İş bankasında gr. altında makas 6 lira.
Kuyumcularda makas daha da açılmıştır diye düşünüyorum.
Kapalı çarşının kapanması da belirsizliği arttırabilir.
Printable View
İş bankasında gr. altında makas 6 lira.
Kuyumcularda makas daha da açılmıştır diye düşünüyorum.
Kapalı çarşının kapanması da belirsizliği arttırabilir.
Ons ta acayip hareketler oluyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yere kıracak.
Düşeni kırdı devamına bakacağız.
1611'den 1600'e gelmesi milisaniye içerisinde oldu. inanılmaz hareketler
virüs bitsin bitmesin çok şeye gebe önümüzdeki günler. ekonominin ayarlarını çok kötü bozdular.
Yeni virüs çıkmış hanta virüs, Çin’de bir kişi ölmüş [emoji848]
Yabancı virüs mü YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kemirgenlerden geçiyormuş ve bilinen bir tedavisi yokmuş öyle yazıyor.
Mal gibi 315 liradan aldığım altını 318 liraya bozdum. Bin pişmanım :(
İsviçre altın rafinelerin kapanmasından sonra afrikada altın madenlaride kapatılmış.
Fiziki altını resimlerde göreceğiz yakında.😄
Fiziki külçe altın almak mevcut fiyatlardan hayel gibi.
Evde ki takıları eritilip külçe altın yapılabilinir tabiki.😄
South African gold (and other minerals) production will halt on Thursday at midnight for three weeks. Although no longer the world's largest #gold miner, SA remains an important producer and ****s a growing list of countries where gold mining is halted tempoaril
Kuyruktan 45 kilo külçe altın alan misali gibi oldu bu.🤪
İstanbul’da olsanız denk gelirsiniz böyle yerlere .
Bu arada İzmir bilmiyorum ama İstanbul’da 22 ayar bilezik cumhuriyet altınında daha avantajlı .
Hem hanım koluna da takar
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
CümleAlem'e yıllarca ve de hunharca BES pazarlayan Atilla YEŞİLADA atı alan Üsküdar'ı geçtikten sonra şimdi altın'a yatırım yapmışmış!...
Seni CümleAlem Ltd.'e havale ediyorum Atilla..
Altın rokete bağladı
1.614 oldu
Bir ara dolar başlığında yazan webstar nicli birisi ; - ben ne zaman dolar alsam düşer. Sattığımda ise yükseliş başlar diye yazıyordu. Sonra fonlara takılmaya başladı. Bayağı da peşinden adam sürükledi fonlara. Şimdi Altın işine girmiş sanırım. Dikkatli olmak gerek.
ressam şok şok şok...
Goldman: Altın Fed sonrası "dönüm noktası"nda, alım zamanı
Goldman Sachs, altının Fed'in kararları sonrası "dönüm noktası"nda olduğunu kaydetti ve alım tavsiyesinde bulundu
Altında fiziki teslimatlar ortadan kalktığı için çok garip hareketler var altında. Yani çok volatil ama yukarı doğru volatil bu çok güzel biz altıncılar için. Şant bu konuya değinmiş..
Arkadaşlar altın fiyatları, alış-satış spreadi ve spot-vadeli piyasa arası bağlantı incelendiğinde görüleceği üzere fiziki transfer ortandan kalktığı için, "verimli" hareket edemiyor . Yani basit bir Fed sonrası alış değil bu. Comex'ten kuralları gevşetmesini bekleyenler var.
Konuyla ilgili yazmışlar..
https://www.bloomberg.com/news/artic...ur-decade-high
Bu parasal genişleme olmasaydı eğer sistem çökecekti. Altın önce sert düşüp sonra füze olacaktı. Şimdi maç uzatmaya gitti, sistemde hala çok büyük sıkıntı var. Bu para bolluğuna rağmen maç bitmiş değil.
Ben basılan sınırsız paraya bakıyorum. Sınırsız paranın ilk gideceği adres altındır. Bu yıl içinde 2000 dolar ve üstü süpriz olmaz benim için.
Hollanda'nın bir bankasından ....yolun sonu görünüyor mahiyetinde bir bildirim .... https://mobile.twitter.com/GoldTeleg...14671996932096
Gümüş ve altında corono aktif olmuyor bozuk paralar da altın ve gümüş kullanılacak haberi varmış Almanya ba
Altın hesaplarını fiziksel talep edebiliyorsun bankadan.
Rafineri kapalı o yüzden hesapları kapatıyorlar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.