lukse takıldın kaldin webster
kim tavsiye etti nerden duydun bi bilsem cevabini vericem arkadasa
lukse takıldın kaldin webster
kim tavsiye etti nerden duydun bi bilsem cevabini vericem arkadasa
Arkadaşlar bol kazançlı bir hafta diliyorum.
Aşağıdaki oranlarda fonlarla , hem mb faiz açıklamasına hem Abd seçimlerine girmek mantıklımı?
20% Maden
30% Borçlanma
15 % Yabancı hisse
35 % Yerli hisse
Şimdiden teşekkürler yorumlar için.
kademeleri nakış gibi işleyen tahtacilara bayılıyorum
Memati
Abdulhey sayesinde surekli kazaniyorum
Senden hic kazanamadik
Bir kac da zarar ettirdin
Abdul bravo sana arslansin arslan
Odabasi
İki gun ceza aldin
Foruma gelmedin
Ne yazasim geldi ne birsey
Dedim keske abdul yerine memati ceza alsaydi
Amatör şansıııı. Bugün 1 alırsın yarın 5 verirsin. Sen gel yine de dinleme beni. Sorumluluk kabul etmem bak.
3 aylık borsacı ile yılların ustası Onur hocamla aynı kefeye koyma beni :)
Onur hocamın söyledikleri de ya tavanda ya tavan yolunda bakıyorum ben. Onları niye dikkate almıyorsun?
V2 roketi gibi dikelmiş formasyonu mu beğenmedin? :)
endeks top ceviriyor 2 saatir
ataga gecmedi
üstad,
ben stratejimi bundan sonra istiraki sirketler & borsaya acilanlar uzerine belirleyecegim.
3 tane calisma var onumuzde. ucu de %50'ye yakin vermis.
ek olarak carrefousa ile ilgili, hissenin kendi başlığında bir hanimefendinin yazdigi yazilari okudum. kaynağını belirterek buraya da kopyalamak ve sizlerin görüşünü almak istiyorum bir mahsuru yoksa? ya da direk baslik linki mi vermeliyim?
demiş Yağmur Hanım. Şimdi bu bakkalın rüçhan tahtasının az olması daha mı olumlu bir şey? Bu durumda muadillerine oranla o füzelemeyi henüz yapmadı diyebilir miyiz? eğer cevap evetse, muadilleri fazla gittiği için aslında cevap "hiçbir zaman yapmayadabilir" olamaz mı?
Teşekkür ederim.
keyifler yerindemi
daha yeni başlıyoruz ha bilin bunu
Nasdakta da tat yok bu aralar.abd seçimlerihe odaklandı galiba.patinaj çekip duruyor
Valla benim KATMR'in rüçhanı açıklandı. Çarşamba açılıyor rüçhan pazarı. Onun hesabı kitabıyla uğraşıyorum.
%50 bedelli ihlasın rüçhanı 4 katını gördü. Bizim %190 bedelli bi 5 katını görürde satarsam ağlarım mutluluktan herhalde :)
usta, bu işlerde bir mantıksızlık var.
yani görüyorum ama ispat edemiyorum.
bir hissenin bedelli sermaye açıklaması iyi bir şey değil ki. yani ne oluyor kardeşim.
anlamadm. neyse, kadifeye devam. bakkala da tabandan gireceğim. bakkalın olayı daha mantıklı geldi.