Bunlarin hepsi varsayim bizde bu umutlarla girdik dolasimdaki lot sayisi dusuk pp dd dusuk ama 4 den beri durmadan her gun veriyorlar kurus kurus
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bunlarin hepsi varsayim bizde bu umutlarla girdik dolasimdaki lot sayisi dusuk pp dd dusuk ama 4 den beri durmadan her gun veriyorlar kurus kurus
Önce öve 4,65 ten 3,55 e kadar getirttiniz kalabalık olan yerleri sevmez spekler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birazdan cikar sahneye
3 e getirse nolur ki
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 hsfta once 2.8 di 2 hafta sonra neden 5 olmasin...
2 bin200 tl temettu verecek bana...keske portfoyumdeki diger kagitlar da bole verse...
Eşşek gibi 4 un ustune atacak...okuyorsa burayi iyi...yarindan geci yok...hatta bugunden...atmazsa kendi bilir...belaya bulaşmış olur...elindekinden de olur...
Bu kağıtta her şey mümkün çünkü çok sığ. Herkesin lotlarını kolayca sayabiliyorlar. Milyonluk hacimler göstermelik. O yüzden anlık olarak taban yaptırıp arkasından tavan çekme ihtimali bile var. Böyle bir kağıda giren sabırlı olmasını bilmeli.
Herkes malını kaptırıyor
Biz kaptırmıyoz
Ky psikolojisi...
Malı kaptır tavandan
Aşağıdan al
Üstüne bir de nargile tüttür
Yan gel yat
Bir sürü bilgi kirliliğini oku dur
Basit düşünecen basit...
Çok önemli yazılar yazanlarınçoğu sattı bana göre..
Özellikle ibo...
Yani ibrahim rumuzlu arkadaş..
Sorun yok. 2 ye de cekebilir...cok fazla lotum yok...portfoyun % 5 i burda...digerlerinden satar eklerim 3_5 k daha...
Tutturmuşlar spek patron vs
Komplo teorileri
Ben bu işi bilirim havaları
Bu tür yazılar çoğaldıysa satıp kaçacan
Onu anladım..
Zaten şurada hepi topu 60-70 kuruşluk pirim kaldı..varsın oda olmasın...No problema...
Geç kaldık iki sefer 4.6 üzeri gördük hemen daha 5 olmadan 6 lar 10 lara havada uçuştu öyle bakakaldik düşerken de.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dohol çıkarken sen ne kadar çıktun da şimdi ona ayak uyduruyorsun
Tahminim bugünü artı kapatıcaz kesinlikle ytd sadece tahmin
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazıklar oldu sana celha kadar olamadın
Sayın tolstoy sizi birleşme haberleri zamanından hatırlıyorum sanki
alttaki resim birleşme haberinin ilk geldiği andaki tepki ve sonrasını anlatır. Mavi halkalı alan da bilin bakalım kim sattı 400 bin civarı lotu :whistling:
DIKKAT!!! yanlış anlaşılma olmasın böyle oldu ama böyle olacak demiyorum. Haber gelmeli, çok sığ ve sahipsiz, alsatçılar mekanı. Temettü haberi bile geri sarmasız 30-40 kademe oynatır.
Vaktiyle vay asansör vay şöyle mal toplanıyor vay mal çok değerli vay uçacak vay kaçacak vs vs lafları çok duyuldu.
Mal ortada ve piyasaya terk...
Ek 17565
ditas devre kesti....
Sn zor 3 senedir taşıyorum hisseyi çok fazla yorum yapabilecek teknik bilgim yok sadece gözlem yapabiliyorum kendi çapımda. Acemilikte olunca doğru hamle yapmak zor oluyor haliyle.
Satış sürecinde düşününce bu satışın demiroren grubuna olması bence can sıkıcı. Darbe girişimi sonrası katarlı grup muhabbeti vardı. Milliyeti ne hale getirdikleri ortada. Havuz gazete sayısı artması nasıl bir sinerji oluşturacak. Posta fanatik belki çok etkilenmez olumlu bir görünüm de yok bence gelecek açısından. Çağrı fiyatı belki kağıdı tutma açısından potansiyel oluşturabilir ama süreç hakkında da net bir şeyler yok. Kafamda bir dünya karışık soru bir anca çözüm bulsa iyi olacak Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.50 lere az kaldi.istediginiz kadar alablirsiniz.
Getirirse alırız rahat olun.
Satışla alakası olmayan 2 doğan hissesi yükseliyor satışla alakalı hisseler düşüyor. Sizce neden ?
Hadi evladim dokulmedik yemedik de
Doğan Medya Grubunun satışı... İmzalar ne zaman atılacak?Doğan Medya Grubu'nun Demirören Medya Grubu'na satılması medyada bin yılın satış olayı olarak tarihe geçti. Kaynak: Doğan Medya Grubunun satışı... İmzalar ne zaman atılacak?
http://www.avazturk.com/dogan-medya-...cak-45909h.htm
bu adamlara ne desem az kalır 3,63 den karanlık odaya gir sonra 3,67 ye kadar karanlık odada alış yap :vk: