13.41 oldu...
Printable View
13.41 oldu...
Işlem zamanı 13.50. 13,70 ı gösterebilirler
Ya da gömerler....
İkiside beraber gider panik yok. Eplas sağlam durdu. O zaman akşama mzhld yanina gidecektir. Milletin palavralarina kanmayın. Kağıt üzerinde finansal olarak Mzhld Eplas dan ucuz olamaz. Gerisi piyasaya kalmış.
Para olsa Mazhar alım için uygun noktada. Eplas gidecek de bu kalacak değil. Birileri Eplasa yumulduğu için Mazhar takıldı kaldı. Sıra buna da gelecektir. Görüşlerim sadece beni bağlar. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sayın Çilekeş dünden önce 10 gündür Mzhld fiyatı daha yukardaydi. Sadece birileri algı yapıyor. Onların aklına uyanlar hep zarar ediyor. İnşallah kendi çıkarları için böyle algı yapmıyorlardir. Bu arada Mzhld şuan tavanda eslesiyor. Fiyat 14.74 bakalım ne olacak.
bakalım tavan eşleşmesi bozulacakmı 14.74 eşleşme...
Satıcı nerde ise o fiyattan alıyor boşa fazla vermiyor :)
Akşama iki kere daha yükselme şansı var. 14 üzerine çıkması lazım. Bakalım ne olacak.
Nazlana nazlana çıkıyor. Düşmesin buna da razıyız. Bilançoya kadar nazlanmaya devam edecek gibi. Bilsnçoyla beraber iyi bir haber gelirse ipini koparır, zirvesini aşar gider. Küçük lotlarla düştü, küçük lotlarla çıkar. Benim düşüncelerim böyle. Tutar mı tutmaz mı yakında göreceğiz. Yatırım tavsiye hiç değildir.
çok guzel hareketler.sakın gelmeyın alırsanız elınızde patlar...yaratın bakalım bu havayı..
yanlız unuttukları birsey var biz sapa sağlam burdayız...
en rahat oldugum kısım da nerelerden aldıgımız...valla bu rahatlık spek çatlatır:):)
halaya devam benım açımdan
hedef 2023 degerlı arkadaşlar.
Durum nedir ceycey tabanmı
Şöyle bir ortamda haber gelmemesi daha hayırlı. Şu dış politika düzelene kadar bırakalım rolanti takılsın. Umarım bir aya çekiliriz şu ortadoğu bataklığından.
Kurtlar, puslu havayı sever.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk ulusuna başsağlığı, yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz. "Ulusumuzun başı sağ olsun."
Noor CM Akademi 14 Mart 2020 tarihinde Ankara Anemon Otel’de 13.00 – 17.00 saatleri arasında ( Safir Salonu ) Ücretsiz Teknik Analiz Eğitimi gerçekleştirecektir.
Bizim kâğıtları da artık en kısa sürede Ana pazarda işlem görmesini istediğimiz için bundan sonra Teknik Analize ihtiyacımız olacaktır. :)
Sınırlı kontenjan olduğu için Noor CM ( 0 212 280 66 66 ) arayarak isminizi yazdırmanız gerekiyor.
Teknik Analiz olarak eksiklerimizi kapatmak için bence iyi bir fırsat. Kısmet olursa ben katılacağım. Ankara da ikamet eden diğer yatırımcı arkadaşları da aramızda görmek isteriz. ( Ercan abi, alex10, Plas )
KAYIT OLMAK İÇİN :
https://akademi.noorcm.com.tr/etkinl...egitimi-ankara
Te, ne durumda arkadaşlar
Tavan ,ama tam full değil
Tavanda şuan fiyat değişmez ise
2000 e 1936
14,80,14,99 hadi bakalım.
selam arkadaşlar gene saldı bu kendini strese gerek yok sabredin kazanacağız......
gunaydın Gardı düşen Tüm hissedar arkadaşlarım.
koyverin gitsin.debelensin kedi kendine..inceldiği yerden kopsun..
tamamen sana katılıyorum.o yuzden stress yapmayın değerli dostlar.
arkadaşlar keşke canlı izleyebilseniz borsayı.
resme dalga geçiyorlar inanın.
gene yazıyorum azıcık talep gelse bu oyunu oynayamayacaklar ama maalesef şu ekonomık sartlarda oda olmuyor.
o yuzden istedikleri fiyatta tutuyorlar.zaten istedikleri zaten bu.ama bunun için ugrasacakken onlar ugrasmadan bu noktadalar.
bazen arkadaşlar yazıyor ya tavanda eşleşi diye.bir anda ne değişiyor gidiyor aşağı.
zaten eşleşen çok az.adam yapıştırıyor alta.bütün büyü the end...
son donem takaslara bakın.veya altsınlar.
elinde mal bulunan kurumlar hep artışta.
anlayana...
Elinden geleni ardına koymasınlar. Ancak bir kaç sabırsız yatırımcının elindekini alırlar. Gerisi kaya gibi sağlam. Biz bu oyunları daha öncede gördük. Ne bir milim geri adım attık ne elimizdekileri verdik. Aksine arttırdıkça arttırdık. Fırsat buldukça da yine arttırıyoruz. O yüzden bu oyunlar bize vız gelir.
son 1 aylık takaslarda derin derin işlemeler devam ediyor...alan almış.kimler almış...tabiki kodomanlar almış...
1 Nisanda genel kurul var. Bakalım ne çıkacak
Mzhld net kar 4.869.284......Allah Allah eplas ı geçmiş.Hep eplas daha yüksek olurdu.Yanlış mı anladım acep.
Bilancolarin ayrıntısında anlaşılıyor. Ben özellikle eplas forumunda Kose ye sordum.
Çünkü o tarafta sürekli yanlış bir algı yapiyorlar.
Piyasada fiyatlar ne olur bilemem. Ama kağıt uzerinde eplas mzhld den yüzde 40-70 fazla olması imkansız. Hikaye ve masallara inanmayın.
Kağıt üzerinde Mzhld daha değerli olmak zorunda. Bugün bilançoları ayrıntılı olarak inceleyenler zaten sonucu anlarlar.
İkiside yükselir inşallah. Önümüz açıldı. En kısa zamanda yarın izleme pazarından çıkmamız lazım.
Hayırlısı inş
kayıtlı sermaye 10.836.000 Mzhld net kar 4.869.284.....neredeyse sermayenin yarısı kadar kar var.........
600-700 bin kâr beklerken 8 kat geldi. Bakalım Pazartesi etkisi olacak mı?