Econfin senin gibi hipneyi bu dunya gormedi...
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Econfin senin gibi hipneyi bu dunya gormedi...
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
+1 [emoji17]ne güzel bir sayfamız vardı, webster abim vardı valla helal olsun, bravo[emoji122]
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi ,samimi yazan biriydi her kim rahatsız ediyorsa engelleyip cezayı ona kesmesi gerekir ,kendine değil
yani rahatsız edende rahatsız birisi bir forum sayfasında yazdığına bakın
"Hay amk putinin lan arkadaş ne zamana denk geldik. Yaşamaya bile fırsat yok. Rus ***leri amk."
Zamanın da kimseye küfür ,hakaret falan etmeden ceza verdiler 2 sene sonra genel aftan tekrar geldim
Bu rahatsız arkadaşı yönetim uzaklaştırması gerekir ama müşteri azaldı diye göz yumuyorlar sanırım ..Böyle olmaz
İkinci olarak da forumda kimseye küfür etmedim. Kadın ve çocukların ölmesine neden olan caniye de saydırırım. Forumdan atarlarsa atsınlar...
Yine nick değişmiş investingde bu sefer uğraşamam. İş görüşmesine gidecem. Siz de bakın rica edin. Benden nefret ediyor sanırım.
Üstadı petrolün şaha kalktığı bu dönemlerde saygıyla anıyoruz…
bravo Webster yine bildin…. Ama yoksun 😭😭
arkadaşlar yabancı ETF'ler en düşük komisyonla / işlem ücretiyle ve mümkünse vergisiz hangi aracı kurumdan alınabiliyor acaba?
webyster üstadın pek tadı tuzu yok , ondan gelmiyordur. yoksa bizi sever.
ayrıca senin yüzünden gittiğini de sanmıyorum hocam siz de kendinizi kötü hissetmeyin o noktada.
webster esprili, anlayışlı, neşeli bir insandı böyle tartışmaları çok kafaya takmazdı.
elbet gelir, baskı oluşturmayalım üstünde
Webster üstada duyum mu geliyor bunu hiç bilmedik.
Ama kendi deyimiyle kalp gözü açıktı.
Dolar inecek dedi 19'dan 12'ye indi.
keza petrolü söylemişti.
lüks kadifeyi yirmi küsürlerdeyken söylediydi ya 90'lara gitti... adını bile bilmediğimiz abuk subuk seneyleri söylerdi 2 hafta sonra tavan tavan çekerdi senetler.
fuatım...
demiştim di mi...
ben bir forum kahramanıyım, beni sizler yarattınız...
derdi..
aaah üstad aaaaaah...
bizim borsa şu ortamda 2000 altını göstermiyorsa yıl sonu 3000 üzeri olmaz mı?
Bir Webster kolay mı yetişiyor…. Başka Webster bulmak çok zordur.
Ayrıca kendisinin kulağı kesik değil, kalbi temiz, tersi pistir.
Bütün öğrendiklerini babasının şoföründen öğrendi.
Haa şoförü şimdi battı bir halde hamallık yapıyor o ayrı.
ahhh ahhhh
Aydinc vardi onu dağ evine içmeye davet ederdi ne işim var sizle derdi gitmezdi, evine bağlı dört dörtlük biriydi…
Yazları en lüks otellerde takılır katiyen güneş gözlüğü takmazdı.
Neredesin be üstad…
arkadaşlar rus borsası açılınca rus hisseleri / ETFleri nerden nasıl alınabilir acaba?
Bugün FB aldım
Vade 3 ay
Hedef %30 kar
Hadi eyvallah
AlamazsinM2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Webonuz kılık değiştirmiş:
https://tr.investing.com/members/con...65069/comments
Çok ciddi zarar ettim borsadan. Gerçekten kazanan var mı?
Var.:):)
Tabiki
Dandik hisselerle
Uçuk kaçık dandik hisselerle hiç bulaşmadım.
2000 den önce idare ederdim.Bilmezdim temeli ve tekniği
Şimdi Hep sağlam şirketlerdeyim.
Birde riskli bulduğum lakin karı olan F/K ve defter değeri düşük 2 yada 3 kumar hissem var.
YTD.
Webster şikayet ettin ikinci defa ceza aldım. Topiğin senin olsun. Şikayet edeceğine şuraya yazman yeterdi.
Tüpraş dediğim gibi 250 oldu.
FB dediğim gibi %30 kar bıraktı.
Fuat Webster hocasının izinden gidiyor...
Beni uzaklardan Fuatım sen işini bilirsin Fuatım diye izliyorsun biliyorum…
yok fuat kanka adam gelir savaşır geç bir halt sanmıştım bu elemanı ciddiye bilem almam artıkın
Yllardır belki sitenin kurulduğu yldan beri burayı takib ederim.Ne ustalar geldi geçti.Ne zamanki birileri tekniği ile görüşleri ile öne çıksa insanların ilgisi artsa bir virüs gelir orayı dağıtır.Bu hep böyle oldu.Bazıları bir daha hiç yazmaz bazıları da bir zaman sonra tekrar yazmaya başlar.Sn.Webstar'ı bende takip ederdim.Bana herhangi bir faydası varmıydı hayır yoktu ama yf işleriyle uğraşanlara oluyordur.Ben alaylı espirilerini severdim,inşallah tekrar yazmaya başlar.
buradan devam edelim şeyhim. bu sayfada hepimizin emeği var. yapabileceklerimizi bile yıkmamak gerekir.
Öyle.
Ben ereğli, ford, sasa gibi iyi yönetilen şirket hisselerini biriktirmek mi yoksa iyi yönetilen hisse fonlarını biriktirmek mi tercihi arasında gidip geliyorum.
İyi yönetilen hisse fonlar bizim için zahmetsiz ve bist 100'deki 10 civarı şirket hariç yıllık getirileri hisseleri geçmiş durumda.
Enflasyon herşeyi yedi bitirdi, bakalım gelecek neler gösterecek.
Enflasyonu tek borsa geçer. Biliyorsunuz 2019 da bu yana fonları inceledim. hisse senedi ile mukayese dahi edilemez. fon bir nevi sepet. zaten kendi içinde geliri filtre ediyor. H.Y.Fonlar, eskiden, uzun soluklu borsa yükselmesinde para kazanmış olabilir ama yapay zeka, testere piyasasında kazanma şansları yok.bist 100 hisseleri herzaman enflasyonu geçiyor.Bu bir gerçek. Biliyorsunuz en uyuz bist 100 hissesi SKBNK bile şu haliylei fonlardan iyi para kazanıyor