verdiği temettünün nesi yüksek ki,tüpraş %600 bedelsiz ve 40 tl küsür temettü açıkladı.
Printable View
verdiği temettünün nesi yüksek ki,tüpraş %600 bedelsiz ve 40 tl küsür temettü açıkladı.
Gecmış yıllara baktığımızda çok komık kalıyordu yada vermiyordu temettü,ona kıyasla daha fazla verıyor gıbı geldı bana,Tüpraş’ta ve bırcok hısseyle kıyaslayamıyorum tabı,bu bedelsız ıcın olumsuz algılanmaz mı?
Sayın subat4 bilanço gayet iyi bu bilançoyu beğenmeyen olmaz sanırım temettüsü de makul sayılır bilanço ve temettü haberine tahta da durumu normal karşıladı diyebiliriz bu günkü hareketlerine göre aslında tahtada 9-10 gündür bir sıkışma var diyebiliriz 15. şubattaki mum barından sonra on günlük bir sıkışma var bana göre bir tobo formasyonu gibi görünüyor tobo hesaplamsıda daha önceki fiyatların dengelendiği 770 raka mını destekliyor gibi .Şahsi düşüncem ben önümüzde ki hafta bu rakamların görüleceğini düşünüyorum. Unutmayalım ki para tekniği bozar haber tekniği bozar bedelsize gelince onu zaten bekliyoruz ne zaman verirler bilemeyiz unutmamak gerekirki ALCAR BEDELSİZLDE bu fiyatlara asla gelmedi firmanın etiketi sayesinde bu fiyatlarda
umarım beklentiniz ve beklentimiz gerçekleşir
saygılar
yatırım tavsiyesi değildir
Önümüzdeki hafta 770 rakamı,çok iddialı,inşallah diyeyimde,bu tahtacıyla çok zor.
Teşekkür ediyorum yorumunuz için,inşaallah diyelim ama nedense bnm de umudum uok,hayta şimdi bedelsiz verse 1000 olur mu dıye bıle tereddüt ediyorum
takas durumunu bilmek gerekiyor,ve bu hissede 7.5 tl temettüyle hareket zor,oran çok düşük,,bedelsiz beklentisi devam ettikçe de,açıkca biz K.Y'yı sömürmeye,sövüşlemeye devam edeceklerdir,diye düşünüyorum.
Sayın subat4 ve sayın hürriyet iyi dileklerimi iletmek isterim önce
geçen haftaki düşüncem gerçekleşmedi maalesef olabileceği veya olamayacağı yönünde olabilirliği ihtimali daha ağır bastığı için bu fiyatları doğru sert hareketler yapabileceğini düşündüm
küsüratları yazmadan aktarmak istiyorım
yıllık en düşük 245 yıllık en yüksek 808 yıllık ağırlıklı ortalama 437 son fiyat 521
aylık en düşük 442 aylık en yüksek 555 aylık ağırlıklı ortalama 514 son fiyat 521
günlük en düşük 510 günlük en yüksek 535 günlük ağırlıklı ortalama 524 son fiyat 521
burda günlük aylık ve yıllık en düşük fiyatlamaların yukarıya doğru hareket ettiğini görüyoruz yani dip fiyatlanmaları yükseliyor ağırlıklı ortalama fiyatlarınında yıllık aylık ve günlük olarak yukarı hareket ettiğini görüyoruz en yüksek fiyatlamalarda ise yıllık rakamı yakalayamdığını fakat aylık ve cuma kapanışı itibariyle aylığa yakın bir kapanış yaptığını görüyoruz fakat burda asıl değer aylıkk 555 li rakamları geçersek yıllık en yüksek değerleri yakalayabiriz ve kağıt daha da agresifleşebilir
ben bu nedenlerden dolayı geçen hafta bu fiyatlamalar görülebilir fikri oluştu tabi tahtacının insiyatifine kalmış ben sadece düşüncelerimi aktarka istedim
her şey gönlünüzce olsun
sağlıklı günler dilerim
yatırım tavsiyesi değildir
O tahtaci dedigin sahisin yada sahislarin allah belasini versin
adi kağıt yine canımızı yaktın,5-6 yıl öncede 35-40 lı fiyatlarda uzun süre kağıdı baskıladılar,kağıt uzun süre 35-40 lı fiyatlardan,50-60 lı fiyatlara çıktığı anda benim de bulunduğum bir grup kağıtdan çıktılar ve kağıdı hızla yukarı sürdüler iyi bir operasyon yaptılar.Aslında operasyon yemiş bir kağıfda tekrar girmek ne kadar doğru bir şeydir ama işte yine aynı baskılar.aslında teknik değerleri fena değil f/k oranı 8,6,Artan özkaynakları ve net karıyla bu işletmetme sermayesiyle nereye kadar gidebilir.Birde bu hisse alarko grubunun üvey evladımıdır,grubun diğer kağıtları geri alım açıklarken bunların amaç ve hedefleri nedir ki...
Hiç sormayın üvey evlat bile olsa arada ınsafa gelinir,12.yıl çok üzgünüm çok 5bın olsa mutlu olur muyum ?bılemıyorum kağıdın da ruhu yok sayfanın da tadı yok
Yönetim Kurulu tarafından;
Eskişehir ili, Odunpazarı İlçesi, 75. Yıl Mahallesi, 25657 ada, 9 numaralı parsel üzerinde bulunan toplam alanı 22.564,02 m² olan fabrika binası ve arsasının 167.075.000 TL+KDV bedelin peşin olarak ödenmesi suretiyle Baycan Elektrik Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den satın alınmasına,
karar verilmiştir.
Kamuoyuna duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1127173
Daha önce satılan gayrimenkul kazan fabrikası oldugu yer değil di dimi ?eskimişi satıp yenilenmiş mi aldık ?
%50 özel fon hesabına atmasının sebebi buymuş demek %50 si ne olacak diye düşünüyorduk
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eskişehir ili, Odunpazarı İlçesi, 75. Yıl Mahallesi, 25657 ada, 9 numaralı parsel üzerinde bulunan toplam alanı 22.564,02 m² olan fabrika binası ve arsasının 167.075.000 TL+KDV bedelin peşin olarak ödenmesi suretiyle Baycan Elektrik Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den satın alınmasına,
karar verilmiştir.
Devamı gelir inşallah
Ytd
Bu arada fabrikanın arsası 10 000 m2 imiş.
Kapalı alan 22 000 m2 sanırım .
Alarko grubu alcar hisselerini satar mı ?
Yada carier satar mı ?
Bir kabuk değişimi var gibi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şaşırdık mı... hayır?
Çapsızlar,hisseyi #cmbtn#hissesinin altına düşürdüler.
Alcar,özkaynak:1.032.226.139 tl...netkar:579,3 tl
Cmbtn,özkaynak: 67.704.771 tl...netkar:34.8 tl
Ticari ahlak patronlar, biraz ticari ahlak! Yıl 2003 sermaye 10.800 bin yıl 2023 sermaye 10.800 bin. Hisse fiyatı yukarı gitmesin diye 125 bin lotu kote ettirmek TİCARİ AHLAKINIZIN ekstra göstergesi!!! Tuttuğunuz spek de ş.sizlik konusunda hakkını veriyor... Bıkmadınız insanları sömürmekten.. Onur, haysiyet, şeref meselesi speekkkk!!! Olmayan şeyleri yazıyorum ama neyse....
Not: Burada yeni yazıyorum gibi görünsem de! 10+ yıldır bu hisse deyim. Her türlü pisliklerini canlı canlı yaşadım!
Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Bryat köppekliiine devam. Algoritmalar çalışıyor. Oran 1/3... Bryat 3 çıkarsa bunu 1 çıkarmaya endeksli... Şirket de işin tam göbeğinde!!!
Tahtada 3-5 ky alım satımı hariç tüm işlemler robotik... 20 yıldır doymadı hayvanlar...
Soysuz heriflerin karanlık oda kapanışları bile haysiyetsizce....
Şirketin eli ile insanları çarpıyorlar. 2003 yılı sermaye 10.800 bin 2023 yılı sermaye 10.800 bin. Bile isteye sermaye arttırmıyor, bedelsiz havucu ile küçük ortaklarını çarpıyorlar. Hisse fiyatı yukarı tam ivmelenecek iken 700 lerde şirketin hisse kote haberini gönderiyorlar/göndertiyorlar. Hisse satacaklarından değil!!! 700 lerde verdiklerini 400 lerden geri istiyor SOYSUZLAR....Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
https://yenibirlider.org/alarko-allmyway-staj-programi/
eğitim çağındakilerin ve o çağda tanıdıkları olanların dikkatine.. ALCAR :)
Hasılat
958.986.736 471.130.708
Satışların Maliyeti
-735.986.328 -328.584.662
Genel Yönetim Giderleri
-69.572.644 -17.950.406
Pazarlama Giderleri
-90.746.146 -40.236.921
Araştırma ve Geliştirme Giderleri
-12.103.462 -6.528.043
ESAS FAALİYET KARI (ZARARI)
106.820.164 125.317.448
DÖNEM KARI (ZARARI)
42.989.703 87.726.070
Ben Esas faliyet karına ve Eskişehirdeki fabrikaya odaklandım.YTD.
Hisse fiyatı gittiği yere görede çok çaktılar.Genel Alarko işlemleri.
https://i.hizliresim.com/3a106uq.png
Daha bana kımse düzelir demedin ınsnmamm…bıttı bu kagıt
Rezil şirket... Poltk denen hisse ile aynı fiyattaydı bu çapulsuzlar... Plltk şuan 2.306 TL... Bu 390.... Emeği geçen herkesin tek tek Allah......... sını versin. Şirket ardniyetli. Kağıt 700 lerde iken 125 bin lot kote ettirmek ahlaksızlığın nirvanası. Para mı lazım şirkete!!! Asla....
Alarko Carrier, Kayseri Karva Termoform Plastik Fabrikası’nın tercihi oldu 17/05/2023 09:07:46
İklimlendirme sektörünün öncüsü Alarko Carrier, sektöründe 30 yıllık deneyime sahip Kayseri Karva Termoform Plastik Fabrikası’nın iklimlendirmede çözüm ortağı oldu. 21 adet iç ünite ve 2 adet dış üniteli VRF sistemleri ile Şirket, projeye değer katacak.
Kendi sektörünün öncü kurumlarından Kayseri Karva Termoform Plastik Fabrikası’nın tercihi Alarko Carrier’ın iklimlendirme ürünleri oldu. İş birliği kapsamında; konforlu iklimlendirme için hem soğutma hem de ısıtma kapasitesini yükselten gelişmiş buhar enjeksiyonlu DC inverterli kompresör olan VRF sistemleri tercih edildi. Fabrikada 21 adet iç ünite ve 2 adet dış üniteli Alarko VRF sistemleri kullanıldı.
Alarko VRF, 2.5HP’den 96HP’ye varan geniş kapasitesiyle, küçük binalardan büyük binalara kadar tüm müşteri gereksinimlerini karşılıyor. -25°C ile 48°C arasında değişen aşırı koşullar altında da aralıksız şekilde çalışıyor. Ayrıca dış ünite adreslerini otomatik olarak iç ünitelere dağıtabiliyor. Her bir iç ünitenin adresi uzaktan kumanda ve kablolu kumanda kullanılarak değiştirilebiliyor. Çoklu öncelik modu ayarları sayesinde daha fazla serbestlik ve kolaylık sağlıyor.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
zor hissedir, 48 tl den alıp 43 tl den sattığımı bilirim. çok sabretmek gerek 10,8 mil sermaye ürettiği 10 klima parasıdır, bugünün şartları devam ederse bu ayarda firmalar eriyip bitecekler, o sebeple güncellenmek zorundalar... sinirlenmemek potansiyeli olan firmalarda atıl parayla sabretmek aslolandır.