https://i.hizliresim.com/rtfgOe.jpgSM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://i.hizliresim.com/rtfgOe.jpgSM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitterda mardin denen adama cok dikkat edin. O ve tayfasi var gazci cok dikkat.
Arifcoskun o alemin en kral adamidir.
Yonca ve benjamin tekrar kavuşacak mı? Yoksa...
Yarın çok güzel olacak.
Pala gece gece operasyon çekiyor binlerce lot havada uçuşuyor sert aldı. Ulan namussuz keşke kardayken kapatsaydık hepsini iyi dayak yiyorum şu an...
Sayın Yemekci teşekkürler.
Ben TSKB nin viop pastasini bulamadım. Onu rica etmiştim. Bugün ve son 3 gün. Acaba spotta alan viopda short mu açıyor diye merak ettim. Teşekkürler
Guzel aldi.
Dolari da basıyorlar.
200 puan ve üstü fiyatlaniyor.
Sürpriz bisi olur mu görecez
Ders almamis halen milletin pesinde geziyor
Sana değil senin gibilere diyorum. Ben buraya yazarken kimse aynisini yapsın diye değil kendim gibi ekran basindaki traderlar ile duygu düşünce paylaşmak onlar ne düşünüyor onu görmek için yazıyorum- koyun gibi takip edecek adam arasam Twitter a giderdim.
Twitter investing bilmemne varken, bu forumda hisse başlıkları varken, gelip viop forumunda millete salça olmak ne demek yorumu okuyanlar yapsın.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.linkpicture.com/q/Capture_87.jpg
31 Ağustos'da Dolar/TL için olası dalga sayımlarını yukarıdaki gibi paylaşmıştım. Dalganın iç yapısı ne olursa olsun Dolar uzun vadeli bir dalga sonuna yaklaşıyor. Yükseliş ivmesinin çok çok yavaşlamasından da bunu anlayabiliyoruz. Genel olarak dolar sivri zirveler yaptığından önceki zirve olan 7,95'in nihai zirve olmadığını tahmin ediyorum. Lineer grafikte 8,3 seviyesi, logaritmik grafikte ise 9,05 seviyesi 1-3 kanalının geçtiği zirve noktasına işaret ediyor.
Kendimi koruma amaçlı yılın neredeyse tamamında bir miktar dolar kontratı taşıdığımı daha önce yazmıştım. Bunları muhtemelen tutarım ama trade amaçlı uzun süredir taşıdığım kontratlarımı 8,3 civarından kademeli olarak kapatmayı düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/jANmYm.jpgSM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bi soruda ben sorayim ne olacak bu sisecamin hali bunyesine o kadar sirketi katti kasa para dolu kimseye zirnik yok ne yabancisi ne yerlisi nasil olacak bunun akıbeti sonu
Sayın Yemekci çok teşekkürler
Pala kudurdu..herhalde 300 bp artış bekliyor..bu alım iştahının başka izahı yok...kafamdaki soru şu 300 bp gelirse, bankaları almaya devam eder mi?
Ya 100 bp artış gelirse, ben böyle bekliyorum, o zaman ortalık kan gölüne döner..özellikle de dolartl.
Bu saatten sonra 300bp artış bana imkansız geliyor, hatta gereksiz geliyor. Zira olan oldu artık. 100 bp olursa öpüp başımıza koyalım derim. Önceden 300bp gibi bir haber alınmış olsa Dolar/TL daha sert aşağı tepki verirdi.
2 sefer ust uste 200 arttirim reisten onay gelmez diyorum ve 100 puan artis tahminim var.
Herkes 200 beklerken ters köşe gelir belki.
Zaten geçen 200 arttirdik da ne oldu dolar ilk anda düştü sonra hop yukarı
500bin'i 10m yapanı biliyorum su an borsayı bıraktı çatır çatır para yiyor:)
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya arkadaş deminden beri yazilanlara okuyorumm yok pala feci aldı yok 300 puan faizi fiyatliyor filan.
Bende zannettim ki herif gece seansinda çizdi geçti heralde 1.370 e filan getirdi vadeliyi.
Açtım baktim 1.345 :)
Neyin kafası bu abi?
Abartarak yorum yapmayın hacı dayılar :he:
100-150 lik artış dolarda 8.20 ye mal olur deniyor..bana en yakın bu..faiz fazla yükselirse yerli yatırımcı tekrar borsadan faize geçerse çarşı karışır..zaten yabancı kaçtığı için çer çöp batık şirketlere operasyon yapmaları için göz yumuldu..
tek sermayemiz pofpoflanan yerliler..
Başkanım 7,40 - 7,60 arası bile rekabetçi değil. Deniz43'ün verilerine göre ithalat ihracat dengesi bu kura rağmen bozulmuş. Ya doların daha da yükselmesi ya da ana kalem ithalat mallarına ek vergi gelmesi lazım. Araba, bilgisayar gibi yüklü kalemlere zaten yaptılar ek vergi. Geriye bir tek döviz yükselişi kalıyor.
Hayır, sıradan bir yatırımcı.
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merkezin faiz artirmasi icin sebeb varmi illa artirmak zorundami artirmazsa ne olur dolar gragiklerde mevcut nereye gidecek gitmesi icin sebeb..abd veya ab veya asyada faizlermi artiyor dunya geneline gore zaten faiz oranlari yuksek..
artiracak olsalar gecen ay hepsini birden yapar gecerlerdi bu ay pas gecerler dusuncesindeyim.
Valla sırf bu yüzden o kadar tantana oldu..eski MB başkanı yolcu edildi, yenisi geldi. Bir ayda 500 bp yapılabiliyorsa o zaman değişen ne oldu..ayrıca değersiz kur o kadar da sorun olmuyordu ya...kaldı ki 2018 kur krizi tam bir krizdi, şu anki durum o kadar da yıkıcı değil.
Özetle, değil 300, 200 bp bile izahı zor olur Reis için..ha diyeceksin ki, taban için bir önemi yok, ne yaparlarsa he diyecek bir taban var...o da doğru...ama böyle bir şey yapılırsa, tabutlarına son çivide çakarlar.
Faiz artisi gelmeyecek bence. Gelsede max 100 puan.SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anlamadığım şuan dolar hangi faiz artışını fiyatladı da 7.80 e düştü..
dolari kim hedefliyormus 8.40 bizim baktigimiz gordugumuz gragiklerden farkli grafiklere bakanlarmi ortamda dolarin artmasi icin sebeb varmi ortalik sakin borsa noel rallisinde agir agir tirmaniyor.
Ekmek fiyatı gündem oldu, alt kademenin enflasyonuna dikkat ediyorlar çok da faize duyarlı değil. Üst kademenin enflasyonu Gümrük, ÖTV ve KDV ile daha da artıyor.
BBHT'ye biri bağlandı, vatandaş elindeki hububatı sattıktan sonra gümrükler indiği için teşekkür ediyoruz, geçmiş yıllarda tam vatandaş ürününü satacakken ithalat yapılıyordu dedi.
Bence faiz çok artmaz, 100 puan belki..