Bankadayim baskan cok anlamsiz geliyor bankalari gocertmeleri 80 bin fiyatinda bankalarin cogu
Stoplarmiyim bilmiyorum
40 binlik kayip var bankalarda bence gelip alacaklar hala beklentim o bakalim
Printable View
Spotta ilk 5 alıcı satıcı kim arkadaşlar ?
Piyasa her zaman yükselmez ama FIRSATLAR GELİR elbette...
ÖSTADIM dirençten alıyor, destekten satıyorum, ben bunu hep yapıyorum, ne yapmalıyım ?
EGİTİM EGİTİM EGİTİM !!!
afiyet olsun.
https://i.hizliresim.com/erFjGy.jpg
Araba temel olarak vergi politikasından dolayı uçtu , sonra faiz düşürelim kampanya yapalım şekline döndü.. Bu arada faizler düşerken ev fiyatları da uçtu .(bu arada covid
uzantısıyla oluşan global para politikasının rüzgarını da arkaya aldılar). Kesinlikle sürüdürülebilir değil. Vatandaşın alım gücü arttı mı ? İstihdam arttı mı ? İster yeni teknoloji ister normal alanda üretim ve Endüstrileşme arttı mı ? Hepsinin Cevabı hayır. Üstüne Vatandaşın cebindeki para da enflasyon karşısında ezildi kaldı..
borsa ne garip bir yer
havayolları SENETLERİNDE dün her kademeye gavur gibi vuruyorlardı, bugün endeks kırmızı olduğu halde yükseliyor ve sağlam duruyor ne iş.
https://i.hizliresim.com/MCZ73x.png
ayvalık hala bomboş. sınavlar biter temmuz başı açılır sezon diyen esnaf gözleri yolda yazlıkçıları bekliyor.
insanın zaman algısı bozuluyor sanki mart ayı gibi. dün gece cunda'da otelde kalan tek oda bizdik.
yazlıkçılar da gelmemiş; evini sezonluk kiraya çıkarmış ama tutan yok.
bodrum, antalya nasıl acaba?
ben yurt dışı turizm yapıyorum. 4 ay sonra sadece ukrayna'ya gönderdim bir kişi.
AB'ye uçuşlar başlasın diye bekliyoruz. Kuşlar ve Tav yükselince haber gelecek herhalde diye düşündüm.
TÜRSAB'dan arkadaşa sordum bize gelen haber yok dedi.
eski camlar bardak olmuş,
ama camlar durmamış.
v motor filan bulduk işin hikayesi.
onun birleşme asıl hikayesi.
spk da muhtemelen,
en yüksekten
ve herkeşe
ayrılma hakkı verecek.
Borsaya da bikaçbin puan katkısı olacak bunun.
Bunlar benim senaryom.
Ne olacak hep birlikte göreceğiz.
endeks düşmez bankalar yükselmez slogan değişmemiş.
saatlik düşüncemizde değişmemiş...
https://i.hizliresim.com/3tpUmJ.png
Garip bir birleşme tebliği yayınlandı, başka ortaklar da isterlerse alabilir geri alınacak hisseleri dendi.
Acaba geri alım fiyatları yukarı revize edilip SISE zor duruma mı sokulacak, İş Bankası hissemiz %50 altına düşer ise onaylamayız demişti. Bence hisselerin değeri toptan ele geçirme için ucuz ama perakende alım için primli gibi.
Biri TRKCM alıyor onu satan SISE alıyor onu satan SODA alıyor vs hacim oluşuyor gibi.
Biran önce sonuçlanmalı.
İlla BORSADA ben PARAMA PARA KAZANDIRAYIM diyorsanız eğitim almalı iyice öğrenmeyi kafasına koymalı
yada güvenilir Bu işlerden anlamayan parasını mutlaka bir profesyonel'e telim et meliki canı yanmasın .
benim sözlerimi bir profesyonel konuşuyor anlamında algılanmamalı ben öğrenme gayretinde bir gariban..
garan basit görünüm
https://i.hizliresim.com/luGdZP.png
Baydı o.g
Ne 135 miş ya dönüyor dolaşıyor
135/136
Hergün artı açılış açılır açılmaz +50 serbest alış
Cıvkı çıktı yine mi artı yeşil len bu borsa
Daha bankalar, TÜPRAŞ, ereğli falan yükselmedi.
Onlara da el atarlarsa birkaç saat içinde endeks yeni zirveyi dener.
Çok saçma ama ne yapalım, böyle istiyorlar.
Hangi karları artıyor , karları artan tahtadan 1 milyar dolar dan fazla kaçış mı olur.
O kaçanlar aptal , buradaki kurumlar uyanık hepsi banka banka diye millete banka aldırdı.
Twiter ve telegramcılar sığ ve patron tahtalarını verirken , aracı kurumlar kendilerininde kucağında kaldığı xu30 tahtalarını veriyor.:)
3. çeyrek banka bilançoları yukarı kımıldarsa bana göre 2021 için banka satın alınır.
,,.............
500 puan iniyor çıkıyor
Neden hacim yüksek
Beklentinin önemi yok. Pozisyonlanma önemli.
Ben hafif yukarı eğilimli uzun dönemli yükseliş bekliyorum ama hissesiz kaldım. Yani beklentime uygun pozisyonum yok.
Birçok ky de buralardan hisse almıyor/alamıyor.
Elinde mal tutanlar da banka hissesinde ve bankalar %3-4 yapsa satıp çıkacak durumdalar.
Onun için artık kolay kolay düşürmezler gibi geliyor bana.
Tabii haber akışı her şeyi değiştirir. pala veya jöleli bile terste kalabilir. :)