bıraz erken verdik ama olsun kalanlara bol kazançlar:)
Printable View
bıraz erken verdik ama olsun kalanlara bol kazançlar:)
1.65 ten sattim. 1.46 maliyetle
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.47'ler 1.69 DAN YOLCU OLDU.
Daha mal var.
İnşallah çok kazanırsın kardeşim... Hayrını gör. Hakkını helal et
143 lerden gelip almazlar ne diyeyim işte borsa böyle bişey :)
berkosan çılgınlık yapabilir bu bilanço ile.. yukarlarda bir boşluk var.. 5 yılın acısını çıkartırcasına... :) üstlerde ki kalın lotlar muhtemel kendilerinin lotları.. bugün çizerlerse devamı gelir.. zaten p/d 30 milyon TL şirket yok gibi borsada.. üretim var mı var.. hadi hayırlısı...
Benim eski kağıt... Bu ara öyle kagitlarla uğraşmıyorum. Endeks kağıtları daha hareketli ve kazançlı.
250 bin lot tavana kadar.. en az 200 bin i kendilerinin.. al-ver mi yapacaklar, emir mi silecekler bakalım. tavandan 100 bin satış gelse ky den.. yinede 300 bin ile tavanı kapatırsa devamı gelir...
Takas atabilecek arkadaş varmı. Ne olmuş görsek..
bol şans...
Eli güçlü ise aşağı salabilir.Zayıfsa malı kaptırmamak için pek inmez.
Bana göre değil,aklınıza göre hareket edin.
Dün 1.71 den vermiştim. Bilanço müthiş ayrıca ispanya daki fabrika devreye girecek. 1.50 gelince bütün yatırımı buraya gömecegim...
1,50 bugün için zor dostum.
Adam cami önündeki kutuya bağış yaparken bu kadar cömert davranmaz.
ben kısa vade sert çıkış olma ihtimalini kuvvetli görüyorum ama eski ortalama seviyelerine kadar alıp başını gitmesi zor...bende yeterince toplayamadım diğer hisselerden geçmek kolay değil bu ortamda.....çıkarsa da yapacak birşey yok elimizde ki ile yetineceğiz...
2 üzeri maliyetli çok kişi var galiba beklemeye devam edicekler sene sonuna kadar
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha dün 1,43 idi. 1,74 ü gördü.Şimdi 1.59...
Aşağıdan bakınca 16 krş yukarıda.
Yukarıdan bakınca 15 krş aşağıda.
Yani yön belli değil....
Bekleyeceğiz.
Yine aynı yerine gelebilir mi? Dün başladığı noktaya
Yoksa böyle bir kâr gerçekte yokmu ky yı mı kandırıyorlar çünki aylardır yıllardır aşağı gelen bir kağıt böyle bir kâr açıkladığında piyasanın sıglıgıda ortada 10 milyon lot var tavan tavan olması lazım hiç bir güç durduramaması lazım ama bir tavan bile olmadı bu işte bir iş var dedirtiyor insana
Ek 20777
dün attığım grafiği değiştirdim, eğer bu grafiğe görse idim sattığım lotları geri almazdım, inş. yanışırımda bu düşüşe onay değildir. Yönü bende kestiremedim kararsız kaldım inş, üçgen içine girer
kapanış şovu olur mu acaba dün güzel başlamıştık.....devamı gelir dedik ama tık yok....
Herkes düşük fiyattan alıp yüksekten satma gayretinde.
Ancaak parası çok olanın(Spek) niyetini/amacını bilemiyoruz.
Açıkçılar mı baskılıyor?
Bilgisi olan var mı?
1.55 üstü kapanır sonra 1.55 1.60 arası ky leri isyan ettirine kadar gider gelir yıl sonu bilanço ile biraz daha ileri [emoji848] 6 aylık gözlem ytd değildir