Halısının ama inan pazarlık yapmayı bilmiyorum utanıyorum resmen
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Halısının ama inan pazarlık yapmayı bilmiyorum utanıyorum resmen
Teşekkürler bakalım bu sene sert durmaya çalışayım :)
Bu yıl içinde enflasyon sürekli yükselecek. 2016 ekim ayında 3.02 olan dolar kuru 3.73 seviyelerinde altı aydaki bu yükselişin etkisi fiyatlara yansıyor. Eğer faizi düşük tutmakta ısrar edilirse enflasyon ve dolar kuru hızlı şekilde artmaya devam eder. Buna karşılık piyasada şimdiki durumdan daha kötü bir durgunluk baş gösterir ki bu çok kötü olur. Bu şartlarda vadeli mevduatımı bu yıl hep kısa sürelerle bağlama kararı aldım. Yani 32 -45 gün arası. Daha uzun süreleri risk olarak görüyorum. Herkese iyi haftalar.
Odea Cuma günü yapılan düz mevduat için 1 milyona 13.30 oran vermiş ,üstü olursa 13.10 oluyormuş. Bu arada swap içinde 13.80 oran çıkmış ama ne hikmetse arkadaş ben swap mwap anlamam deyip 13.30 dan parayı bağlamış. Tl mevduat `dan asla vaz geçmem diyen forumdaşları bilgilendireyim dedim. Not: Yazmayı unuttum bu oranlar 32-45 gün arası için alınmış.
J. teyzem utanmaz çıktı. Huylu huyundan vazgeçmez.
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ING E turuncu 11.50% faiz diyor hesap aciklamasinda.
Acaba bunun yilligi mi bilesik 12.75% yapiyor?
Yine de enpara'nin gunluk 9.50% birikim hesabindan daha yuksek?
Syg,
Enpara 11.75 e çıkmış 32 gün
sy dudu 12,75 den devam ediyorum. sizin daha önce e turuncu hesabınız olmalı ki bu orandan faydalanamıyorsunuz.
11,50 düşük kalıyor şu anki şartlara göre.
dostlar, enpara otomatik ödeme talimatı verenlere düzenli repo hesabına +%1 ilave veriyordu bende yararlanıyordum ,ama bugün farkettim bu kalktı mı ? benmi yanlış gördüm ? bilgisi olan ?
Gecelik mevduatı kastediyorsanız şartları değişti, artık her ay şuradaki maddelerden 5 tanesini yapınca "Ayın enparalısı" oluyorsunuz ve ek faizi o zaman veriyor:
https://c2.staticflickr.com/4/3930/3...432e2477_o.jpg
Sitesinden:
Kampanya kapsamında Enpara.com'daki tüm Birikim hesaplarınız, 'Ayın Enparalısı' olduğunuz günden itibaren bir sonraki ayın son gününe kadar her gün web sitemizin Oranlar sayfasında açıklanan standart yıllık brüt Birikim hesabı faiz oranına ek yıllık brüt +%1 faiz kazanır.
enparada bir şey tutmuyorum ama bu ay 4 maddeyi halletmişim. Nisan bitmeden 5. maddeyi de yaparsam Mayıs ayı boyunca +1 geçerli olacak. Ayrıca diğer kampanyalarında da istiyor bunu.
Bir zamanlar vardi ama cok eskide kaldi yeni musteri olarak kabul ederler sandim beni..
Neyse zaten fazla durmaz herhalde orada para.
11.50 ile devam edecegiz bir sure.
Enpara'nin gunluk 9,50% birikim hesabindan daha iyidir her halukarda.
Miktar oyle sandiginiz gibi 1 Mio uzeri filan degil hepi topu 300K.
Syg,
Bu gün ;
Burgan 200 K. yeni giriş % 13,50
Temdit, 13,35
Odea 200 K. temdit % 13,20 veriyor.
Daha fazla veren var mı ?
16 Nisandan sonra Ne olur. ???? :)
Sonuç ne çıkarsa çıksın..!!!
Kara bulutlu, fırtınalı günler göreceğiz..!!
https://pbs.twimg.com/media/C89_dMeWsAA5sYQ.jpg
Moody's, Halkbank'ın kredi notunu olası bir indirim için izlemeye aldı.
https://m.moodys.com/research-previe...de--PR_364540?
banka hisseleri balon yükselişte, buna "ky nin eline verme" denir.
Bugün bir kaç banka dolaştım. Eski m.t. leri ile sohbet ettim. pazartesi olmasına rağmen olağandışı boştu şubeler. Dolar ne olur sorusuna 4 bankacıdan 3 ü '' sakın almayın, çok sert düşmesi bekleniyor. Merkez referandumdan sonra olağanüstü toplanarak hiç kimsenin tahmin edemeyeceği faiz artışı yapabilir. '' görüşünde...... Benim şahsi fikrim de bu yönde.. O nedenle tüm dövizleri bozdurmuştum. Faizler herkesin bildiği üzere sürünüyor. Eksi reel faizdeyiz.... Fiba 32 gün 13,25 odea 13,30 ve Tbank 13,25 veriyor....
Full tl'de olsaydım buralardan girer miydim bilmiyorum açıkçası çünkü taa 2.20'lerden beri dolar euro topladığımı hatırlıyorum. Elime ne geçtiyse, allah ne verdiyse hesabı.
Faiz arttırılır da reel pozitif faiz verilmeye başlanırsa zaten bitmek üzere olan beton işi iyice durur. Bunu kaldıramazlar.
Faiz göstermelik arttırılır da negatif faiz ile devam edilirse olacak olan şu; Dolar 3.70'ten 3.60'a, belki 3.55'e çat diye iner; pat diye de eski yerine geri çıkar. Sonra kaldığımız yerden devam :cool:
Pozitif reel faiz vermek de yemeyeceğine göre, dolarda yükseliş kaçınılmaz. :cool:
bu MT ler madem işi biliyor FX de short açsın.köşeyi dönsün. inanmayın bu soytarılara, KY'i terse düşürmek için her yalanı söylerler. 20 senedir piyasadayım bu MT ler ne söylerse daima tersi olur. şubat 2001 öncesi dolar sattırıp zorla hisse aldırmaya çalışıyorlardı.
Ne gundu be :)
Paranin yarisi ile 6 aylik banka faizini bir kac saatte aldim.
Syg,