http://share.matriksdata.com/Images/...1018181046.png
Printable View
kolonya olayını kaçırdık. krizden önce lokmacı yerine 300 bin liraya kolanyacı acılsaydı, şuan 300 bin lira 900 bin olmuştu. kriz devam ediyor, edecek gibi, kolonyanın dışında para ne eder. orta vade için para dağıtımı enflasyon yapacak, altın o zaman değerli olacak, ama bugün o altını almak cesaret ister. başka bir şey olmalı
britanya da sadece 250 bin ölüm bekleniyormuş. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. ama en olmaz dediklerin oluyor. garip bir dünya içindeyiz.
şunu kabul edelim, avrupa son zamanlarda bunu yapıyor, kriz var ve tüm hayatımızı etkiliyor. biz bunu nasıl daha az hasarla atlatırız.
Ya kızıldağ 14 günde kurtulucan sandın demi.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
celebi doco pegi dışında senetler orta karar. bizim pala direniyor. vardır bir öngörüsü.
insanlar duyduklarını değil gördüklerini fiyatlıyor ,,merkez bankalarından ekonomi yönetimlerindan duydukları yetmiyor
gördükleri realite eve kapanan insanlar ,boş sokaklar bu ortamda risk iştahının devamı mümkün değil ..
şimdi VOB'da short doğaranıyor, ne zaman doğrama işi biter, ona bakmak lazım. bizde 92600 üstü olmadan düşüş trendi devam ediyor denilecek.
Pgsus fiyati dusuk ama henuz pgsus ile ilgili gelecege yonelik kotu haber duymadik. Pgsus gibi lowcost firmalar bu durumdan ciddi yara alacaklar. Cunku onlar icin zaman cok onemli.
Boyle devam.ederse ki edecek gibi duruyor pgsus ya kuculmeye gidecek ya da mali bir kurtarma plani olusturacak.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burak akkul, kartalda yatıyor, sunucu, durumu kötü, içerden bilgi alan biri iletmiş.
Neden tavan olmadı hala hayret yav...
ve PEGİ artıya geçti,
Portföyde genelde halk eksi olurdu şuan tek yeşil o :)) gözlerim yaşardı
Geri alımın etkili olabilmesi için piyasa katılımının olması,ne kadar ve ne fiyattan alacağınızı piyasa bilmemeli ve açık uçlu olmalı.
her sattı ise, dönüp short actı ise, önce onlar itlah edilmeli. valla ben PEGİ izliyorum, en büyük önce şimdilik o.
Secbul kardeş 5.80 maliyetli hisselerimi 5.22 satıp alttan kovalamayı düşünüyorum olur mu sence?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Aracı kurum dağılımi nasıl, halk yatirimin dünkü alımları devam ediyor mu arkadaşlar?
bugün reisden haber gelecek, bakalım akşam neler olacak. sokağa çıkma yasağı şimdilik zor görünüyor. ekonomik olarak bunu asla kaldıramayız.
Muhtemel tesvikler olacaktir ama hangi sektore fayda saglayacak bu.onemli. mesela bankalar kredileri oteleyecek borclari yeniden yapilandiracak dedigi zaman bankalar icin olumsuz olabilir
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sulun yok bugun ortada.
http://share.matriksdata.com/Images/...1103365474.png
cuma günü bu hafta için tehlikeli olabilir, hafta sonu 2 gün bu kez büyük zaman olarak görülecek. iyi kötü bir şeyler yaşandı, istenmeyen olaylar oldu, eşit bir şekilde herkes bedel ödedi. gün içi işlemler 3-5 kademe aşağı yada yukarı stoplu olmak fayda sağlar, birden fazla hisseyi izleyerek karar almak mantıklı olacak.
180 liradan DOCO, 20 liradan PEGİ bekleyeceğim. Çünkü 60 gün içinde bu sistem normale dönecek ve ertelenen ticari faaliyetler hızla yerine gelecek. hatırlayın Peginin uçağı hasar aldığı günden sonra pegi uçuşları durdurmadı. ön yargı orada oluşması gerekirdi ama oluşmadı. Yani kriz sonrasında havacılık sektörü önemli olacak. Önlem olarak alınan en üst seviyeler orada var. Ulaşım için bu şart.
Kamu Bankaları Ortak Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, Halk Bankası'na yurtiçinden ve yurtdışından talep olduğunu belirterek, "Kızımız güzel. Tekliflerden hangisi işimize geliyorsa ona veririz" dedi.
Tarih: 28.01.2005
Kız evde kaldı, kimse almıyor artık :)
JP MORGEN gümüş stokluyormuş. grafiklerine baktım hiçte stoklanacak bir şey değil. şuan insanlar virüsden korkmuyor, bence ticaret daha korkutucu ve tabiki RESESYON. Mesela gürcü kapısı azeri kapısı sadece ticarete açık, kontrol ederek içeri giriş çıkışlar devam ediyor.
Birsey yok. Halk Yatirimdan birileri devamli islem yapiyor zatne her gun tahtada.
Acilis seansinda ve karanlik odada geri alim yapilamiyor. 11'den once geri alim yapilamiyor. Halk Yatirim acilis seansinde ve 11'den once yapti cogunu.
9 ay sonrasına yatırım yapacaklar.
bebek bezi,mama gibi sektörlere yatırım yapsınlar.
kısa vadeliler prazarvatif sektörüne
Bence kızı çoktan nişanladılar [emoji3]