100 ler kesin
Printable View
100 ler kesin
Yapacak bişi yok 100 den patron almıştı gene oradan alır demekki murat kardeş iyi götürmüş 120 e kadar o gitti iş bitti
Sen nereyi takip ediyorsun 106.6 de 350 106.6 da 87 lot var alttaki o yüksek gördüğün tuzak adam düşürecek o kadar kesin
Ayrıca bundan iyi felaketini olur
yapacak bir şey yok :(
2016 başı Çelebi 34.00 iken Pegasus sanırım 15-17 arası idi darbeden sonra 11.00 lere indi dipten neredeyse 8 katı yaptı asla çelebi gibi yangından mal kaçırır gibi böyle sert düşmedi , şimdi 84.00 'te çakıldı ,Çelebilerin halkla ilişkiler bölümü hiç bir işe yaramıyor , Pegasus bir faaliyetleri hakkında basına açık toplantı ve hedeflerinden bahsediyor hisse zirve, ben Çelebide hiç görmedim böyle bir durum,,
106.6 dan aşağısı yoktu tuh düştü adam 106.5 e1068 lot koymuş
Çok net 100 görülecek gibi Çelebi toplayacak ya satacak ya borsadan cikacak
Patron iki aracı kurumdan alım yapıyor iş yatırım ve ünlü menkul bugün alıcılar iş ve ünlü
Spekülatif hareketten ceza yemesin spk dan son zamanlarda cezayı kesiyor.. pt belli eder artık
Son 2 gündür philip kapital 21.333 lot satış yaptı bugün iş ve ünlü 16406 lot alim
en son bedelsiz sermaye arttırımı 04.01.2008 yılında 1 hafta sonra 12 yıl geçmiş olacak ardından (2000 yılı 2001 yılı 2003 yılı 2004 yılı 2008 yılında ) yapıldı ,zamanı geldi de geçiyor sermaye arttırımının çok yakındır kanımca,,, bir çok hissenin ardından baka kaldık, umarık yakında sıra Çelebi ye gelir..
Bedelsizin hisseye çok katkısı olacağını düşünmüyorum. Pazartesi hisse geri alım bildirimi bekliyorum. Umarım cuma alan bizimkilerdir.
söylemiştim holding geri alım yapmamıştır diye, eğer geri alım olsaydı hisseyi yukarı kaldırırlardı, zaten toplasan 5-10 tane küçük yatırımcı var ne yapıyorlarsa yapsınlar artık, kendi prestijleri,kendi güvenirliğini zedelerler, borsanın artı gününde %7 ye yakın düşen herhangi bir bist100 (herhangi bir haber açıklamadan) kesinlikle yoktur,,çelebi ye hiç yakışmadı ..
yapacak biişi yok beklemeye devam buralardan alanda kendisi elbet kar etmek isteyecek
ben biraz Çelebi den sattığımla Ege gübre aldım sabahtan nasip artık,,bu arada Koskaca Çelebinin ömrü bir Murat Sarı kadarmış maalesef
anlaşıldı 97 ye gelecek sonra allah kerim
zaten 6 aydır 97'00 de endeks %30 artmış, bütün kağıtlar almış başını gitmiş, 97 ye gelse ne yazar gelmese ne yazar bu saatten sonra %5 temettü hesabı yaparken ne hisseler kaçtı , uçtu gitti,, boşver hayatta şansın olmalı , önce sağlık , başkası olsa belki Çelebi 200 TL olurdu , biz burdayken olmaz :)
Vallahi bıktırdı gerçekten... Bii ani hareket yapıyor, mutlu ediyor, sonrası tısss.....
seansdanda anlaşılmıyor topluyormu dağıtıyormu
bugünde meri satıyor bakalım yarın kim
Murat Sarı kurtar Çelebi'yi yetiş :) Merrill Lynch kime satıyorsa alıcı yok ki :: Çelebilerde tenezül etmiyor artık alıma, yeşili unuttu Çelebi ..
top çevırmece 97 lerde celebi alıma devam tekrar 120 ler tekrar satış böyle böyle geçecek anlaşılan taki haber gelene kadar ama bu kadar düşürmeleri gerçekten çok ilginç bi murat daha gerekiyor demekki belki can
haber maber gelmeyecek borsadan da çıkma gibi düşünceleri yokmuş,, sordum ben, 106 desteğinide kırdı şimdi önünde 102 desteği var borsa tavan da yapsa farketmez bir kere düşmeye görsün vuran çok olur , kemiksiz 120'den 102.00 ye düşürene kadar devam ,,ondan sonra alsınlar 97 den başına çalsınlar Çelebiler
105 den yarısını verdim
97-98 den alırım
Başını kaldirdikca cakiyorlar. Satmaya pek meraklılar
Polip kapital 3 günde 28944 lot sattı artık kalmadı elinde galiba
evett benden bu kadar kalanlara bol şans
Celebi 120.00 den apar topar 104.00 indi.MURAT SARI bunlarin adami olmasın, yılı kötü bir şekilde kapatiyor çelebi amaclari neydi acaba sahiplerinin..
102,10 dan 12 Bin lot işlem oldu karanlık odada.... Yuhhhhh.... :-(
Birşeyler dönüyor ama hadi hayırlısı, umarım Hayır olur.
Herkese iyi yıllar...
Çok ilginç ,102.1 de 6187 lot alıcı 104.5 de 455 lot satci 102 de 5176 alıcı 100 dede 26 bin lot alçı koymuş ve 102.1 de 11629 lot işlem gerçektende adamlar acımasız Çelebi'nin toplayamadigi gerçek demek 95 bandına geri gelecek bu arada herkese mutlu yıllar önce sağlık gerisi teferruat ak gün ayırıp kara gün kararıp durmaz...
Yayı daha çok gerdiklerine göre bekleyip göreceğiz amaçlarıni
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her satışın bir sonu vardır. Nitekim.
Piyasada olağanüstü olumsuzluk olmadığı sürece clebı 100 üstü nde seyreder 90 lar geride kaldı ytd
Düşüş hakkını tamamlamadın mı geçen hafta bu ne bahane