Demir cevheri fiyatları sürekli düşerken de Ereğli nin bu hareketi komik oluyor. .
Neyse bakan yok zaten..Devam :)
Printable View
Demir cevheri fiyatları sürekli düşerken de Ereğli nin bu hareketi komik oluyor. .
Neyse bakan yok zaten..Devam :)
https://i.hizliresim.com/8juhk3i.png
ocak-şubatta yüzde 20 dolayına yükselen altins1 sertifikasının spot fiyata primi yüzde 3 oldu.. sertifika almak için en uygun ortamlardan biri, sadece mayıs seçimleri esnasındaki kargaşa ortamında görmüştü bu kadar düşük primleri..
altına dayalı fonlarda düşük spread var ama bunları fizikiye çevirme şansın yok, altıns1 fizikiye çevirebilme hakkına sahip.. fiziki altın alıp satmak için onca nakit para taşıma riskine katlanıp kapalıçarşıya gitsen en iyi yüzde 5 alım satım makası bulabiliyorsun, taşra sarraflarında yüzde 15-20 civarı makas oluyor genelde..
fiziki altın alıp evde tutmak hırsızlık riski taşıyor.. hatırlayanlar vardır izmit depreminde ülkenin bütün hırsızları akın etmişti deprem bölgesine, güya enkazlarda yardımcı olmak için, hepsinin amacı yıkıntılar arasında altın bulmaktı.. altıns1 hem fiziki özelliğine sahip hem hırsızlık/kayıp ihtimalini sıfırlıyor, eşsiz bir enstrüman
Herif soyguncu diye sepetimde çeşitliliği her geçen gün artırıyorum
Kareastan altılı silahşöre evrildi
Yakında senin eşekleride çekecem suyuniçine az sabır :he:
Bende ki eşekler şu şekilde
Tuprs
Thyao
Asels
İsctr
Petkm
Eregl
Son ikiyi yeni almaya başladım 31 lot 31 lot şeklinde
dün dikkat etmemişim. kardemirde güzel şeyler oluyor.
Pgsus 22 dolarese gelsin gene alacağım ama verirler mi oraya bilemedim .Yaz da geliyor....
Dolardaki durum gerçekten inanılır gibi değil. Hala da düşmeye devam ediyor. Asgari ücreti 1000 dolar yapacaklar, patron çıldırdı :)
hakkaten şu grafikte nasıl zarar ettiniz...
https://i.hizliresim.com/ejvv5xz.png
Altıns1 grafikisi denüşükmüş bilemedik akcay abi seninkine benzemiiy
90"larda piyasanın en büyüğü nasrullah abiydi, ereğliye girdi beceremedi ciddi zararla çıktı.. sonra ata yatırım korhan çok büyüdü, temel analizini beğendiği için ereğliye girdi, boğuldu gitti tahtada.. sonrasında da benzer hikayeler, ereğli tahtası bir balina mezarlığıdır
48 TL mittalin sattığı milyar dolarlık malın altına girdi birileri, becerme ihtimalleri çok düşük.. covid 2022 döneminde şirket devasa karlar üretti, 4.5 TL temettü verdi, lakin bu bir defalığa mahsus özel bi konjonktürdü, tekrar etmesi beklenemez
ttkom yine ataga kalktı...
60 lirayı ne zaman görecek dersiniz?
gecen sene kchol 70 lirada 2024 te 200 lirayı görecek dedim...
şimdide ttkom için diyorum 2025 olmadan 60 lira...
Ozan abi 2 sene önce mi yohusa 3 sene önce mi dediydin
Suyuniçinde ereğli mi yoksa Thyao mu 30 taleye önce varır deye
2 tane dövizciyi aradım yine tl yok...
14:00 gibi getiriceklermiş...
ne oluyor anlamadım...
Way bee
Şubat 2022 de ereğli ile Thyao aynı fiyatmış 25 tale de
İyi yarıştıracak eşek tespit etmişsin, mikemmel ötesi ozan abi :bravo:
Mehmet Şimşek'i kızdıran bankacı ortaya çıktı! Kredi kartı düzenlemesi için müşterilere atılan mesajlar ortalığı karıştırdı
Dövizler hem bankada düşük hemde sanal bozulsun diye piyasaya fiziki TL yi vermeyi kısmış olmalılar.(Cin fikirli birinin teklifidir aynı KKM gibi.)
Fiziki TL nin piyasada el değiştirmemesi özellikle küçük esnafın işlerini daha çok kilitleyecektir.
Yakında buradan yeni bir kriz tetiklenebilir.
Her şey denge meselesi.
Nasrullah ayan kendi kitabında da anlatıyor 5000 tl lerden almaya başladık diye. 100.000 lerin üzerinden bölünmüş sanırım bölündükten sonra bir daha gitmiş hatta. Nasrullah yine kendi kitabında eregl den kazandık işlerimizi düzelttik falan diye bahseder. Ama benim sattığım eregl lileri alanlar 93 hatta 94 senesinde de birşey kazanamadı diye de ekler. Dolar bazlı mı tl bazlı mı dediğini bilemiyorum.Büyük ihtimal tl bazlı.Çünkü eregl sonrasında çok pis çakıldı. Yıllar sonra bile eregl mağdur ları yedikleri kazığın etkisinde dolanıyorlardı.eregl tahtasında 500 milyon lotun üzerinde mal yığdılar son 2 senede. Halka açıklığı 1.7 milyar mıdır nedir. Halka açıklığın yüzde 30 u yani mal indi tahtaya.
15 tane üye 118 çalı dibi
bozkurt iyi performans bekliyor konu komşu tüm mahalleli ..hatta aşa mahalleden de var galiba
bugün cash ciler akşama bu olumlu havanın fiyakasını bozabilir ..çok da şeyetmemek lazım
100 puan kar, daş atıpta kolun mu yoruldu sok cebe mi diyon bahriyeli abi :he:
çok kolay para kazandık, ilginç bir şey olabilir.
10025 sintine boşaltıyorum.
Devam edeceğim ama bu kadar kolay olması içime sinmedi.
Benim tüpü fena alıyorlar gelmiş geçmiş tale bazlı zirvesi 170 tale :) yeni bi rekor mu deniycek yohusa
İyicene çoluk çocuk mekanı oldu ya . Hayırlısı
10.200 çabuk mu gelecek nedir?
Short açarım sağlam reverse olup.
Ben gidip biraz şekerleme yapayım, akşama uğrarım
Bol kazançlar
Iran bi boh yermi yaw,aklıma geldi birden
Satıma geçtim vur kaç :)benim için teknik bir hareket bu yanılabilirim.
kendi grafıma göre bir tur daha aşağı hareket bekliyorum 1-2 gün içinde.
sabaha göre 50-60 puan da makasa ekledi vadeli
kıstırdığı shortçuyu boğmadan bırakmayacak
herif saatlikte boğa barlarını biriktirip infilak ettirdi :)
https://twitter.com/1gawur/status/17...knTEL8SQQ&s=19
Kadir kıymet bilene ,ağzına sağlık ablam:)