Bedelli reddedilmez. Bedelli keyfi yapılmıyor.
Printable View
Rüşvet iddaaları sonunda bu iptal normal. Ama bunun iptali zor hatta imkansız. Bu arada tahtanın yukarı doğru çizilmesi çok kolay olmasına rağmen bazı eller baskılıyor...
Onay haberi düşecek sanırım. Hayır yani onaylanmama gibi ihtimal olabileceğine basılır mı koskoca ak sigorta aşağı...
O masa sandalye firmalarının bedellilerinin rüşvetle onaylanmasına ilişkin muhabbet...
Ya arkadaşlar anlamıyorsunuz. Devlet amca sermaye yeterlilik rasyosunu arttırdı. Mevburen sermaye artışına gitmek zorundaydı AKGRT. Kasasında bunu yapabilecek parası yoktu. Yatırımlarını bunun için bozarsa daha büyük zarar ederdi. Bu yüzden bedelli yaptı. Şirketin %28'i halka açık. Yani bedellinin %72 parasını Ageas ve Sabancı verecek... Bu şirket öyle eldeki sahiplik oranını %5 e düşüreyim. Sonra bedelli yapayım diyen bir şirket mi? Sabancı diyoruz... Ageas diyoruz... Hayır mantıklı açıklamalara her zaman açığım da böyle bakış açılarına anlam veremiyorum.
Tahtada 7ayda 70cent'den 15cente çakan güruhlara çanak tutmuş bir at hırsızı var , kademe boş oldukça aşağı çekiyor , alıcı gelince kuyruğunu ayaklarının arasına sıkıştırıyor.
Tabana kadar verdiler, kimsenin birşey verdiği yok kademe boş cepten cebe acaba korkan olur mu... Olur rahat ol at hırsızı...
Şaka gibi yoktan yere taban yaptılar. Banka kadar pirim yaptı sanki onlar gibi hareket ediyor :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allahin belasi kagit, niye -5 oldun simdi durup dururken
4 lira üstünden kademeli okuttuklarımı geri almak için acele etmiyorum, ocağıma düşecek. Gelirse 2.5 - 3 liraya düşünürüm, gelmezse de sağlam temettü dağıtan onlarca kağıt var, başka sigorta kağıtlarına bakarım.
Yatırım tavsiye değildir.
SPK tarafından izahname/ihraç belgesi onaylanan halka açık ortaklıkların pay ihraçları - Aksigorta
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık bülteninde yayınlanan tabloda yer alan bilgiler aşağıda bulunuyor:
Ortaklık: Aksigorta A.Ş.
Mevcut Sermaye (TL): 612.000.000
Yeni Sermaye (TL): 1.612.000.000
Bedelli Sermaye Artırımı (TL): 1.000.000.000
Satış Türü: Halka Arz
Sektör için en kötünün geride kaldığını düşünüyor, biriktirmeye başlıyoruz.
Esen kalın.
Bundan var bende. Ne oldu kağıda? :)
Sermaye artırımı ise süreç nedir takip eden arkadaşlar var mı ?
Pisyedili kardeşim sen takip ediyorsun sanırım..
R ler, bende denedim alım satım yapılamıyor.
sectiginiz kıymet borsada işleme acılmadıgı içim işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor.
şimdi düzeldi satılabiliyor.
İlk defa bir kağıtta bedelli denk geldi.
Katılmak için örneğin 1000 lot için hesapta kaç para bırakmak gerekiyor vs bilgi verebilecek var mı tecrübeli arkadaş?
Kapanışı 2.72 üstü yapsa çok güzel olacaktı. Haftalıkta bekliyoruz kapanışı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Verdik ayrıldık.
Esen kalın
2.97 den çırpılmış
Ben bu kağıdı hala tutuyorum.
Kaça katlamış aldım alalı. Az bi mal var. Kimse yok mu temeli tekniği bilen? Düşerken herkes küfretmiş satmış, çıkarken in cin top oynuyor...
İnfo nun 2 gün önceki raporundan sonra hareketlendi sanırım.
Konuşmayım konuşmayım diyorum da tahtada büyük oyun oynanıyor.
Ben satmadım. Hatta payımı da arttırmıştım. Yatırımcı ilişkilerinin cevaplarını paylaştım. Kimse bir yorum yapmadı. Küçük yatırımcı kalmadı galiba :(
Bedelli sürecinde %60 dolar bazlı zararı görmüştüm. Çok şükür düze çıktık. Ancak fırsat maliyetini halen telafi edememiştir.
1 temmuz 2022 de 8 cent imiş grafikte öyle gözüküyor
28 şubat 2023 de 15 cent
avıvasa ageasa kaç dolardan yada centten hisseleri devretti bu konuda bir açıklama var mı bu şirketin yüzde 36 sı ageasın kaç dolara aldılar bu şirketi ?
şirketin şu an 236 milyon dolar yüzde 36 sı 84,9 milyon dolar ediyor
şirketin dolaşımdaki miktarı da 66 milyon dolar ediyor ...
yatırım tavsiyesi değildir ....
ÇÜŞŞŞŞ. Oroasifmnasif Çocaifnaisf, ÇÜŞŞŞ.
grafikte bölünmüş degerler bunlar bölünmeyle bunlar çarpılır ama esas olan grafik aralıgıdır
1 ekim 2007 62 cent
1 temmuz 2022 8 cent
29 mart 2023 14 cent degerlerinde hareket etmiş tabi 200 günlük dolar ortalaması kaç onu da teknikçiler bilecek .... yatırım tavsiyesi değildir
Uzun vadede papaz inanılmaz pilav yer.
Açık veya örtülü, önemli derecede faiz artışı olursa Ak Sigortanın ve akgrt'nin nasıl etkileneceğini, beklentilerin ne kadarının fiyatın içinde olduğunu ehil biri buraya yazsa keşke.
Faiz artışından ultra pozitif etkikenecektir.eldeki nakiti malesef yeterince verimli drğerlendire medi son dönemde.prim artışları ve faiz artışları 2.çeyrek pızitif etkiler şirketi ancak öncesinde agesa nın buyback içim ısrar ettiğini düşünüyorum.kendilerinin ödediği paranın dolar bazında yarısında işlem görüyor şirket.
Hsbc fonların da ciddi senet var.ben yakın dönem de diper fonlardan sa ilgi oluşacağını düşünüyorum.kafası çalışan bir yabancı alışı olduğun da sert yükselir.
Eurobond ve öst portföyü ve bir miktar hisse portföyünden fena olmayan getiri elde efiyor olsa da bencr kendi hisseleri hepsinden ucuz.yakındır buyback düşünceleri bence
Net operasyon yiyor. Toplamaya devam, vakitte var, 10 liradan aşağı vereni kovalasınlar... YTD...
Aralık 2021, Ekim 2022 fiyatlarından işlem görüyor. Primlerin, geçen senenin acısını çıkartırcasına bu kadar arttığı koşullarda 8 kuruş risk premiumu ödeyeyerek/ peşinen kabul ederek 2.59 stopla 2.67 den ben her türlü, bunun için ayırdığım tüm varlıkla girerim.
2.67 nedir aga, AKSIGORTA?...