Bu nedir şimdi anlayamadım sayın bahmet.
Video bu yılki kazaya ait video yani????
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
0,90-0,94 Aralıgına gelmesini beklediğim hissede çıkışın cılız ve hacımsız içiçe gecen dalgalanma ile olduğu yani DİYAGONAL dalga gorunuyor......0.90-0,94 arası geri geliş oluşabilir....
https://twitter.com/luxattt/status/1172968796459536384
Bekleyin bekleyin, nah çıkar!
Şirketi arayın.
Finans müdürü mü neyse, Adil Bey var.
Allah'ım adam mırın mırın konuşuyor, ne dediği anlaşılmıyor.
Adamlar da haklı...
Ne desinler küçük yatırımcıya, "basiretsiziz, şirketi idare edemiyoruz" mu desinler:)
Ben şirkete veya yöneticilerine/çalışan kadrosuna suç bulmam.
Kafasızlık bizde ki basiretsizlikleriyle ünlü İzmir şirketlerine yatırım yaptık.
Komedi...
Üstümüze kim gülüyorsa haklı adamlar.
Ama eğer bilinçli bir hareket varsa şirket yönetimi tarafından öyle bir beddua ettim ki, iflah olmalarının mümkünü yok!
Fira De Lâhli
(Allah bir daha bu bedduayı ettirmeyi nasip etmesin)
Ömrüm boyunca 2 kez bu bedduayı etmek zorunda bıraktı beni yaşadıklarım. Nasıl gerçekleştiğini görmenizi isterdim(aslında istemem ama sırf sağlaması olması açısından)
Umarım şirketin bu durumda olmasında (hem kurum olarak hem de borsadaki fiyatı anlamında) şirket yönetiminin bir payı/bilgisi/yönlendirmesi/planı yoktur...
Varsa yandılar ki ne yandılar...
Eh yani düşeceksen düşte aşağı 3-5 alıp bekleyelim ne olacak bakalım
https://i.hizliresim.com/nboJDV.jpg
https://i.hizliresim.com/nboJDV.jpg
Son haine bakınca olayın oluşmasına az zaman kaldı,hızlı bir hareketle fibo 50-60 sevyelerine gelmesi durumunda bedava olacak hisse düşünülebilir.Formasyonu(YÜKSELEN TAKOZ) takipteyim
https://resmim.net/f/r3HdhV.jpg
Ak yatırımdan satan İsmail Tarman. 4 milyon lotun üzerinde satmış.
Bu hafta akbanktan satmış 5.580 iş baktan 1.500 almış. Yaklaşık 4 milyon eksi i.t satmış ..bunlarda dümen bitmez..
Gitmeyen, ucuz kalmış nadir çimento kardan: hele bir de satışla ilgili bir haber gelirse, veya diğer çimentolardan buraya dönerlerse.....:))
Tam 13 yıl önce bu fiyatlarda imiş:))
Etrafa haber verin de bedelliyi kucaklarken yardimci olsunlar.[emoji28]
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Global cement haberinde Eylül ayı diyordu Ekim’e sarkıttılar demekki talipleri bir görelim bakalım ondan sonra tahtacıyıda görürüz ytd. ....
Turkey: Batıçim Çimento, part of Bati Anadolu Group, is considering selling up to a 75% stake in its subsidiary Batısöke Çimento. A source quoted by Reuters says that financial services group Unlu&Co has been hired to handle the sale. A document seen by Reuters indicates that due diligence for any potential offers is scheduled to be completed by September 2019. Batisöke Çimento operates one integrated and one grinding plant in Turkey.
In 2018 Turkish conglomerate Sabancı Group mandated Unlu&Co to sell cement producers Kayseri Çimento, Nigde Çimento and Ladik Çimento.
Eylül ayı sonuna kadar satış için teklifler alınacaktı. Bir ay geçti henüz bir bilgi yok ne kadar kayri ciddi bir yönetim buda büyük ihtimalle değerleme gibi foss çıkacak. Zaten bu çapsızlardan da bu beklenir.
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Imtiyazli .... yoksunlari borclarin yeniden yapilanmasi icin organizasyonu yaptilarmi bedelliye hazir olun derim.....bunlarin soke yi satmaya niyetleri olsa simdiye uc bes demez satarlardi. Cekip gitmek varken ...Her zaman ki gibi kalan itibarlarindan biraz daha yiyecekler gari .... kayyuma kadar yolu var.
Niyetiniz akibetiniz olsun...
3.çeyrek hasılat 37 milyon satışların maliyeti 41 milyon. Gerisine bakmaya gerek yok. Zararına iş yapıyorlar. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Net Dönem Karı veya Zararı -101.912.777
KAP: BSOKE [ ] BATISÖKE SÖKE ÇİMENTO SANAYİİ T.A.Ş. Faaliyetlerin Kısmen veya Tamamen Durdurulması ya da İmkansız Hale Gelmesi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/795891
11.09.2019 tarihinde yapılan özel durum açıklaması ile 31.10.2019 tarihine kadar duruş bildiriminde bulunduğumuz 1.fırınımızın yeterli klinker stokunun bulunması ve piyasa koşulları nedeniyle fırın duruşu 02.01.2020 tarihine kadar uzatılmıştır. Çimento üretim ve satışlarımız bu duruştan etkilenmeyecektir.
Firmaya kayyum atanmalı bu hali ile memlkete zararveren birkuruluş olmaya başlamıştır,kayyum atanıp personel ilişkisini kesip borç dengesini sağlayıp şirketi sona erdirmelidir.Bu şekılde borsa kotundan çıkartılmalı yada btcime devredilmeldidir v.sv.s...CİMER'e mail atmak bilgi vermek gerek olan yatrırımcılara olacak yoksa...
Batı Anadolu Grubu, kriz söylentilerine inat Söke'ye dev bir yatırım kararı aldı. Grup bünyesindeki Batısöke Çimento, 360 milyon lira (130 milyon euro) yatırımla Söke'deki çimento tesislerinin kapasitesini 2.5 kat artıracak
Yatirim tamamlandihina gore..sira hisseye yansimasina geldi...bence eli kulaginda...buralardan toplar..seneye haberlerle 2 li rakamlardan satarlar.
Yarim yamalak Uretilen Cimento nun
elde kaldigi gibi....Fabrikada elde kaldi ki ses seda yok. Basiretsiz capsizlar firinlari kapattilar.... Fabrikayada yakinda kilidi vururlar gari. Yatirim sizin neyinize be mirasyedi .... yoksunlari.
Ky tokadi yedide....ortaklardan elini cabuk tutan .... kurtarir.[emoji28] Yoksa ...
ky nin ahi tutmak uzere.....
Demedi demen gari....
imtiyaz simarigi .... yoksunlari sizi..
Niyetiniz akibetiniz olur insallah.
Sektör iyi değil. İyi bir ihracat potansiyeli yakalarsa ancak...
Ayrıca Bsoke Btcim şirket birleşimine gitmeli. Üstüne de bir bedelli ile flnasal borçlar eritilmeli
1.13 ustüde kaldıkça yön yukarı 1.13 ustu 1.16-1.18-1.20-1.23 ve 1.30 test etmesi muhtemel olabilir
vayy arkadas 65 milyon islem hacmiyle kapattigi yere bak
Boyle bir hacimi iki yil once yapmis...
1.30 civari sonra bir daha iflah etmemis. Yatirim desek....sonuc ortada ....firinlari kapattilar ve satiliga cikardilar....Talipli varmi....zor.
Demem o ki .....odenecek borc katlandi lakin mali maliyetine bile satamiyorlar. Ihracat da fos cikti.
Çırpınışları basladi....ky dikkatli olsun
Imtiyazli .... yoksunlari bakalim ne yapacaklar...paralari yoksa bir yeniden borc yapilandirmasi ve olmazsa olmaz bir bedelli daha.
Niyetiniz akibetiniz olsun....basiretsiz capsiz mirasyediler.
Ya arkadaş başka işin gücün yokmu senin
Bir şarkının nakaratı gibisin tekrarlayıp tekrarlayıp duruyorsun.
Yalniz dogrular ve gercekler yaziliyor.
Ne anlamak isteyen anlasin ....
Bugun yazmislar invest te yatirimciya
Allah kolaylik versin.
temelini bilmem ama bu kadar islem hacminden anladigim bu kagidin daha yolu oldugudur. 1.08 ustunde kaldigi surece benim icin duzeltmedir. 1.14 ustu robotlar tekrar alım icin devreye girecektir dusuncesindeyim. kytd
Yav he he bir sen doğruları yazıyorsunRedmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin özkntlk birde sizin dogrularinizi
yazinda bizde bilgilenelim.
Alayci usluba gerek yok....
13 senedir buradaki yatirimci resmen
soguslendi. Biraz vicdan diyorum...
Daha once yazdim buradan mal alan yatirimci bir bedelliyede hazir olmali.
Yok ben soguslenecegim diyorsa buyursun.....buyrun.
Saygilar.
sn. kyno, kagidin teknigini begenerek girdim. cahilliğimi mazur gorun ltf. 2017 ve 2018 de yaklasık yuzde 300 bedelli yapmıs bşr sirketten bahsediyoruz. sermaye tavanı 800 milyona cıkarıldıgı anlasılıyor. yani yuzde yuze varan bir arttırım soz konusu olabilir. boyle bir bedelli sermaye arttırımına 3. kez (ust uste) spk onay verir mi sizce?
Sayin freight spk nin izin verecegi kesin....memleket doviz krizine yakalanmis..yatirimda yakalananlarin
borcu iki misli oldu.Bu borc isler normal gitse bile kazancla odenmesi zor. Akilli olmak lazim....
Bizim borsanin ve hisselerin spekulatif ataklari her zaman olur.
Ama ky nin neyi aldigini bilmesi ve karar vermesi kendi menfaatinedir.
Saygilar.
Sayın Kyno ben sizin kadar eski bir mağdur olmasam da yeniden değerleme ile girip bu capsızlara carpildik malesef Söylediklerinde haklısın ama zaten zarardayız ve hisse tam yükselecek sen olumsuz yazmaya başlıyorsun gerçi her zaman olumsuz yazmaya başlıyorsun.
Bari bu günlerde biraz yazma senden ricam.
Şirket sahiplerine ve yöneticilerine en az senin kadar tepkiliyim. Bunları daha öncede yazdım.
Ama yapacak bir şey yok artık paçayı kurtarmanın derdindeyim.
bugun 1.40 ları test eder sanırım ytd
1.34 ustune attı mı tamam
Garip bi rakamda kapattı bu kadar işlem hacmine başka hisse olsa tavan yapardı
Bir hissenin hacimli yükselmesi mı iyi yoksa hacimsiz yükselmesi mı halen anlamadım
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.