Hayret, rallici foto var mı diye sormamış :)
Printable View
Sakin beyler,yanlış anlaşma olmuş. İkinizide severim
Bakan Koca: Son bir hafta içinde İstanbul, Bursa, Denizli, Kahramanmaraş başta olmak üzere bazı illerimizde vaka sayılarında artışlar olmuştur.
Yok hocam,son zamanlarda bizim kazak takımına bir şeyler oldu.:)Onlarda olay kovid hikaye merdane şahaneyi öğrendiler,yaş kemale gelince:kahkah::kahkah:Alıntı:
Reha abi nerde asil en son Ankara'da soyunacak kadini ariyordu
benim delikanlıya her ay düzenli tüpraş aldırıyorum..çalışmaya başladığı 10 senedir..bir adet haline getirdi,aynı kredi kartı,elektrik ,aidat borcu gibi ..
yaşı genç..almaya devam ederse ileride kendisine ciddi bir destek olur..
Alarm çalışmış,melim melim ne yazsak diye bakıyorlar :)
Bakan Koca : İstanbul’da son 1 aydaki vaka artışı %50, Ankara’da son 1 ayki vaka azalışı %60, bu oran İzmir’de %50 . Ankara’da son 3 günde %4 , İzmir’de %5 artış var
Fahrettin Koca: Vatandaşa karşı daha şeffaf olmak adına 'hasta' tanımını kullandık.
https://pbs.twimg.com/media/EkTdE9nX...png&name=large
Muhtemelen hisseyi 7.30 $ civarında satmışım şu anda ise 10.5 $ civarında. Temettüler ve bedelsiz hariç.
Tüpraş; BİST'in değer, bedelsiz ve temettü bakımından en verimli hisselerinden en başında gelir.
2000-2020 arasında en yüksek 30 USD'yi görmüş.
Geyik yaparken yalancı husbentin söyledikleri heba oluyor. Bu saaten sonra kadir inanır esprisi yapmayın itici oluyor
Bakan Koca: Vatandaşımız verdiğimiz rakamların tamamının doğru olduğundan emin olsun
Ya sabır ya selamet ... bir hisse grafğindeki getiriler içine temettü bedelli bedelsiz yedirilmiş geçmişe dönğük iskonto edilmiş olarak gösterilir... geçmişe dönük fiyatlar iskonto edildiği için teorik olarak ( tam net yüzde yüz doğrudur diyemeyiz yuvarlatılmalar neticesinde ) grafiğin getirisinde temettü de vardır.... yani baktığın grafikte temettü ve bedelsizler dahil getirilerdir... düzeltilmiş fiyatlarda tekrardan üstüne kümülatif olarak getiri hesabı yapılmaz ... kaç yıldır yaz yaz bunu teee halil buhurun topiğinde bile yazıyoduk acemi yatırımcılara .... bitmedi hala aynı hata ...
Temettü ve Bölünme dahil Tüpraş hisse fiyatı: 136,691 USD * 400 LOT = 54.676 USD* 7.91= 432.487 TL
2000 Yılından beri sadece Tüpraş alıp tutan tüm temettüleri ile hisse alıp devam eden tüm yatırımcıları selamlıyorum.
Zaten ödüllerini almışlar. Ben o kadar sabırlı değilim. :)
Aşağı yukarı 1 ev fiyatı kadar ediyor...
1 an boş bulunup sadece anlık fiyatı yazdım, seviyeli uyaran arkadaşlara teşekkürler.
15 Ekim’den itibaren semptomu olmasada pozitif çıkanların açıklanacağı şeklinde haberler yapılmıştı ama az önce fox muhabirine verilen cevaptan bu sayıların yarın veya sonraki gün düzenli olarak açıklanamayacağını anladım
Bakan Koca : Hayatını covid sebebiyle kaybeden sağlık çalışanlarımızın sayısı son dönem artmaya başladı bu sayı 107 . Testi pozitif çıkan sağlık çalışanı sayısı da 40 bini geçti
Fransa, koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle acil durum ilan etti
Bu hanfendinin el ve el parmaklari cok uzun
Hamarat demekki
Asla unutmaan
Yumruk yapin bakin
Kalbiniz o buyuklukte
Daha ufak yada buyuk degil
Bu kadin
Ford Mustang gibi
Kasa (gövde) ufak
Motor (kalb) boyyuk baba boyyuk
Kollarda uzun
Onu gizleme icin poz ozel
Kollar kavusunca kol boyu gizlenir
Marfan sendrom deriz biz tip doktorlari buna
Muhtemelen kalpte bikuspit aorta vardir
finlilerde zaten herkeş herkeşin orasını burasını hamamda gördüğü için , dımdızlaklığa bir ekstremlik atfetmiyorlar ...
Fransa'da 17 Ekim Cumartesi gecesinden itibaren, başkent Paris ve banliyöleri ile Grenoble, Lille, Lyon, Aix-Marsilya, Rouen, Toulouse ve Montpellier kentlerinde 21.00-06.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacak
ne sosyal mesafesi ? minibüste yan yana gitmiyorlar mı ?
Estonya Cumhurbaşkanı da güzelmiş.
Yanlis alarm [emoji1787][emoji1787]
Öncelikle bulaş olanları gerçek rakamlarla açıklanmalı.
VVirüs olayının başında dışardan elenleri karantinaya alıyordun.
Şimdi yapılması gerekende virüslü olanlar ,belirti olmayanlarda dahil.
Toplanmalı bir yerde başlarına asker ve polis dikilmeli.
Temiz çıkanlar normal yaşama dönmeli.
Yani sıkı takiple bu iş çözülür e daha az kişi vefat eder.
Gevşek davranırssa iktidar kışın alıp başını gider bu durum.
Virüs bulaşmış evde kal diyon.Angutlar dolanıyor ortada düğüne yada cenazeye idiyor.PES
Bedelsiz ve temettüler de hesaplandığında, satmayıp bekleseydiniz hisseleriniz ve temettüleriniz toplamda aşağıdaki tablodaki getiriyi sağlamış olacaktı...
Tüpraş bedelsiz ve temettü oranları için link: https://www.paragaranti.com/borsa-sirket-TUPRS
https://i.hizliresim.com/1q97ld.png
Bence isabetli olmuş..
Selamlarımla..
Elinize sağlık, ben yukarıda çarpan etkisiyle kabaca hesaplamıştım.
Evin değerine 20 yıllık kira bedelini eklersek, çok daha isabetli bir karar olduğunu teyit ediyor. (Yatırım amaçlı betoncu değilim)
Uzun vade de doğru hisseyi, en ucuz fiyattan alıp, en yüksek fiyattan satmanın önemi ortaya çıkıyor ki, bizim gibi KY'nin pek başarabildiği bir davranış değil.:(
Selamlar&Saygılar
Karadenizde devamlı gaz müjdesi veriliyor,zaten bilindik durumdu,peki bu Akdenize ne oldu ?
günaydın arkaaşlar...bol gazlı bir gün dilerim
yalıtımla falan uğraşmayın direkt evi değiştirin ... değişiklik iyidir...
Bir İngiliz kahvaltısı ile güne başlarsak ,temenniniz gerçekleşir :)
https://eksisozluk.com/ingilizlerin-...emesi--5465691
https://blog.flypgs.com/wp-content/u...kahvaltisi.jpg