Geçen sene tspor çok iyiydi tahta olarak bu senede Fener çok iyi
Printable View
Geçen sene tspor çok iyiydi tahta olarak bu senede Fener çok iyi
Bugün itibari ile bir çok yatırımcı diğer sporlardan çıkıp Fener geçmeye başlayacaktır. Bunu aşağı yukarı tahmin ediyordum, bakalım Fener rakamsal yeni hedefime ulaşacak mı? Yada yataya sarıp burası şimdilik yeterli mi diyecekler?
Tatardemir full Fener de olmana sevindim. Doğru yolu bulmuşsun :yahoo: Yarın yaparmıyız tavan varmı bir umut
Ben yarın tavan falan istemiyorum..
Eksı kapamasın yeter..
Sağlam bir çekilmede gelebılır..
Sadece hissiyat..
Yarın için tabanımızın yuksek olması avantaj 30.72..
Tavan yapacağım dersede yok demem..
:halay::halay::halay:
Yarın buyuk ıhtimalle borsa sert bır düşüş yasayacak.amerika borsası sürünüyor
Dow%2.68 eksı kapamış bence hıcbır önemi yok..
Bır ara %4 e kadar gerilemişti toplamışlar..
onlardan ayrışalı çok oldu..
Dow neredeyse 30 bıne dayandı onlarla paralel gitsek şuan 130 binleri konuşmalıydık..
Yunanıstandan olumlu açıklamalar gelirse bist yarın şov bıle yapabılır..
Dow bızı olumsuz etkilese dahi bunun fazla bır miktarda olacağını sanmam...
Senet düşsede düşmesede çok önemli değil.. Ben elimde tutup takımı izlemek istiyorum..
Hayırlısı herkes için..
Bugün tavandan aldım umarım ters köşe olmayız.
zorakipaşha
Kısada bugun karar gunu.. Devam mı tamamı mı...
Bır hısse hep çıkmaz...
fazla uçmayın kar cebe yakışır diyip durmasını bilin burada zamanında 100 diye konuşan insanlar 20 lere düştüğünde akıl sağlığını bile kaybedeceklerdi.
spor hisseleri hep sazan yemlemiştir. 2-3 sene hamal arar karı yeterli görmek sağlığınızı korumanızı sağlar
sonra ağlama duvarına dönmesin buralar ne bekliyorsunuz
50 mi, 60 mı 100 mü
:ok::ok::ok:....Bundan anlamayana..
:thumbdown::thumbdown::thumbdown:.. Bunu gösterirler..
Bu hep böyle oldu...
Bakmayın bızım fenerli olmamızdan dolayı coşkumuza..!!!
Gerçekler acı olur bır süre sonra..!!!
Ama Tatara lafım yok.. O işini bilir..
Ben kısa süreliğine vedalaştım...
Alanda satanda hayrını görsün...
Hissenin enerjisine hayranım . 44,00 ilk direnç buraya gelip buradan düzeltme yapabilir. İkinci direnç 50,00 yada buraya kadar gelip iyi. Bir düzeltme gelebilir. Bunlar daha önce görmüş olduğu bölünme öncesi zirveleridir. Bol kazançlar
Haklısın başkanım......Biz maliyetimiz düşük olduğu için böyle coşkuluyuz.....!!!
Buradan FENER alacak olan bin kere düşünsün......!!!!!
Kararı kendisi versin......Satacak olan da bin kere düşünsün ,kararı kendi versin....!!!
Ben bir ALSATÇIYIM.......Ben her fiyattan alırım satarım....!!!
Anasını sattığım borsası, alacaklı banka yerde sürünür, borçlu şirket uçar
Para tekniği yapar.
Yeni formam az önce geldi kargoyla. Sipariş vereli 2 haftayı geçmişti. Talep çok :)
Yaaaaa.........Bazıları da kimsenin beğenmediği BEDELSİZ HİSSELERİ ve SPOR HİSSELERİNDEN malı götürür.....!!!!
Neymiş temel analiz .....ABD borsasında haziran temmuz ağustos ayında bedelsiz hisselerinin RALLİSİNİ bir izleyin.....!!!
Tüm borsalarda bedelsiz ve spor hisselerinde bu ralliler olur......Borsayı kuralına göre oynayacaksın....!!!
Her zaman derim ben BÜYÜK hisseler alacağıma gider arsa alırım.Ne gerek var bunca strese.....Ulan hergün bir olumsuzluk olur dünya ve Türkiyem gündeminde.....Adamlar birşeyleri mazeret edip indiriyoer bindiriyorlar......Borsalar çıkarken BOMBALAMALARI ,ÇIKAN sürtüşmeleri kimse görmüyor.Düşerken de olumlu haberleri bile umursamıyorlar......!!!!!:rtfm:
Fb. Hisseleri sağlam ve emin ellerde dün almak nasip oldu.
Nedeni ise hırsız, dolandırıcı, küçük yatırımcının üç kuruşuna göz koyan Galatasaray yönetimi.... veya tahtacısı yüksek ihtimal kendileri.
FB uzun zamandır takip ederim ve sürekli Gs formunda yazdım sürekli eleştiri aldım.
ALİ KOÇ ve fb ky malına mal katıyor.
zorakipaşha
İki gündür kaç kez al sat yaptırdı.bu fiyatta akşama kapatmaz ya tabana yakın ya tavana yakın kapatır bugün kestirmek zor ytd..
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay beeeeee.......!!!!
Resmen geçen yılki TSPOR hareketleri.......!!!
FENER çıktıkça satıyor ky ama FENER hala yükseliyor......!!!
Ben de bile az bir lot kaldı ama HALA basmıyorlar FENER e......!!!!
Sanırım maalesef MALI KAPTIRMIŞ olabiliriz......!!!!
Neyse FENER böyle devam ederse kendimize başka hisseler bulmamız gerekecek.....Elimizde kalan FENER LOTLARIYLA AVUNACAĞIZ artık.....Görüntü maalesef bu şekilde.....!!!
Neyse ALLAH BEREKET VERSİN .Düşerse alırım,çıkarsa da nasip der geçerim.Elimde kalan lotlara ve bizden mal alanların da kazanmasına sevinirim.....!!!!
Tatar ben bu fenerin yakasını bırakmam...
Beklemedeyim ıyı bır dökme yapmalı.. Herkes fenerde şuan ky, by...
Ama böyle gitmez..!!!
Tabıkı bızım düşüncemiz böyle, yanılma ihtimalimiz yuksek...
Denizli deplasmanında son dakika golü kaçırıp DELİLER GİBİ AĞLAYAN APPİAH ın gözyaşları gibi gözyaşı döken ,GÖKHAN GÖNÜL gibi FENERBAHÇE AŞKINI BJK da futbol oynarken bile dile getiren futbolculardan istiyorum ben.....!!!!
Şampiyon olamasak da bizler FNERBAHÇEDEN VAZGEÇMEDİK,VAZGEÇMEYECEĞİZ.....!!!
https://youtu.be/oeWMS14sKtk
https://youtu.be/VIHBjW527z8
SAMUEL JOHNSON gibi FORMAYI ISLATIN YETER......!!!
Yürü be FENER im......!!!!!
36.18.......!!!!!!!!:halay:
Yürü be koçuuuuuımmmmmmm.............!!!!!!!!
https://youtu.be/5Ju69uduu1M
Ali Dayı,Ali Dayı ŞAMPİYON YAP BİZİ ALİ DAYIIIIII..........!!!!!!:halay: