Kismet diyelim artik. [emoji3]
Printable View
Toplam 1000 vakadan fazla corona virus vakalı ve nufusu 5 milyondan fazla ülkeleri vaka artış yüzdesine göre sıraladım.
Bazı ülkelerde yükseliş trendi yeni başlamış gibi, Türkiye de ortalamadan çok yüksek, ABD gece geç saatlere kadar vaka bildiriyor, orada da ortalmanın üstünde artış var.
https://i.hizliresim.com/dcfV2W.jpg
Bunlar derin mevzular, burada tartışılmasının kimseye faydası olmaz.
En azından, burdaki bir kaç arkadaş gibi, cahilin son silahı olan küfür ve hakaret silahına sarılmadınız, medeni bir şekilde görüşünüzü belirttiniz.
Hayırlı bereketli bol kazançlar dilerim.
İyi akşamlarASUS_Z00ED cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Global pala ikinci dalga gelmeden borsaları yükseltip millete satma peşinde.
Herkes dünyada yüz kalkanı veya maske ile dolaşacak denebilir. Bu işin de modası çıkar güzel maskeler var internette.
https://i.hizliresim.com/zKW9z4.jpg
@derinhisse çoban arayana çobanlık yapıyor, sürüsü de mevcut isteyen gider onu takip eder.
1.5 milyon vakaya ulasmisiz. Su soguk ama girince alisiyorsun hesabi. Alistik ama bir dram bir felaket yasaniyor.
Su tabloyu 1 Ocak 2020 sabahi birileri forumda paylasip 9 Nisanda boyle olacak deseydi siginak yapan bile cikardi forumdan.
Dostum... Bazı vatandaş anca çaktı köfteyi. Ve de ancak akp nin seçim hileleri çözüldü.
Şu bi gerçek. Akp karalama, beyin yıkama ve yalan reklam konusunda uzman.
Bir dönem ben bie inanmıştım akp ye... 2003-2007 arasında..
Çevremdeki tanıdıklarım ve akıllı bildiğim kişiler bile bu üç kağıtları anlayana kadar 2-3 yıl geçti..
Cahil ve akp den yardım alan insanları bir de siz düşünün...
Türkiye'de engelli maaşı ve bakım parası nezaman ödenmeye başladı bilen varmı abiler
Cahil mi
Benim alfabemdeki 1 harf sizin taptığınız Arap alfabesinden milyonlarca kez daha değerlidir.
Küfür hakaret miş
Sizde hırsıza hırsız diyecek ne yürek ne öt ne eref ne de beyin var
Sizde olan sadece menfaat
Sarıklı sakallı yalancı dolandırıcı olsunda kim olduğu önemli değil
Onu teknik bilenler söylüyor, yön yukarı gibi. Nisan vadeye herif yüksekden girecek gibi. Gerçekler ile yüzleşmeden işi bitirmesi lazım bence.
Esas çöküşden sonra (şirketlerin bedellileri, kamulaştırmalar, birleşmeler vs sonrası) daha uzun vadeli ama daha yavaş bir yükseliş başlayabilir ama onu konuşmak için erken.
Bende parayı pegasustan vurdum. 85 ten short açtım. 25 den longa döndüm. Longlar hala duruyor. Hem tek kağıt izlemeside kolay oluyor. Az birsey de ons longlarım var 500 kontrat kadar 1450 den almıştım dursun bakalım.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah daha çok versin, altınorta biliyo bu işi
Pegasus tan bende biraz kazandım, millet alınmaz falan derken tabana yakın (fiyatı şuan hatırlamıyorum 26 falandı aldım ilk tavanda verdiydim, tutsaydık köşeyi dönmüştük
nasip
Yarın bi gamyon isc alıyım bari, rallide malsız kalınca kendimi keriz gibi hissediyorum :he:
Dow 2 gün 23.000 üzerinde kalırsa 28.000 e kadar alırlar
Bizde de 93.000 üstü kalışlarda 105.000 hedefe girer
Ancak biz gene de negatif ayrışırız
Bizim CDs lerden belli zaten
Akıl vermek bana düşmez ama yanlış yapıyorsun. Dow uçmuş gitmiş, içeride yeni bir olumsuzluk yok.. adamlar açığa satışı yasaklamış ki borsa yükselsin diye.
Rüzgara karşı kürek çekilmez hele full poz.. sen mc yiyene kadar hesabı kapatmaz sonra vurur aşağı.
Bazen israr etmemek lazım. Yarın spot en az 1.500 artı açabilir.. krizin bitmediğine bir ekonomist olarak ben de inanıyorum. Yani buradaki pek çok arkadaştan farklı olarak ben ekmeğimi ekonomiden kazananlardanım.
Ama borsa farklı bir dünya.. reel ekonomi ile karıştırmayın. Burada kumar var.. masa hileli
Bazi haber kaynaklarin gore BAE nin fitneci prensi M. Bin Zayed Esad rejimine Idlib deki ates kesin bozulmasi icin 3 milyar dolar teklif vermis diyorlar.
Yazmayayım diyorum salıya kadar ama dayanamdım .
Tüpraş 3 günde 40 bin lot yabancı satışı var buna karşılık 175 bin lot emeklilik ve yatırım fonu alışları mevcut ise
Bu 70 in altından bu malı amuduyla götüren kim oluyor ki acaba .
kime sorsam oradan almış mübarekte havasından geçilmiyor merak ettim sadece
belki de o arkadaşlar yatırım fonu yöneticisidir belki de
Harun kahraman da 96 bini bekliyormuş