https://i.hizliresim.com/YQ6bpa.jpg
Printable View
Arkadaşlar aracı kurumuma sordum..İsterseniz pazartesi rüchan hakkınızı kullanabilirsiniz veya 1 tlden hisse sayısını arttırabilirsiniz dediler. Dolayısı ile düne göre bayağı kardayım bu nedenle ana hisseleri satıp pazartesi bedelliye katılacağım. İsterse düşsün isterse çıksın karda zararda yarı yarıya olacak. ytd
Ben rüchan haklarının da yarısını sattım öğleden sonra..Pazartesiye kalmadan satış hakkı verdi osmanlı menkul:bravo:
Selam, borsaya biraz yeniyim de bugün 1.40'dan BNTAS aldım. Ben bedelliye katılmış mı oldum? Ya da napayım, akşam olmadan satayım mı?
sanırım bölünme dün elinde olanlara gerçekleşti..ve rüchan hakları hesaplara geçti..15 gün süre içinde rüçhanları satarsak bedelliye katılma sözkonusu değil. Sizin aldığınız 1.40 bölünmüş olan fiyattan olan bu sabahki rakamdır ve rüchan hakkınız bulunmuyor. Rüchan şuan 35 kuruş , hisse 1.36 yani aldığınız fiyattan 4 kademe aşağıda..ytd
Bakalım salı günü nasıl olacak
sermaye 64 milyona çıkacaktı, 54 milyon gözüküyor. rüçhanlar bitince mi sermaye tamamlanacak.. şirkete temizinden 32 milyon para nakit girecekti. işleri standart, üretim iyi. 33 yıllık firma iyi.. bu parayı da yeni yatırımlarda kullanacağız diyorlar o da iyi.. plastik veya karton ambalaja yatırım yapıp ürün çeşitliliği yaparlarsa yıllık ciro 100 milyon üzeri olur. özellikle DURDO gibi karton baskılı ambalaja bu para ile güçlü bir giriş yapılabilir... patronları yılların sanayicisi.. spekülatif hareketlere açık hisse, yeni bir hikaye yakında gelir.. bedelli süreci bir tamama ersin bakalım...
Pay alma hakkı 5 şubatta mı bitiyor 15 şubatta mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar kuponlarımı hisse senedine dönüştürebilmek için yatırım hesabında kupon başı 1 tl den nakit bulundurmam yeterlimi. Vakıfbank ı aradım yatırım hesabınıza hisse sayısı kadar 1 tl den para yatırın sistem ayın 15 de otomatik olarak alacak dediler ama hiç güvenmiyorum vakıfbank çalışanlarına ağızlarının ucuyla cevap veriyolar devlet bankası nihayetinde. Bilen tecrübesi olan söyleyebilirmi acaba napmalı
[QUOTE=ŞEKERLİ;3117730]Ben rüchan haklarının da yarısını sattım öğleden sonra..Pazartesiye kalmadan satış hakkı verdi osmanlı menkul
iyiki rüchan haklarını satmışım..Kalanları da 0.36-38 arasından satmıştım..Ana hisseler duruyor boşu boşuna bir tomar zarar daha yazacakmışız:vk:
Bide böyle olacaksa kim bu hisseye 1 tl bedelli vererek ortak olur..3-4 gündür düşüyor p.....k:vk:
Bantas da ky var mı? Sayfaya bakınca fazla kimse yok gibi ama bu tür operasyon kağıtlarda yakalanmış ky olmaması zor gibi.
Ben de bir süredir izliyorum kağıdı ama ne yapacağını kestiremiyorum. Git-gel yapıp duruyor.
1,15 TL gelebilir oradan eğer patron isterse yukarı gidebilir veya yere çarpıp hisseyi öldürebilir
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunların tek hesabı ky yi nasıl söğüşleriz üzerine. onlar bu işte profesyonel ekiplerle çalılıyor ky nin nasıl şansı olsunki kaybetmeye mahkum.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüçhan pazarı bugün kapanacak mı? 15 inde sürecin biteceğini biliyoruz. Bekletir de bekletir..
Bugün geldik bakalım bol kazançlar dostlar.
Vergi dairesi karı 9,2 milyon TL. Eğer SPK karı da böyle gelirse efsane.
Sayın kazan geçen sene pek farklı çıkmamış ben de geldim bekleyeceğiz fakat bu karla ucuz.
Şirketin borcu yok artı bedellidende güzel para giriyor.
Sayın millet hareket başladı mı? ne dersiniz? Buraya kimse uğramaz mı? Bu gün şöyle 1,35 i geçer mi?
Aradım aracı kurumumu, bedelli parası hazır, bugünden alın hesaptan parayı, cumayı beklemeyin dedim. Şirkete güvenimiz belli olsun :)
Üzme bizi bntas kar güzel bekleme yapma...
Çorba parsı çıktı kalanlara bol kazançlar....
yarından sonra bedelliler yatınca hareket olabilir.
Bence bundan çorba değil güzel para çıkar.
Güzel kağıt iyi kar borcu yok çıkması lazım inşallah çıkar ben de almış olurum tekrardan almasamda çıksın bekleyen gülsün
Şirket güzel kar açıkladı. Bedelli sermaye artırımı ile birlikte bilanço çok daha güçlendi. Bedelliden sonra defter değeri 100 milyon liranın üzerinde çıktı ve piyasa değerinin üstüne çıktı. Bugünkü hareketi güzeldi. Bundan sonrası daha iyi olur diye düşünüyorum. Finansal borcunun sınırlı olması da olumlu bence.
Bedelliyi almak için bedelsizin satılmasının son günü hisse de baskı yaratıyor
Kusura bakmayın zaman çabuk geçmesin diye zamanı 2 gün önceden takip etmişim.
Aslında bedelli baskısı ile daha aşağı gelir diye bekliyordum ama bilanço desteği ile güçlü durdu. Bende 1.34 'den ufak bir giriş yaptım.
Bakalım erken mi girdik diyeceğiz az mı aldık diyeceğiz bekleyip göreceğiz.
Ytd
Hoşbulduk üstad normalde 1.28 'den almadım diye 1.34 'den hiç almazdım seni de görünce az da olsa alayım üstad boşa gelmez dedim:)
1.25 i tekrar test etmek isterse bir alım daha yapıp beklemeye geçerim. Düşmeden giderse yolu açık olsun. Kalan para ile yeni bantaş ararız artık:)
Ytd
Şirket iyi fon sağlıyor aöa Yeni yatırımların maliyeti ne kadar olacağı önemli ve yatırımların ne zaman biteceği
Şirketle konuştuğumda, fabrikanın yanındaki 18 bin metrekare hazır fabrika binasını satınaldıklarını ve yeni bir alanda hemen üretim yapacaklarını söyledi. Bunun için önce katarlı ortaklarla görüştüklerini, olmayınca yüksek faizle kredi çekmek yerine sermaye artışı yaptıklarını söyledi. Sermaye arttırımından gelecek fon ile yeni aldıkları fabrikaya makineler alacaklarını söyledi. Modern üretim ve endüstri 4.0 olacağını söyledi.
Hammaddeleri peşin alıyoruz, o nakit gücümüz var dedi.