Bu arkadaşlar 40 liradan satmadı 60 dan da satmadı şimdi tekrar aşağı basıyor yine satmayacak. Yapması gereken fonu da kullanıp yukarı sürmekti ama bunu da yapmadı fon da hiç oldu. Milletin 500 milyon lirasını da yedi fonda.
Bundan 4-5 ay önce yaptığı eski fiyatla 42-32 hareketinin birebir benzerini yapıyor. 42 den bilançoyu bahane edip yüksek hacimle yıkmıştı. Ancak tekrar dönüp 42-44 aralığına geldiğinde çok fazla kişi dökülmüştü. Hatta ben çok şaşırmıştım bu kadar çok mal veren olması enteresan diye. Oradan 60 lara uzandı. Muhtemel o da biliyor buralardan alamayacağını ancak tekrar eski fiyatla 60 lara(33ler) getirdiğinde yine çok dökülen olur stratejisinde diye düşünüyorum. Benzer hareketler yapmayı çok seviyor bugüne kadar da bu mantıkla güzel bir mal toplandı. Yatırımcı arkadaşların hiç moralini bozmasına gerek yok diyorum trade amaçlı girenlere bir daha girmelerini tavsiye etmem.
hedef 10.000. lot dewamke
Bektur iş hayatında nasılsa hisseside aynı..
İyi para kazanıyor, projeleri sağlam ama asla kendini konuşturmuyor. Yavaş ve derinden ilerlemeye devam.
İyi haberlerin hepsi bitti, fon satışları bitti ama bofa / yfas ve piramit üzerinden düşük hacimlerle aşağı basmaya devam.
Kimin kaç lotunda gözü var bu kadar çok merak ediyorum......
Herkese iyi haftalar diliyorum. Katılım endeksinden çıkışla birlikte fon satışlarının da sonlanması kısa vadeli volatiliteyi de azaltacaktır diye düşünüyorum. Belli bir süre yatay band kaçınılmaz gibi önceki tecrübeler V tipi bir geri dönüş göstermiyor. Önemli olan haber akışının devam etmesi ve yeni temel gelişmelerle birlikte Şirketin proje hedeflerini gerçekleştirmesidir. Tabii son süreçte her haber geldiğinde aşağıya basarak kendince yine tahta oyunları yapan piyasa yapıcının bu haberlerdeki işlerin Şirketin temel değerlerini değiştirdiğinde orta vadede ne yapacak ? Bunun cevabını bilenler taşımaya devam edecek inanmayanlar trenden inecek mesele bu kadar basit .
Şimdi bugünlerde en klasik yorum şu oluyor. Endeks şu kadar gitti x kağıt eski yerine geldi y kağıt topladı biz hiç çıkmadık. Maalesef huylu huyundan vazgeçmediği için piyasa yapıcı seviyor bu tarz ters köşeleri. Bir nevi sadakat testi gibi düşünebiliriz. Belli bir süre ekran izlemek bünyelere iyi gelmeyebilir. Tahtadaki işlemlerin çok çok büyük kısmı fiktif o yüzden görülen fiyatlar da sanal oluyor.
Ortalamaların çok altına düşen hissemiz bir tepki vermiş görünüyor. Geçmiş dönemlerden görülen Ema 55 ile çok iyi bir ilişkisi var. Ema 55 şu anda 27 civarlarında. Kısa vadede Ema 55 civarında takılması sürecektir. 26-28.5 aralığı (eski fiyatla 48-52) olgunlaşma bölgesi olabilir.
Doğru hatirliyorsam bedelsizle 25,68 olan fiyatın bir öncesi 47 idi ( yanlış hatırlamıyorsam uyarın)
Bedelsizlerin sayısı 2 olunca eski fiyatı unutanlar olabilir diye bir hesap kolaylığı yaptım 🙃.
Şöyle 5 Mart 2025 %70,70 bedelsizi öncesi 75 TL bedesiz sonrası 44 TL ye eşittir
10 Eylül 2025 %83,06 bedelsizinden bir önceki fiyat 47 TL ise 25,68 e eşittir.
Ozetlersem iki bedelsiz öncesi 75 TL 44'e
En son 10 Eylül bedelsizi ile 25,68 ise eski fiyat olan 80 TL ye eşittir.
Kısaca;
75 = 44
80 = 25,68 diyebiliriz.
Bir çok kişiye ve ekibe SPK ceza yağdırdı manipülasyon ve piyasa bozuculuğundan ama henüz Bektur ve ekibine sıra gelmedi. Ne zaman gelir kim bilir. Tahtada ki hareketler bariz ama SPK çok geriden geliyor.
Sn.Miles Iron size kesinlikle katılıyorum. Temeli bu kadar iyi bir kağıtta oyunculuk yaparak neden 3-5 liranın peşine düşülür anlamak zor. Bu tarz işler genelde temeli olmayan hisselerde olur. Mesela bugün gedik sürekli aynı sayıda lot (bugünkü sayımız 1132) satışıyla uzun zamandır görmediğimiz şekilde sahnede. Bunun çalıştığı gün hisse sürekli baskı altında kalacak ve kırmızı mum yiyecek. Global 1-2 ay önce 50 bin alış 50 bin satış yapıp sürekli gün sonunda kağıt üstünde büyük zarar ediyordu hesapta. Gerçekte tabiki değildi.Dün ve bugün QNB büyük lot alımlar büyük lot satışlar aynı şekilde . Günlerce bu hareketleri izlemek zorunda kalacağız maalesef.