konyaspora kiraladigi cicildao; berkan ve olivieradan daha iyi topcu.
Yönetim umarım sportif basarizligin nelere yol açabileceğini düşünerek başta hoca seçiminden tüm futbolcu kadrosuna kadar bunun finansal kar / zararini yapar...
Yatırım tavsiyesi degildir
Galatasaray yüzde 100 bedelli sermaye artırımı tarihleri belli olmuş.
https://parafesor.net/galatasaray-gs...ihini-acikladi
Bedelli işini bilen bir arkadaş anlatabilir mi ?
Elimde 10000 lot gs var bedelliye girersek kaç tl yatırmamız gerekecek , birde bölünme sonrası gs fiyatı yarıyamı düşecek.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.