Endeks düşüyor dolar çıkıyor al sana fırsat çıksana şarap sızlar
Printable View
Endeks düşüyor dolar çıkıyor al sana fırsat çıksana şarap sızlar
sn osiborsa hoşgeldiniz. UV beklentiniz var mıdır soda ile ilgili olarak? neden burada sürekli patinaj yapıyor 3 aşağı 5 yukarı fiyatı fiksledi neredeyse. bilgilerinizi paylaşabilirseniz seviniriz.
UV beklentim bana soraçak olursanız yazın derim çünkü yazları UV yani ultra viyole ışıkları cildimizi tahrip ve tahriş ettiği gibi hisseleri de bozar. Dolar yükselmeye başladı dolar ve soda bu aralar birbirleriyle koreli gidiyorlar hatta japon gidiyorlar. Dolar 6 olsa soda da 6 olabilir mi diye sesli düşünüyorum. Olursa Ocağa olmazsa Mart'a kadar güneş kıremlerimizi alır bekleriz sıkıntı yok nede olsa UV yiz yani uzun vadeçiyiz. Nede olsa ne de dolsa küpü şimdiden doldurmak gerekir sonradan irahat etmek için.
Atalarımız demiş ki,
Yalnız unla helva olmaz
Bal gerektir kazana
Baba parası tez tükenir
Meğer oğul kazana
Amman dikkat diyim, cıbılın kabadayısı olmamak lazım. Cepte yok metelik aldı bizi efelik durumu olmasın adama gülerler valla.
8. Aydan beri getiri %5. Agırlık artırmadan devam.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
8nci aydan bu yana 4 ay var.
4 ayın getirisi %5 ise
5:4=1.25% aylık getiriye delalet eder.
faize koysan böyle bir para yok.
bence gayet iyi.
Metrobüste kahkaha attım siz çok yaşayın Osman Bey, bir çok dilde yazdığınız yatırım tavsiyesi değildir cümlesi beni ürkütmese de Soda 6 liranın altına gelince Almanya'dan aileye gelin gelip yazları kayınpeder ziyaretlerinde kültür şokuna giren hanımefendilerden hallice oluyorum.
Hangi ayda aldığına göre zararda bile olabilirsin di mi? Politikacı söylemi gibi oldu bu biraz. Temmuzda alanlar %7 karda, Mayıstakiler %13 zararda falan.
Zamanı kıymetli olanlar bakmasın : https://i.resimyukle.xyz/JyQB9a.jpg
hanımın emekli maaşıynan 1968 te girdik sorma. 80 de darbe olunca dolar fırladı bu bizi ihya etti. sonra bosna yatırımı filan olunca fabrika açılışına bosnaya gittik. senetler cebimdeydi çaldırdım hepsini başçarşıda. işte en son 2018 ağustosta daha gider diye 8 lira 26 kuruştan aldık. ona da benim 2nci hanımın bilezikleri bozdurduydum. elimde kaldı. ne yapmalıyım? siz yetkili birine benziyorsunuz.
5.80 lerin kararı verildi galiba yine
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gitmez bu soda.
Karanlık tır oda,
Hedef seçilmez
Şaşırtır rota...
derdest ettiler kağıdı.
5.96 alışta kapattı.
Daha yukarısı yasaktı..
Credit suiss alımları devam
Düşen piyasaya baktı...
Artık millet depresyona girmeye başlamış...daha erken yaw...
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yazdiginiz kisilerin Soda'ya kac senedir paylasimi var. Hicbir halta faydan olmamis, gelip insanlara boyle nasil yazabiliyorsun?
Bekleyen sodayı
Götürür parayı
Sabir etmeyen
Alır kuru nasihati...
Fayda mı bekliyosun boş paylaşımlar mı? Soda için paylaşıma gerek var mı mal bağırıyor... döviz artık başını kaldırmış borsada boktan püsürden batıklar %200 gitmiş endeks 112 bin demiş soda dk 5 lerde sürünüyor..2020 dövizin daha hareketli olacağı aşikar bu faizlerde..en azından geçen seneye göre yükseliş olacak gibi...soda için daha ne diyelim..sözün bittiği yerdeyiz... ytd ...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin ne halta faydan var
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar 7 TL geçerse,bu hisse10 TL olabilir...yani şu anda soda degilde,sanki dolar almışız...
Kimse bana bulaşmasın mahpus damından yeni çıktım. Çakal çukal hiç yanaşmasın ona göre.
https://i.resimyukle.xyz/1bQG0T.jpg
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vadelilerde ekşi açtık soda da 5.87 desteğini test edecek galiba. Ulen dolar çıkıyor sen niye dusuyon
iyi gidiyor. doları aldı arkasına sanki....
kene yine topluyor.
Sağlam duruyor
Gözleri yoruyor.
Dolar da çıkıyor
Soda show yapıyor..
Credit suiss veriyor
Dikkatli olun..ytd
Cam elyaf fabrikası açılınca favök'te yüzde 1500 net karlılıkta %900 artış olacaktı ama bi cacık göremedik henüz. Umarım Abd'deki doğal, naturel, organik, hakiki köy soda külü fabrikası açılınca da aynısı olmaz.
İyice sıkıştı, sıkışma soda bas git 6.02 üzeri yallah tazyik .
https://i.resimyukle.xyz/KPKB0x.jpg
Alıcı satıcıları verebilir misiniz
https://i.resimyukle.xyz/4QP07e.jpg
Sodanın gazı kaçtı.
Hazımsızlık olmadan sodanın tadı olmayacak galiba. Ama çok hazımsızlık oldu ya
Birkaç gündür çok çalkaladılar. Bir yöne patlayabilir mi?
hepsine basıyor yabancı , soda şişe trakya