faizi kaç paz puan artırır bunlar?
Printable View
faizi kaç paz puan artırır bunlar?
Millet mi öenmli yoksa ümmet mi?
2-3
piyasasayi bogacaklarsa 4 5
gelecek haftaya kadar havuç var şimdi...MB toplantısı ve faiz arttırımı beklentisi...geçen sefer piyasa istediğini alamayınca neler oldu hatırlıyoruz...borsa aşağı, dolar yukarı...ve sonunda MB başkanı ve bakan gitti...
TCELL'de borsa ağırlığı işlemden en az 2 gün sonra güncellenir, yukarı alacak ise bekler muhtemelen.
BBHT de Taner Özarslan bu alım satımdan kimlerin haberi vardı araştırılması lazım diyerek sitem etti.
tuhaf.
hasan zabbah bir emriyle onlarca kişiyi ölüme zıplatıyor.
haşhaşi marifeti olduğu söyleniyor.
şüpheliyim.
belki iyi bir doktirinasyon ile,
haşhaşisiz de insanları ölüme zıplatabilirler gibi geliyor.
yani vinçento gibi fanatik yapacan, sonra da atla dicen.
bence mümkün olabilir bu.
bugün konuştuğum birinden bu izlenimi edindim.
size hiç oldu mu bu?. :he:
Piyasa yeni bakanı sevdi heral şahlandırıyor valla. Yine e de şah la nı ı yor emman. Target neresi acepSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Polemik yaratmak için yazmıyorum,
Bakanın yukarıdaki nedenlerden dolayı gittiğine inanan var mı? Ben inanmıyorum.. Bişeyler oldu.. Bilmiyoruz
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamanında müzik CDsi satan yerde bir MBA CD si buldum 1 haftada bitirdim. O şekilde ise kötü.
Wikipedia'da ekonomi demişler.
Ben yine de anladığını düşünüyorum.
Piyasa dostu vs diyor, işi bilen tanıdıkları da olabilir.
https://tr.wikipedia.org/wiki/L%C3%BCtfi_Elvan
bu global kimdir?
kimin fişekçisidir?
yoksa yabancı mı giriyor pistte?
perşembeyi salıdan tahmin etmek ilazım.
Torino-Roma arası hızlı tren tamamlanınca hava trafiği düşmüş.
Havacılıkda yurt içi ileride hız kesebilir. Uluslararası için özellikle kargoda potansiyel var bence.
143 bin 275
bunun altında mal taksimatı yapamaz gibi geliyor.
144-145 bin hedeflemiş olabilir.
tikkatli ol bozgurt.
yahu ariston...atomu parçalarsın, yeri gelir...bu mevzuyu niye anlamadın.
adam yazılı açıklama yapmış, kurumdaki bir eleman yazmış..siteye yüklemiş...adam yayınlanmadan önce belki 3-5 dk ayırıp okumuştur sadece...içeriğine bir etkisinin olduğunu sanmam.
her gelen zaten pembe boncuk dağıtıyor...önceki mb başkanı da iletişime önem vereceğiz demişti...sonra iletişim konusunda zıçtık dedi...millet de eleştiriyor..nasıl yapsın iletişimi, biz 200 bp artıracaktık, reis olmaz diyince iptal ettik mi desin...nasıl iletişsin.
Bademlerin kontakt noktası değişmiş midir onu merak ediyorum.
Sağlam bilgi kaynağı olmadan borsada büyük para ile oynamak da risk.
Ben onu da bilmiyordum denir ise sonuçları felaket olabilir.
bakan bilmese de olur ekip ve ekibinin alacağı kararlar önemli. piyasayı iyi okumaları önemli
Benim gördüğüm eski zenginleri sıfırlayıp yeni zengin yaratma durumu var.
Evet önümüzdeki hafta dibs ve bist e girişleri takip etmek lazım veri çok önemli bizim yerlilerin nasıl trade ettiğini hepimiz gördük bence yabancı derinlik sağlıyor.
Jeopolitik olarak güzel gelişmeler var Azerbaycan zafer kazandı direk karayolumuz olacak kardeşlerimizle bu çok önemli. Suriye de bence çözüme yakın artık inşallah ora da çözülürse bi yunan kalıyor. Yunan da bi sert düzeltme yaptırır işte ondan kaçış yok :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu onaylanan ab bbütçesi ile
1.8 tril ero pompa garanti mi oldu?
altına bakarsan öyle.
üstüne ve başına bakmıyoruz, hümaniztiz. artiz. :he:
Dünkü Thyao larım dışında beş kuruş kazanamadım bugün, Lütfü Elvan ismini beğenmezler dedim pis satarlar dedim , damat çok büyük enkaz bırakmış belliki, güreşçimiz Hamza Yerlikayada gelse ralli yapcakmışız demekki...
cok net yabancı girisi var
bu %20 hikayesi ne oldu?
geçen belge imzaladım, orda şunlar oldu kısmında vardılar,
ama belge geçen aya aitti.
O %20 yi geri istiyoruz. :he:
en azından ne zaman olacağını söyleyin de bize de sürpürüz olmasın. asdas. :he:
7 gündür sürekli artı kapatıyor...bi soluklan abicim...shortlar felç oldu....
VAKBN aktif büyüklükte 3. olmuş, muhtemelen bir bedelli daha gerekir ya da iştirak satışı da olabilir.
Yav bu 50.000 ciler nerede😂😂ytd
Karanlık odada rekor gelebilir.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hafta dan sonra her düşüş alım fırsatı 1.89 cente daha çok Var
Soran olursa böyle demişti dersiniz
Hiç sanmam.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.