var mı dönüşü olan bu aralar? oranları bekliyoruz...
13-07-2018, 11:32
kafkaf
Alıntı:
Originally Posted by sadecegrafik
TEB ÖZEL de bir süre kaldım ve çıktım. Özel olan hiçbir tarafını da görmedim.
CEPTETEB bile TEB ÖZEL den daha fazla imkan ve indirim sünüyor.
Sadece göz boyama ve aldatmaca...
Bir çok bankada hesabım var / oldu. Vakıfbank özel bankacılık diğerlerinden farklı, ben de şaşırdım :-) İng özel bankacılık ta 400k vardı ama mt bazen telefonu bile açmıyordu :-) Teb de de aynı durum vardı. İkisini de şikayet ettim ama nafile...
13-07-2018, 11:33
rugankundura
Vakıfbank özel bankacılı daha mı iyi yani?
32 gün tl oranları nedir şu aralar?
Alıntı:
Originally Posted by kafkaf
Bir çok bankada hesabım var / oldu. Vakıfbank özel bankacılık diğerlerinden farklı, ben de şaşırdım :-) İng özel bankacılık ta 400k vardı ama mt bazen telefonu bile açmıyordu :-) Teb de de aynı durum vardı. İkisini de şikayet ettim ama nafile...
13-07-2018, 11:40
bgtr
32 gün 375k
vakıf ö.b 19 yeni
anadolubank 19,25 temdit
13-07-2018, 11:43
yuji
Alıntı:
Originally Posted by heval
Ben 24 de PAS geçileceği olasılığını daha fazla görüyorum.Dolar 4.5- 4.9 bandında hareket ettikçe faiz artışına gerek yok yaklaşımı hakim olacak...
4.5-4.9 bandında hareket etmesinin bir sebebi de faiz artış beklentisidir
Arttırmazsa bir/iki üst banda geçer büyük ihtimal
13-07-2018, 11:48
kafkaf
Alıntı:
Originally Posted by rugankundura
Vakıfbank özel bankacılı daha mı iyi yani?
32 gün tl oranları nedir şu aralar?
Müşteriye ilgi/saygı yönünden beğendim. Haziran sonu 100k-1000k arası 19.20 ile 19.75 arası oran verdiler. Pazarlık yapmanız önemli...
Gayet rasyonel bir yaklasim. herkesin hesabini bu sekilde yapmasinda fayda var.
13-07-2018, 11:59
Burak
Alıntı:
Originally Posted by bahri
anladığım kadarıyla herkes ya dolarda yada dolara geçme peşinde yada hisse de :) o yüzden ben belli bir süre yazmasam iyi olacak tek kalmışım haberim yok :) video paylaşıyorum tanıdık mı deniyor :) yok yok ben yazmam artık :)
Tanidik mi diyen arkadas aslinda bilindik, unlu biri mi diye sormaya calismis ama yanlis kelime kullanmis galiba